Διήμερο στο μαγευτικό Καρπενήσι

ellin22

Member
Μηνύματα
20
Likes
2
Ήταν 28 δεκεμβρίου τετάρτη βράδυ οταν σε μια συζήτηση με 2 φίλους αποφασίσαμε να πάμε για 2 μέρες στο Καρπενήσι. Έτσι λοιπόν Πέμπτη πρωί ετοιμαζόμαστε και ξεκινάμε! Έπειτα απο 2.5 ώρες περίπου φτάνουμε στο Καρπενησι , τα πάντα ήταν χιονισμένα και αυτό ήταν υπέροχο,και πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο μας.Το ξενοδοχείο ηταν το λεκαντιν οχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά βρήκαμε συμφέρουσα τιμή 20 ευρω το άτομο και το κλείσαμε!! τα δωμάτια μέσα ζεστά και είχες και δωρεάν πρωινό!! (τα φαγαμε ολα στο πρωινο :xmas_mrgreen:) Αφού αφήσαμε τα πράγματά μας ξεκινήσαμε για το χιονοδρομικό κέντρο βελουχίου. στη διαδρομή σε κάποια σημεία του δρόμου το χιόνι ξεπερνούσε το ύψος του αυτοκινήτου! τη πρωτη μερα στο χιονοδρομικό δε κάναμε πολλα πράγματα παρα μόνο παίξαμε χιονοπόλεμο,ήπιαμε το καφεδάκι μας και φτιάξαμε χιονάνθρωπο πανω στο αυτοκίνητο!! το μοναδικό που δε μου άρεσε ήταν οτι για να πάρεις 1 φορά το τελεφερίκ δηλαδή να ανεβείς και να κατέβεις έπρεπε να πληρώσεις 5 ευρώ! στην επιστροφή καθήσαμε στο καρπενήσι σε μία ταβερνουλα με καλο φαγητό και προσιτές τιμές.φάγαμε οσο δε πάει αλλο και μετά αράξαμε για ζεστη σοκολάτα σε καφετερια στη κεντρική πλατεία!!στην πλατεία είχε και ένα παγοδρόμιο που έκαναν τα παιδακια πατιναζ!!Το βράδυ πήγαμε σε ένα καφε μπαρ αλλα απογοητευτηκαμε γιατι η αναλογια ανδρων και γυναικων ηταν 10:2. γενικά η πρώτη μέρα ήταν ήσυχη χωρίς πολλά πολλά!! την επόμενη μέρα κάνουμε ενα δυνατό πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε παλι για το χιονοδρομικό! αυτη τη φορά όμως αποφασίζουμε να πάρουμε σκι!!! δεν είχαμε επιχειρήσει να ξανακάνουμε σκι ποτε και η ιδέα μας φόβιζε αλλά τελικά πήραμε. στην αρχή με τόσες τούμπες που φέραμε γελούσε το μισό χιονοδρομικό. Ώσπου κάποια στιγμή ένα παιδί βλέποντας τα ρεζιλίκια μας προθυμοποιήθηκε να μας βοηθήσει να μάθουμε!! και έτσι έγινε λοιπον,για τις επόμενες 5 ώρες κάναμε σκι. τα γονατά μου με πονούσαν απιστευτα αλλα ήθελα τόσο πολύ να μάθω που δεν υπολόγιζα τον πόνο! κατεβαίναμε και ανεβαίναμε μια πλαγιά συνέχεια και αυτη τη φορά στο τελεφερικ δεν πληρωσα τιποτα και ας κατεβηκα 15 φορες!!! στο τέλος δε μπορείτε να φανταστείτε την ικανοποίηση οταν κατάφερα να κατεβώ εκείνη τη πλαγία χωρίς να πεσω!! πορώθηκα τόσο πολύ με αυτό το άθλημα και θέλω να πάρω εξοπλισμό για την επόμενη φορά! χρωστάμε πολλά σε εκείνο παιδί γιατί έκατσε με υπομονή να μας μαθει και δε πιστευω οτι θα το έκανε καποιος αλλος αυτος!!! στο τελος της δευτερης μερας μετα απο κουραστικο σκι κατεβηκαμε για φαγητο στο καρπενησι φαγαμε στην ιδια ταβερνα και αποχωρήσαμε!!
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
ρε παιδιά, σας παρακαλώ, μη γράφετε κεφαλαία στον τίτλο, είναι λίγο κουραστικό ;)
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Αφού έκανες σκι πρώτη φορά και ενθουσιάστηκες τόσο πολύ τότε να είσαι σίγουρος ότι θα μάθεις σκι.....μη βιαστείς να πάρεις ακόμα εξοπλισμό ...μάθε λίγα πράματα πρώτα σχετικά με το σκί και τον εξοπλισμό του και μετά πας σε αγορές....
Ποδήλατο και σκί για να μάθεις θα φας μερικές τούμπες ....δεν πειράζει....και όλοι όσοι τυχόν γελάνε να είσαι σίγουρος ότι πάθαν τα ίδια...:xmas_smile:
 

Giristroula

Member
Μηνύματα
723
Likes
348
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Μας έδωσες ωραία ιδέα!Από Αθήνα πόσες ώρες είναι το Καρπενήσι;Βάλατε σε κάποιο σημείο αλυσίδες;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.210
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom