Κούβα Κούβα-καιρός-τυφώνες

senios

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Γνωρίζει κανείς με σιγουριά την περίοδο τυφώνων στην κούβα? οκτώβρη που μ ενδιαφέρει είναι καλά ή να προτιμήσω χριστούγεννα? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

PASCAL

Member
Μηνύματα
60
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Morocco
Ονειρεμένο Ταξίδι
οπουδήποτε
Από τέλη Αυγούστου έως και τέλη Οκτώβρη είναι επίφοβη η περίοδος.
 

senios

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
φιλε πασχαλη ευχαριστω πολυ. εσυ εχεις παει κουβα?εχεις να πεις κατι αξιο προσοχης οσον αφορα την οργανωση και την ασφαλεια του ταξιδιού?
 

PASCAL

Member
Μηνύματα
60
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Morocco
Ονειρεμένο Ταξίδι
οπουδήποτε
Όλα είναι πολύ εύκολα. Και τίποτα να μην κανονίσεις με το που πας στην Αβάνα θα βρείς άκρη. Έχουν αναπτύξει τουριστική υποδομή και έχουν παλλά και αξιοπρεπή ξενοδοχεία για να μείνεις σε προσιτές τιμές. Ακόμα μπορείς να νοικίασεις δωμάτιο για να μείνεις σε γειτονιά με Κουβανούς που είναι απόλαυση. Αβάνα, Τρινιτάντ, Βαραδέρο και Σαντιάγκο είναι οι πιο δημοφιλής προορισμοί. Και από εκεί μπορείς να κάνεις εξορμήσεις όπου θες. Η Κούβα σου παρέχει μεγάλο αίσθημα ασφάλειας για μεμονωμένο ταξιδιώτη και ο λαός τους είναι τρομερός γλεντζές. Κανόνισε να πας για πολλές ημέρες γιατί πλην των εισιτηρίων η ζωή είναι πολύ φθηνή. Για εμένα είναι το ιδανικό μέρος να ζήσει κανείς.
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.693
Likes
6.667
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική Ναμιμπια
σχετικα με την ασφαλεια συμφωνω απολυτα ...
οσο για το φθηνα δεν θα το ελεγα .. αν δεν ξερεις να "κινηθεις" αναλογα και να πληρωνεις με πεσος που και με αυτα μπορεις να αγορασεις ελαχιστα πραγματα ειναι μαλλον ακριβα ..
Ενδεικτικα ταξι αεροδρομιο _ κεντρο Αβανας ,περιπου 12 χλμ 25 δολλαρια κουβανικα (αναλογια 1 ευρω = 1.10 δολλαρια Κουβας )
Ενοικιαση μικρου αυτοκινητου γυρω στα 50 δολλ.ημερησιως
φαγητο σε εστιατορειο μετριες μεριδες (και ελαχιστες επιλογες ) 15-20 δολλ. το ατομο.
Λεωφορειο Αβανα - Τρινιδαδ 25 δολλ. (για 350 χλμ)

βεβαια αξιζει και με το παραπανω ενα ταξειδι στη Κουβα ,αυτο ειναι γεγονος
 

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ονειρεμένο Ταξίδι
παντού για πάντα
Για το κόστος στην Κούβα μπορείς να διαβάσει τι έχει γράψει ο πλέον ειδικός για την Κούβα Yorgos και άλλοι εδώ (διάβασε και τις επόμενες 2 σελίδες) με συγκεκριμένες τιμές και συμβουλές. Επίσης κάνοντας "αναζήτηση" στο forum (αν δεν το'χεις κάνει ήδη) θα βρεις πάρα πολλές πληροφορίες για το νησί.
 

Manos

Member
Μηνύματα
261
Likes
283
Για το κόστος στην Κούβα μπορείς να διαβάσει τι έχει γράψει ο πλέον ειδικός για την Κούβα Yorgos και άλλοι εδώ (διάβασε και τις επόμενες 2 σελίδες) με συγκεκριμένες τιμές και συμβουλές.
Μάλλον έβαλες λάθος link. Αυτό που έβαλες οδηγεί στην συζήτηση "Που ΔΕΝ θα πήγαινα" :roll:
 

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ονειρεμένο Ταξίδι
παντού για πάντα
Σωστό είναι το link Μάνο. Εκεί εξελίχθηκε η κουβέντα για την Κούβα και ο Yorgos (όπως συνηθίζει) έδωσε πάρα πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη χώρα. Πληροφορίες εκ των έσω. Διάβασε τα μηνύματα και θα καταλάβεις! :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom