Προσοχή με τις "χρεωστικές κάρτες" σας...

Vegerazaros

Member
Μηνύματα
1.464
Likes
2.061
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ελβετία ξανά
Εχω μια χρεωστικη καρτα που ειναι συνδεδεμένη με ενα λογαρισμο και αυτη χρησιμοποιώ για ολες τις συναλλαγες μου στο Ιντερνετ. Το "καλό" ειναι οτι αυτός ο λογαρισμος ειναι σχεδόν παντα αδειος, μεταφερω τα ποσά που χρειαζομαι απο εναν αλλο. Το "κακό" ειναι οτι χτες...εγιναν 2 προσπάθειες ανάληψης μεγάλων ποσών 1,170ε και 700.80ε και 2 επιτυχείς αναλήψεις μικρών ποσών (16.80 ) Η τραπεζα μου στελνει μήνυμα καθε φορα που γινετε κινηση... Η πρωτη σκεψη ηταν οτι καπου παρατησα την καρτα μου...αλλα ηταν τελικα μεσα στο πορτοφολι. Μετα απο επικοινωνία με τη τραπεζα... με ενημερωσαν οτι εχει γινει προσπαθεια αναληψης μετρητών των μεγαλων ποσών απο την Vueling air, απο μια αλλη που δεν συγκράτησα ονομα, και απο μια BDC με εδρα το Βερολινο που πηραν τα μικρα ποσα 16.80 και 16.80.
ΚΑΜΙΑ ...συναλλαγή δεν εχω κανει με τα δυο πρωτα site , ουτε εχω δωσει τα στοιχεια μου πχ στη Vueling για εισιτηρια ποτε!...για BDC εννοείτε πως δεν υπαρχει!!
Οπότε οπως ειπε και η τραπεζα "φαίνεται οτι ειναι απάτη" καποιος εσπασε τους κωδικους και προσπαθησε να παρει χρηματα απο την καρτα μου...Ατυχος βεβαια μιας και εγω ποτε δεν εχω χρηματα.. τα χαλαω ολα για ταξιδια :):bleh: προσεξτε τις καρτες ( οταν δινετε στοιχεια στο Ιντερνετ) να ειναι σνδεδεμένες με λογαριασμους που δεν εχουν χρηματα.
 
Last edited:

Vegerazaros

Member
Μηνύματα
1.464
Likes
2.061
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ελβετία ξανά
αμφισβήτησες τις συναλλαγές για τα μικρά ποσά να υποθέσω έ?
ε ναι εννοείτε.. αλλα για σκεψου να ειχε χρηματα η καρτα και να τραβουσαν τα μεγαλα ποσα..τι ψυχολογια θα ειχα..και φευγω και αυριο για Σμυρνη!:D
 

Alba

New Member
Μηνύματα
2
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Earth..
αμφισβήτησες τις συναλλαγές για τα μικρά ποσά να υποθέσω έ?
Και ακύρωση της κάρτας πρέπει να γίνει, αλλά υποθέτω πως θα το έχει ήδη προχωρήσει η τράπεζα.

Επίσης, η κλοπή των στοιχείων της κάρτας, μπορεί να γίνει πανεύκολα και από παγιδευμένα ATM, δεν σχετίζεται μόνο με online χρήση αυτής.
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.630
Γίνεται αμφισβήτηση συναλλαγής σε χρεωστική; Δεν το ήξερα. Πάντα πίστευα ότι σε περίπτωση παραβίασης τα χρήματα είναι χαμένα.
Σύμφωνα με το εδώ σύστημα αν έχει γίνει αγορά μπορείς να το κάνεις και από το σπίτι μέσω ιντερνέτ.
Αν έχει γίνει ανάληψη από ΑΤΜ τα πράγματα δυσκολεύουν αλλά πάλι τα παίρνεις πίσω αφού ελέγξουν τις κάμερες από το ΑΤΜ(έχει και άλλη διαδικασία αλλά δεν την θυμάμαι).Συνήθως εδώ τα παίρνεις μετά από ένα μήνα.Υπάρχει ένα χρονικό όριο αμφισβήτησης το οποίο και αυτό δεν το θυμάμαι.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.542
Likes
8.031
απο εναν αλλο. Το "κακό" ειναι οτι χτες...εγιναν 2 προσπάθειες ανάληψης μεγάλων ποσών 1,170ε και 700.80ε και 2 επιτυχείς αναλήψεις μικρών ποσών (16.80 )
Δεν καταλαβαινω κατι...εγινε προσπαθεια απο ΑΤΜ αναληψης μετρητων η καποιας αγορας με ειδη,οπως εισητηρια,απο το διαδυκτιο?γιατι αναληψη μετρητων απο το ιντερνετ,μπορει να γινει?
Στη πιστωτικη μου,που ειχαν κλεισει καποιοι εισητηρια μεσω ιντερνετ,το αμφισβητησα και μου τα επεστρεψαν.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.517
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom