Ισπανία Πρώτη φορά στη Βαρκελώνη

dinad

Member
Μηνύματα
22
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΜΠΑΛΙ
Κατά πάσα πιθανότητα,ναι.Καλή ώρα είναι 1,30-2.00.Συνήθως έχει τον λιγότερο κόσμο.Αλλά τον Μάιο γενικά,λόγω και της φόρμουλα ένα περιμένουμε πολύ κόσμο.
Ευχαριστώ για την πληροφορια... θα δω μήπως το στριμώξω σε άλλη μέρα τότε, να βγάλω online εισητήρια. Γιατί τα αγόρια της παρέας θα με παρατήσουν αν είναι να περιμένουν ώρες στην ουρά για τον πικάσο! :p;)
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.632
Έξω από το μουσείο έχει οθόνη που δείχνει πόσο κόσμο έχει μέσα το μουσείο.
Δες την χωρητικότητα και υπολόγισε αν είναι μέσα άδειο η ουρά φεύγει τα 40 μέτρα
σε μισή ώρα.Αν είναι γεμάτο μέσα και έξω,άστο καλύτερα και πάνε παραδίπλα για
τάπας αυτό που αναφέρω στο πόστ 205.Εκτός από τα έτοιμα,κάθε λίγα λεπτά
περνάει από τραπέζι σε τραπέζι(η σερβιτόρα),μ'αυτά που έχουν ετοιμάσει εκείνη την στιγμή και είναι ζεστά.
 

tsip

Member
Μηνύματα
47
Likes
24
Η εταιρία λεωφορείων έχει βγάλει πρόγραμμα μέχρι 25/3.
Αλλά λογικά θα υπάρχει λεωφορείο.
Θέλω να σε ρωτήσω εάν γνωρίζεις πότε θα βγει το καινούριο πρόγραμμα που θα αφορά και τον Ιούνιο για τα λεωφορεία που πάνε από Χιρόνα- Βαρκελώνη και εάν υπάρχει κάποιο link που να μπορώ να δω το νέο πρόγραμμα των λεωφορείων όταν βγει.
Το γεγονός πως περιμένω να δω το πρόγραμμα των λεωφορείων για να ξέρω εάν θα χρειαστεί να κλείσω ξενοδοχείο για 1 βράδυ Χιρόνα ή όχι με αποτρέπει από το να κλείσω από τώρα το ξενοδοχείο για εκείνη την περίοδο και επομένως αρκούμαι μόνο στο να χαζεύω στο booking. Μια ερώτηση (μια ερώτηση ακόμα δηλαδή :p ), έχω διαβάσει πως δεν είναι να κυκλοφορεί κάποιος αργά στη Las Ramblas (δεν ξέρω εάν αληθεύει) αλλά πολλά ξενοδοχεία από αυτά που είδα είναι σε εκείνη την περιοχή και θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν όντως υπάρχει πρόβλημα σε εκείνη την περιοχή το βράδυ
 

tsip

Member
Μηνύματα
47
Likes
24
Δεν έχει βγει ακόμα,αν και θα έπρεπε.
http://www.sagales.com/en

Δεν υπάρχει πρόβλημα.
σε ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σου....έστω οτι βγαίνει το πρόγραμμα και ενώ εμείς φτάνουμε Χιρόνα 23:50 και έχει λεωφορείο για παράδειγμα 12 το βράδυ...΄σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση της πτήσης ή οτιδήποτε τα λεωφορεία περιμένουν ή υπάρχει πιθανότητα να φύγουν και να χάσουμε το τελευταίο λεωφορείο?
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.632
Έχει τύχει περίπτωση πτήσης από αγγλία με καθυστέρηση και τα λεωφορεία
περίμεναν.Ο τελευταίος οδηγός έρχεται και κοιτάει αν πήραν όλοι οι πελάτες
τις βαλίτσες τους και μετά φεύγει το λεωφορείο.
Εκτός αυτού δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει και άλλη πτήση εκείνη την ημέρα λίγο πριν ή
λίγο μετά από την δική σου πτήση.
 

tsip

Member
Μηνύματα
47
Likes
24
Έχει τύχει περίπτωση πτήσης από αγγλία με καθυστέρηση και τα λεωφορεία
περίμεναν.Ο τελευταίος οδηγός έρχεται και κοιτάει αν πήραν όλοι οι πελάτες
τις βαλίτσες τους και μετά φεύγει το λεωφορείο.
Εκτός αυτού δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει και άλλη πτήση εκείνη την ημέρα λίγο πριν ή
λίγο μετά από την δική σου πτήση.
οκ σε ευχαριστώ και πάλι...you are the best...θα περιμένω εάν είναι μέχρι τέλος του μήνα που λογικά θα βγουν τα δρομολόγια για τον Ιούνιο για να κλείσω και τις 4 μέρες Βαρκελώνη και όχι την πρώτη μέρα Χιρόνα
 

tsip

Member
Μηνύματα
47
Likes
24
http://www.sagales.com/uploads/20170309155753_41d97a27ef343753778519162db687b4777a162c.pdf

σε αυτό το λινκ από ότι βλέπω έχει βγει το νέο πρόγραμμα από Χιρόνα για Βαρκελώνη...από ότι βλέπω στον δεξιό πίνακα στην αρχή κάθε Δευτέρα (που ενδιαφέρει εμάς) έχει 00:15 το βράδυ ενώ το δικό μας αεροπλάνο φτάνει 23:50 επομένως δεν θα έχουμε πρόβλημα να το προλάβουμε έτσι? και θα μπορέσουμε να φτάσουμε λογικά κατά τις 2 το βράδυ στην Βαρκελώνη. Αρχικά να ρωτήσω εάν θεωρείται καλύτερη επιλογή αυτήν (δηλαδή να φτάσουμε τόσο αργά Βαρκελώνη) είτε να μείνουμε Χιρόνα το βράδυ και να πάμε Βαρκελώνη το πρωι....Στην 1η περίπτωση θέλω να ρωτήσω από το σημείο που θα μας αφήσει το λεωφορείο πως θα πάμε κάπου κεντρικα (όπως για παράδειγμα στην Las Ramblas καθώς κάπου εκεί κοντά θέλουμε να κλείσουμε ξενοδοχείο) εκτός και αν το λεωφορείο μας αφήνει ήδη κάπου εκεί κοντά και δεν το έχω καταλάβει εγώ....Στην 2η περίπτωση θέλω να ρωτήσω εάν μείνουμε τελικά Χιρόνα την επόμενη μέρα το πρωί θα πρέπει να πάμε πάλι στο αεροδρόμιο της Χιρόνα για να πάρουμε λεωφορείο ή είναι καλύτερη επιλογή να πάρουμε κάποιο άλλο μέσο? (να τονίσω πως από Βαρκελώνη Ελλάδα θα πετάξουμε πάλι από την Χιρόνα και φεύγουμε 12 το πρωί το αναφέρω μήπως θα ήταν καλύτερη επιλογή η επιλογή του λεωφορείου με επιστροφή με 25 ευρώ)
 

tsip

Member
Μηνύματα
47
Likes
24
πολύ καλή η επιλογή του ξενοδοχείου που έστειλες και εξαιρετικά οικονομική....η επιλογή για απευθείας Βαρκελώνη τόσο αργά το βράδυ δεν βολεύει πιστεύεις ε? το λέω μόνο και μόνο γιατί αυτό που με ενοχλεί είναι πως check in στα περισσότερα ξενοδοχεία που είδα στην Βαρκελώνη έχουν μετά τη 1 το μεσημέρι κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να πάμε πίσω το πρόγραμμα μας και να περιμένουμε μέχρι το μεσημέρι να κάνουμε check in και μετά να ξεκινήσουμε το tour στα αξιοθέατα, ενώ αν μέναμε από το προηγούμενο βράδυ Βαρκελώνη θα ξεκινούσαμε από τις 9 το πρωί με στόχο να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα αξιοθέατα...αυτό με προβληματίζει περισσότερο σε αυτήν την επιλογή εκτός και αν ξέρεις ή πιστεύεις πως θα μπορούσαμε να κάνουμε check in νωρίτερα σε κάποιο ξενοδοχείο από ότι κανονικά αναφέρει σαν ώρες check in
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.632
Πας το πρωί στο ξενοδοχείο,αν δεν έχει δωμάτιο έτοιμο να σου δώσει αφήνεις
τις αποσκευές στο ξενοδοχείο για φύλαξη,φιλάς σταυρωτά τον ρεσεψιονίστ και πας
βόλτα στην πόλη.Το απόγευμα επιστρέφεις ξενοδοχείο κάνεις τσεκ ιν.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.675
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom