Πολιτικος γαμος εξωτερικο

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.528
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν παντως ενδιαφερεστε για πολιτικο γαμο, μαλλον πρεπει να ρωτησετε συγκεκριμενα στον Δημο που ενδιαφερεστε. Μια φιλη η οποια αποφασισε να παντρευτει τον γαλλο της ζωης της στην Ελλαδα κατεληξε οτι καθε Δημος εχει ως προυποθεση διαφορετικα χαρτια: για παραδειγμα ο Δημος Θεσσαλονικης τη ζορισε τοσο πολυ με το χαρτομανι (πχ αδεια παραμονης του γαλλου) που στο τελος εκανε το γαμο της στο Δημο Τριανδριας που ηταν πιο χαλαρος.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.459
Likes
28.733
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
off topic μεν, αλλά...

Δε θα το πιστέψεις, και όμως συνέβη! Αύγουστος 2008 στην Πράγα, είχε εβδομαδιαίο φεστιβάλ παραδοσιακών χωρών από τις Βαλκανικές (και όχι μόνο - είδα και Ουκρανία και κάποια άλλη πρώην Σ.Σ.Δ.) χώρες, περιλαμβανομένης - φυσικά - και της Ελλάδας, υπαίθριο πρόγραμμα, απόγευμα & βράδυ, με στολισμένη εξέδρα, πάγκους για θεατές, ζωντανή ορχήστρα (!) και, βεβαίως-βεβαίως φαγητό και μπύρα. Από Ελλάδα ήταν χορευτικά συγκροτήματα που χόρεψαν τσάμικο, καλαματιανό, θρακιώτικα, ποντιακά, κλπ.

Φαντάσου την έκπληξή μου να περπατώ αμέριμνος στα στενά, να πιάσω τις νότες κι αυτές να με οδηγήσουν στο χώρο της εκδήλωσης. Δυστυχώς είχα βγεί για φαί, την κάμερα δεν την είχα μαζί μου για βίντεο (που θέλεις για τεκμήριο!), τι να την έκανα, την Πράγα την ξέρω απ'έξω και η κοπελιά έφτανε την επομένη! :xmas_wink:
Μου έτυχε κάτι αντίστοιχο μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή Κυριακή στο central park (ΝΥ), όπου περπατώντας σε μια γωνιά στην ανατολική πλευρά της Turtle Pond, κοντά στο Cleopatra's needle, πέτυχα Ελληνική μουσική, και μια ομάδα κόσμου να μαθαίνει Ελληνικούς χορούς...:
afarm3.static.flickr.com_2603_3786518476_2416152a5c.jpg


afarm3.static.flickr.com_2672_3788682170_d472312d3b.jpg
 

rena ol

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Γειά σας θέλω να παντρευτώ στην Ιταλία έχω πάρει την Ελληνική ιθαγένεια μπορείτε να μου πείτε τι χρειάζεται για να βγάλω άδεια γάμου στην Ελλάδα απο το δημαρχείο στην Ιταλία μού ζήτησαν (νουλλα οστα) Είμαι κάπως μπερδεμένη άν κάποιος ξέρει τι χρειάζεται θα με βοηθήσετε πολύ..
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.861
Likes
26.605
Θα πας στο πλησιέστερο προξενείο της Ελλάδος από την κατοικία σου και θα τους ζητήσεις
το Nulla Osta.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.073
Μηνύματα
879.669
Μέλη
38.806
Νεότερο μέλος
xeniagousia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom