Ερχεται και μενα η κουλουρα στο κεφαλι!

koloko

Member
Μηνύματα
218
Likes
37
Επόμενο Ταξίδι
θελει σκεψη...
Ταξίδι-Όνειρο
παραδεισος!!
Καλημέρα σας. Ηρθε η ωρα να σοβαρευτώ να παντρευτω και σαν φανατικος ταξιδακιας πιστευω οτι ηρθε η ωρα να συνδυασω τον εξωτικο προορισμο με το γαμηλιο ταξιδι μου.πιστευω οτι θα μπορέσω να διαθέσω 3000 για το ταξιδι που θα κανω, έχω όμως απορίες: καραιβική ινδικός ωκεανός ή ινδονησία?μερος για χαλαρωση ή και λιγο extreme καταστάσεις. θα ήθελα να βρω ένα μερος με φοβερες παραλιες αλλα να εχω να κανω και κατι οπως εκδρομες και να δω ιστορικα μερη με τι σειρα που τα ειπα.μενω ζακυνθο και για εμενα η χρυση ακτη εδω (μια παραλια διπλα απο το ναυαγιο) ειναι οτι καλυτερο εχω δει ακομα και απο μερικες φωτογραφιες απο εξωτικους προορισμους οποτε ειαμι απαιτητικος!εχω διαβασει πολλα και πιστευω οτι το μπαλι ειναι καταλληλο για εκδρομες και λιγο extrteme πραγματα , οι μαλδιβες για παραλιες αλλα η καραιβικη μου εχει μεινει στο μυαλο... σαν κατι το μοναδικο. τι θα λεγατε εσεις και ποτε? και αν ειναι να μας παρει τα λεφτα η τροικα καλυτερα να τα φαω ολλα σε ενα ταξιδι που θα μου μεινει αξεχαστο....
Σας ευχαριστω που με ακουσατε περιμενω νεα!!!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Το σκεφτηκες καλα?:bleh::bleh::haha:

Ελα αντε βρε η ωρα η καλη.
Απο τα γραφομενα σου βλεπω οτι σε ενδιαφερουν αρκετα εως πολυ και οι παραλιες του μερους .
Μπαλι δε νομιζω λοιπον να σε καλυψει στις παραλιες .
Και εφοσον η καρδια σου λαχταρα Καραιβικη ..so be it ..Καραιβικη θα σου πουμε .Γιατι τα εχει ολα ...και παραλιες κ φυσικη ομορφια ..και μερη να δεις κλπ
Λαβε υποψη σου ομως κ τον καιρο που θα εχει εκει την περιοδο που θες να πας .Ποτε ?δε μας ειπες.....

3οοο ειναι και για τα 2 ατομα ?Χμμμμμ...
 

koloko

Member
Μηνύματα
218
Likes
37
Επόμενο Ταξίδι
θελει σκεψη...
Ταξίδι-Όνειρο
παραδεισος!!
ναι και για τα δυο αλλα εχω γνωστο για καλες τιμες σε ξενοδοχεια οπουδοιποτε στον κοσμο. δεν εχω προβλημα με το ποτε θα παω οποτε ειναι καλυτερα δεν ειναι αναγκη να το κανω μετα τον γαμο αμεσως. καραιβικη καταλαβαινω για λευκες αμμουδιες αλλα τι και που εχει να δω κατι? μαλιστα εχω και καποια κονε στον αγιο δομηνικο μου εχουν πει τα καλυτερα αλλα πολυ κλεψια και εγκληματικοτητα... στα μπαλι πηγε μια φιλη μου και μου ελεγε για εκδρομες με ελεφαντες και αξιοθεατα φοβερα και με ειχε ψησει αλλα θα ηθελα και μια τελεια παραλια που να την θυμαμαι για παντα. εσυ τι θα ελεγες? πιο μερος λες να συνδυασει το ταξιδι των ονειρων μου?
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Για Καραιβικη Ιουνιος-Οκτωβριος δεν ειναι η καλυτερη περιοδος ...ειδικα Αυγουστος-Σεπτεμβριος νομιζω.
Μεσα στο 15νθημερο των Χριστουγεννων ειναι ακριβα ...πανε πολλοι ...Απριλη -Μαη ειναι καλυτερα φανταζομαι
Εχουν παει μελη απο δω μεσα για γαμηλια κ μονοι τους ...δεν ακουσα να αναφερουν τοσο τρομερη κλεψια -εγκληματικοτητα ..μεγαλη υπερβολη μου ακουγεται αυτο.
Διαβασε ιστοριες απο δω μεσα για Δομινικο-Κουβα-Τζαμαικα κλπ για να δεις αν τα νησια ειναι μονο παραλιες (που δεν ειναι κατ εμε)
Τωρα βλεπω σου εχει κολλησει κ το Μπαλι . εχει ολα αυτα που σου λεει η φιλη σου..αν ομως δινεις βαση στις παραλιες σε ενα μερος ...τοτε δε θα σε καλυψει......αν ομως το προσπερασεις αυτο ...τοτε ειναι ο,τι πρεπει γιαυτα που ζητας +οικονομικο.
 

koloko

Member
Μηνύματα
218
Likes
37
Επόμενο Ταξίδι
θελει σκεψη...
Ταξίδι-Όνειρο
παραδεισος!!
θελει κουβεντα η αποφαση... μεξικο φιλε μου δεν το ειχα καν στο μυαλο!μονο απο τις αμερικανικες ταινιες που πανε για ξεκουραση οι αμερικανοι χεχεχε ειναι τοσο αξιόλογο?
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.964
Likes
9.359
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
μεξικο φιλε μου δεν το ειχα καν στο μυαλο!μονο απο τις αμερικανικες ταινιες που πανε για ξεκουραση οι αμερικανοι χεχεχε ειναι τοσο αξιόλογο?
Κακως δεν το ειχες στο μυαλο σου , ειναι το πρωτο που σκεφτηκα οταν διαβαζα το ποστ σου.
Χερσονησος Γιουκαταν η καταλληλη περιοχη , παραλιες καταπληκτικες , αρχαιολογικοι χωροι για εκδρομες σε στυλ Ιντιανα Τζοουνς , χαλαρωση σε μπητσομπαρα με κουνιες αντι για καθισματα , μουσικες απο μαριατσι , ρομαντικα , εξτριμ καταστασεις στο βαθμο που επιθυμεις , απο κολυμπι με φαλαινοκαρχαριες (αν ειναι η εποχη τους) , μεχρι βουτιες σε cenote και εξερευνησεις σε ζουγκλες με Atv.
Και να μην ξεχασω τα φανταστικα οικολογικα παρκα τους για διασκεδαση , κολυμπι , σνορκελ μεχρι τελικης πτωσης!
Aν ενδιαφερεσαι διαβασε ταξιδιωτικη ιστορια για λεπτομερειες εδω: http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...A%DE/181-%F0%DC%EC%E5-%EC%E5%EE%E9%EA%FC.html
Κι ενα βιντεο για να κανεις ορεξη:

Ο Αγιος Δομηνικος επισης φοβερη επιλογη , οι παραλιες φανταστικες , στο μονο που υστερει απο το Μεξικο ειναι οι αρχαιολογικοι χωροι. Μην ακους τι λενε , το νησι ειναι ασφαλες και ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι να μη θες να γυρισεις πισω. Και για να ξανακανεις ορεξη , εχουμε και Δομηνικο :bleh:
 
Last edited by a moderator:

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Ζωή Bayahibe ξεκινάει το video από Δομήνικο;;; Πωπωω τι μου θύμησες τώρα... :snorkel:
 

koloko

Member
Μηνύματα
218
Likes
37
Επόμενο Ταξίδι
θελει σκεψη...
Ταξίδι-Όνειρο
παραδεισος!!
καλα δεν συγκρινεται η παραλια του αγιου δομηνικου με το μεξικο βεβαια στο μεξικο απιστευτες εικονες ηταν κατι που δεν το ειχα καθολου στο μυαλο μου. εχει κανεις εμπειρια απο εκει παντως η παραλια στο βιντεο του μεξικο δεν εελεγε τιποτα.. πρεπει να σας ανεβασω φωτο απο την χρυση ακτη στην ζακυνθο να δειτε να παθετε πλακα!!!! παντως το ψαχνω το θεμα ενω ειχα χαρει πολυ με το μπαλι αρχιζω και το αποκλειω τωρα... διαβασα και για θολα νερα και τα λοιπα....το καλο ειανι οτι στον αγιο δομηνικο μπορω να βρω και κατι συγγενεις μιας φιλης μου να μου εξηγησουν πολλα ειναι και αυτο κατι... ακουω και αλλες πληροφοριες απο εσας σας ευχαριστω
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λοιπον απο αυτα που γραφεις νομιζω ειναι τελειωμενο το πραμα ...δικος μας εισαι εσυ και παραλιες γουσταρεις (δε γραφεσαι στο γκρουπ μας?:haha:)...και ειναι πολυ βασικο κριτηριο για σενα .
Νομιζω οτι στο Δομινικο εφοσον εχεις και γνωστους ..θα σας πανε κ στα ωραια μερη κ θα σας δωσουν σωστες κ χρησιμες συμβουλες.

Επειδη με εφαγε η περιεργεια κ Ζακυνθο εχω παει ,αλλα τη Χρυση Ακτη δεν τη θυμαμαι ...δεν ανεβαζεις καμια φωτο στο παραλιογκρουπ ..να δουμε τι εννοεις?
 

koloko

Member
Μηνύματα
218
Likes
37
Επόμενο Ταξίδι
θελει σκεψη...
Ταξίδι-Όνειρο
παραδεισος!!
χεχε τωρα ειμαι στην δουλεια οταν παω σπιτι θα το κανω γιατι μολις εχθες μπηκε νετ εκει!!!δεν πας στην χρυση ακτη πας μονο με δικο σου κοτερακι αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να σε παει καποιος μονο αν το ξερεις και το πεις σε καποιον που παει ναυαγιο απο το πορτο βρωμη και δεν εχει πολυ δουλεια!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.180
Μηνύματα
883.094
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom