Ποιά είναι η ομορφότερη πόλη της Ελλάδος;

argiro

Member
Μηνύματα
250
Likes
111
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
Χανιά! εεε αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει όπως λένε :xmas_lol:
και...Θεσσαλονίκη!
 

Christoskav

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Για μένα οι πιο όμορφες πόλεις είναι η Καβάλα, γιατί έχει παραλίες ακόμη και μέσα στην πόλη, έχει 7χλμ παραλιακή όδο για περπάτημα, είναι αμφιθεατρική και είναι και αρκετά καθαρή σε σχέση με άλλες πόλεις που έχω δεί. Επίσης μου αρέσει πολύ το Ναύπλιο άλλα έχω να πάω χρόνια άλλα και τα Γιάννενα αν και δεν έχουν θάλασσα. Θα έλεγα και την Θεσσαλονίκη άλλα είναι πολύ κουραστική.
 

pilotsof

Member
Μηνύματα
14
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Περού ?
Βόλος,Ναύπλιο,Ξάνθη και φυσικά η επληκτική Δράμα(τόπος καταγωγής βλέπετε)
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Παιδιά όταν γράφετε για κάποια πόλη ότι είναι η ομορφότερη να λέτε και τι είναι αυτό που την κάνει ομορφότερη έτσι ώστε να μαθαίνουμε και για τά όποια αξιοθέατα της πχ Λευκός Πύργος η Ακρόπολη, για τις καλές συγκοινωνίες, τα κάστρα, τους ποδηλατόδρομους, τα πάρκα, την παλιά πόλη ίσως τα ωραία λιμάνια, ταβερνεία, νυχτερινή ζωή, φαγητό κλ.....

Έτσι θα καταλαβαίνουμε καλύτερα γιατί η πόλη αυτή είναι η ομορφότερη....;)
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.013
Likes
6.395
Η Λάρισα δεν είναι πάντα όμορφη, ούτε καν για μας τους Λαρισαίους!:bleh:
Η Λαρισα για εμας τους Λαρισαιους ειναι παντα ομορφη.

Απλα δεν το λεμε παραεξω μην ερθουν οι ορδες των τουριστων και μας την χαλασουν.

Επισης δεν το λεμε για να μην μας περασουν για τρελους:haha:
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.703
Likes
11.142
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Πριν δυο μήνες περίπου πήγα στα Τρίκαλα (Θεσσαλίας). Αν και περίμενα κάτι πολύ περισσότερο, μπορώ να πω ότι πρόκειται για μια αρκετά συμπαθητική πόλη με όμορφες πλευρές που αξίζει να την επισκεφτεί κάποιος (κατά προτίμηση συνδυαστικά με Μετέωρα και γύρω περιοχές).

Ενδιαφέρον έχουν το Φρούριο και το Ρολόι με την ωραία θέα, το Κουρσούμ Τζαμί, η συνοικία Βαρούσι με τα διατηρετέα και τις εκκλησίες, αλλά και ο ποταμός Λήθαιος που, αν και μικρός, δίνει μια άλλη ανάσα στην πόλη.
 

Attachments

Faih1

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
η ομορφοτερη πολη της ελλαδας

Πτολεμαίδα η Ομορφοτερη πολη της Ελλαδας!!!!!:p:p:lol:
Το Όρος Άσκιο ή Σινιάτσικο όπως το ξέρουμε όλοι,ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΒΟΥΝΑ Η ΠΟΛΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!Το ονομα Εορδαία αλλιως σημαινει αγαπημενη και ειναι απο τη Θεά Έορδα.Η τηλεθέρμανση Πτολεμαίδας προσφέρει θέρμανση στην πόλη με ζεστό νερό από την καύση του λιγνίτη.Ποντιακοί σύλλογοι και φυσικά ο Εορδαικός η αθλητικη ομαδα της Πτολεμαιδας μας!!!!!Και τα μουσειά αλλα και πολλα αρχοντικα και στις υπεροχες γυρω περιοχες μας στα χωρια της Πτολεμαιδας μας!!!
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.941
Likes
40.786
Έχοντας ζήσει και στις δύο, η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα μου φαίνονται ομορφότερες συνολικά. Στη Θεσσαλονίκη η Άνω Πόλη και η Παλιά Παραλία της. Στην Πάτρα η περιοχή γύρω από το Αρχαίο Ωδείο και το Λιμάνι, κι ας μην το 'χουν σε εκτίμηση οι Πατρινοί. Για όσους πέρασαν τα παιδικά τους χρόνια μακριά από τη θάλασσα όπως εγώ είναι συγκλονιστικό να αντικρίζεις κάθε μέρα τα θεώρατα πλοία έτοιμα να αναχωρήσουν μαζί σου απέναντι.
Μου αρέσουν και κάποιες γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας, για τα νεοκλασικά τους και την ηρεμία τους ακριβώς μια ανάσα από τη φρενίτιδα της πόλης.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.799
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom