Κράτηση θέσεων μέσω διαδικτύου στον ΟΣΕ!!!!

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ρε σεις τι ειναι αυτο το κουμπακι και κουμπακι τελοσπαντων?
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Αντε και σε καμιά εικοσαριά χρόνια θα τα αγοράζουμε από το Διαδίκτυο, όταν οι άλλοι θα κινούνται με διαστημόπλοια.
 

panosast

Member
Μηνύματα
320
Likes
34
Web ticket ΟΣΕ!!!

Έστω και με καθυστέρηση αρκετών χρόνων ηλεκτρονική κράτηση και στον ΟΣΕ..
tickets.trainose.gr/dromologia/
 

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.610
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ολα είναι τόσο ξεκάθαρα:

Ηλεκτρονικό εισιτήριο / Web ticket

Η αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμη μόνο για τρένα που υποστηρίζουν κράτηση θέσης και τις ανταποκρίσεις αυτών.
Προϋπόθεση, δηλαδή, για να βγάλετε ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι σε κάθε σκέλος της διαδρομής (μετάβαση και επιστροφή) να υπάρχει μία τουλάχιστον κράτηση.
Στο εγγύς μέλλον και εφόσον το σύστημα λειτουργήσει ομαλά την πρώτη περίοδο, θα προστεθούν και άλλα τρένα και ενδέχεται να ελαττωθεί αρκετά και ο χρόνος που "κλείνει" η δυνατότητα αγοράς.


Αν παρόλα αυτά έχετε ακόμη κάποια απορία, κανένα πρόβλημα. Προς το παρόν η υπηρεσία δεν ειναι διαθέσιμη, ενώ για το εγγύς μέλλον προβλέπεται να δουλέψει μεν το σύστημα, αλλά να κλέισει ο ΟΣΕ...
 
Last edited by a moderator:

Georgitsa0707

Member
Μηνύματα
201
Likes
113
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Γιατι να κλεινουμε εισιτηριο πλεον στο οσε???αφου ποτε δεν φτανει στην ωρα του...εδω κ 2 χρονια ανεβοκατεβαινω σχεδον καθε σαββατοκυριακο αθηνα-θεσσαλονικη κ ουτε μια φορα δεν εχει φτασει στην ωρα του..ακομα κ το ιντερσιτυ εξπρες που κοστιζει 48 ευρω κ κανει (κ καλα ) 4.5 ωρες οπως γραφει στα δρομολογια που μας εχουν μοιρασει...αργει τουλαχιστον 20-25 λεπτα...την τριτη πηγα θεσσαλονικη κ εφυγα με το τρενο στις 19.29 κ το χαρτι εγραφε οτι φτανει 11.55 και ξερετε τι ωρα εφτασε???12.20......και κυριακη γυρισα με το ιντερσιτυ απλο στις 14.55 κ στο χαρτι ελεγε οτι θα φτασουμε 19.55 και ξερετε τι ωρα φτασαμε?????20.55 δηλαδη ειχε μια ωρα καθυστερηση....κ αντε να γινοταν μια φορα οκ...αλλα αυτο γινεται σε καθε διαδρομη ρε παιδια...δηλαδη πληρωνουμε 50 ευρω και αντι να ειναι στην ωρα του εχει κ καθυστερηση....αν ειναι δυνατον...εχω αγανακτησει...δεν παλευεται αλλο...
 

panosast

Member
Μηνύματα
320
Likes
34
Τα ice σπάνια είναι στην ώρα τους και σε καμία περίπτωση δεν ωφέλει να πληρώσεις το επιπλέον συμπλήρωμα που έχουν,με την κατάσταση του δικτύου δύσκολα βγαίνει το δρομολόγιο στην ωρα του.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom