Μετάθεση στα Χανιά Κρήτης - υπέρ και κατά?

coco_

Member
Μηνύματα
1.303
Likes
1.774
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Guatemala
Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής. Θα μετατεθώ στα Χανιά από Αθήνα, κι έχω φρικάρει λίγο γιατί δεν ξέρω κανέναν εκεί. Η πόλη ειναι πανέμορφη, αλλά τι κάνεις τον χειμώνα? Ποσο έυκολα πλησιάζονται οι άνθρωποι? Μπορώ να συνεχίσω κάποια ενδιαφέροντα (γιόγκα, ερασιτεχνικό θέατρο, χορό)? Ευχαριστω πολυ
Θα πλήρωνα για να με μεταθέσουν στα Χανιά ή οπουδήποτε στην Κρητη. Ισχύει ότι οι Κρητικοι είναι ή πολύ καλοί ή πολύ περιέργοι... Πάντως αν δεν αμφισβητήσεις την μοναδικότητα της Κρητης δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα , χιχι. Γενικά οι ρυθμοί της ζωής είναι πολύ πιο ήρεμοι αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι βαρετά σαν να σε έστελναν σε ένα οποιοδήποτε χωριο. Ούτως ή άλλως το καλοκαιρι διαρκεί από τον Μαρτη εως και τον Νοέμβρη. Εχω ζήσει ένα διάστημα στο Ηράκλειο που δεν θεωρείται και ότι πιο γραφικό από πολλούς και από τότε όλο σκεφτομαι να κατέβω μόνιμα...Καλή αρχή τυχερούλα!!!
 

MIAT

Member
Μηνύματα
416
Likes
1.119
Ονειρεμένο Ταξίδι
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Έχουμε κι άλλη περίπτωση Αθηναίας με μετάθεση στην Κρήτη και παντρεύθηκε. Σε λίγο θάρθει να σου τα πει.
Ετοιμάσου κι εσύ ιδίως στα Χανιά που έχουν έλλειψη γυναικών.

Εκτός απ αυτά που ζητάς έχουμε και κομμωτήριο δικό μας. Η υπεύθυνη του αυτές τις μέρες, βρίσκεται Νότια Αμερική σε σεμινάριο.

Αλλά εσύ ούτε χάρτη έχεις βάλει ούτε πληροφορίες...

Μάλλον εγώ είμαι αυτή..:D.Λοιπόν να γράψω και γω την εμπειρία μου.Πριν 2 χρόνια περίπου κατέβηκα με μετάθεση Ηράκλειο και καθόλου δε με χάλασε.Η ζωή στο νησί είναι σαφώς καλύτερη.Βέβαια μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι δεν θα υπάρξουν στιγμές που θα αναπωλήσεις την Πρωτεύουσα αλλα όλα ειναι θέμα συνήθειας.Εγώ βέβαια που ζω στο Ηράκλειο δεν μπορώ να πω οτι στερήθηκα σε νυχτερινή ζωή ή οτιδήποτε άλλο μια και το Ηράκλειο είναι μια μικρή Αθήνα κι έτσι προσαρμόστηκα πολυ εύκολα απολαμβάνοντας τη ζωή στην επαρχία με όλες τις ανέσεις και τισ παροχές την μεγαλούπολης.Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ζήσω σε μια σαφώς μικρότερη πόλη όπως τα Χανιά..Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα απολαμβάνεις τα καλοκαίρια, η δουλειά σου κατα πάσα πιθανότητα θα είναι υπό καλύτερες συνθήκες...(κοντινές αποστάσεις, ανθρώπινο περιβάλλον κλπ.) και όσο για παρέες μην ανησυχείς πας στο σωστό νησί με τους κατάλληλους ανθρώπους!!!
Η αλλαγή στην αρχή θα είναι μεγάλη και καταλαβαίνω απόλυτα τα άγχη σου όμως φρόντισε να έχεις καλή διάθεση θετική ματιά και όλα θα πάνε πολύ πολύ καλά.
Επίσης σε ένα χρόνο το 80% των φίλων σου στην Αθήνα θα ψάχνονται κι αυτοί πως και πως να την "κάνουν" με ανάλαφρα για κάποια επαρχιακή πόλη (τουλάχιστον με εμένα συνέβη ακριβώς έτσι 4 από 7 πολύ καλούς φίλους έχουν ήδη φύγει και ο 5 ψάχνεται σοβαρά...)
 

SkullFlower

Member
Μηνύματα
518
Likes
97
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru
και ο fitziano Χανιώτης είναι !!
 

rethimno

Member
Μηνύματα
1.770
Likes
1.052
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γύρος του κοσμου
πάντως μέχρι στιγμής, ουδείς Χανιώτης/σα που να μένει στη πόλη έχει απαντήσει στο θέμα...
...καπετανιε εγω που μενω καπετανιο ε??????:bleh:
Eλα ρε και το kokolaki για Ηρακλειωτη τον εχει ????:haha::haha:


και ο fitziano Χανιώτης είναι !!
Μη λες τετοια βραδιατικα και παθει κανενα εφραγμα του μυοκαρδιου ???:bleh::bleh:

Λοιπον φιλη μας καλως να ερθεις στο νησι μας, και καλη παραμονη να εχεις,
Εχοντας ζησει αρκετα χρονια στην Αθηνα σε πολυ καλο προαστιο, και 10 χρονια στα Χανια - ας με συγχωρησουν οι φιλοι Αθηναιοι_ αλλα δεν υπαρχει μετρο συγκρισης....
Τωρα τα υπερ και τα κατα θα τα ανακαλυψεις μονη σου, να ξερεις οτι θελεις εμεις οι Κρητικοι του φορουμ θα ειμαστε στη διαθεση σου.:clap::clap:
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.695
Likes
6.289
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βερακρούζ
...καπετανιε εγω που μενω καπετανιο ε??????:bleh:
γεννημένος και να μένει...
το κοκολάκι είναι αλλά δεν έχει απαντήσει στο θέμα.

και ο fitziano Χανιώτης είναι !!
για να το λες sky κάτι θα ξέρεις...ώρα είναι να ξαναφάμε κουφέτα..
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.950
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
..Καλως να ορισεις στη πολη μας...αν εισαι πολυ μα πολυ του θεατρου θα πονεσεις λιγο γιατι δεν υπαρχουν πολλες θεατρικες παραστασεις,οσο για τα αλλα και χορο μπορεις να κανεις και γιογκα και ερασιτεχνικο θεατρο εχει και λεσχη φωτογραφίας και κινηματογραφου ...οσο για τους ανθρωπους...χμ...προσπαθεια θελει το πραμμα...:bleh:
ξέχασες την ιστιοπλοία..:cool:
 

kokolaki

Member
Μηνύματα
74
Likes
25
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ηράκλειο
Λοιπόν, συμβουλές για εργαζόμενες δεν έχω να δώσω. Από την άλλη ο,τι θες για ξεγνοιασιά, τεμπελιά, ανεμελιά, ρεμπελιά, μπυροκοιλιά εδώ είμαστε.

Πάντως όπως λέει και η Εύη (rethimno) "να ξέρεις ότι θέλεις εμείς οι Κρητικοί του φόρουμ θα είμαστε στη διάθεσή σου" , όταν μαζευόμαστε..

Επίσης προσοχή στους Κρητικούς καθώς ότι καλώς μας έρχεται, καλώς μας μένει. Και μην μας πεις μα και μου γιατί και η μητέρα μου άλλα έλεγε και τώρα βλέπει τη Φωκίδα twice per year.. Όχι ότι πολύ στεναχωριέται βέβαια.

Πάντως εμένα η άποψη μου είναι ότι όσο είσαι νέα καλό είναι να ζεις σε μεγάλες πόλεις μέχρι να κουραστείς. Τα Χανιά ενδεικνύεται για 40ριδες κατασταλαγμένους οικονομικά - οικογενειακά.

Μια χαρά πόλη είναι τα Χανιά. Και τα villa της έχει και φαγάδικα.. Να φας τη στάκα με τ'αυγά να σου πω εγώ μετά όρεξη. Από θέατρο το άλλο τίποτα. Κάθε καλοκαίρι για να προλαβαίνουμε να το αφομοιώνουμε. Καλά θα περάσεις στο υπόσχομαι.
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.950
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Να διορθώσεις τον τίτλο του πόστ σου ..
κατά δεν υπάρχουν.
Υπέρ μονο..
Αν σε πηγαίνανε σε κανένα αγρίνιο ή φάρσαλα ουτε που θα ρώταγες..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.762
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom