Υεμένη ΤΟ νησί (by hydronetta & babaduma)

Rosa

Member
Μηνύματα
1.635
Likes
1.964
Ονειρεμένο Ταξίδι
Trobriand Islands...
Υπέροχο, Υπέροχο, και ξανά Υπέροχο!!!!!!
 

Eftichia

Member
Μηνύματα
858
Likes
1.285
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ονειρεμένο Ταξίδι
καραιβικη
πω,πω........"το νησι" μας εχει παρει τα μυαλα!!!!!!!
ευχαριστουμε και για το 10ο κεφαλαιο(απολαυστικο!!!!!!)
 

YBONNH

Member
Μηνύματα
234
Likes
115
Ονειρεμένο Ταξίδι
γυρος του κοσμου
Εμεινα να χαζευω τους κοκους της αμμου και τα μωβ σαλιγκαρακια...
Ξαναθυμηθηκα το καλοκαιρι και την ευτυχια των διακοπων...
Ευχαριστω!
 

marakes

Member
Μηνύματα
13
Likes
5
τη μια από τις δύο μέρες που μας μένουν ακόμη στο νησί
τι;; μόνο δύο μέρες ακόμα; :(

σε μια κρίση μαζοχισμού και με πλήρη επίγνωση του κινδύνου γιουχαΐσματος από τις/τους ένθερμους φανς της ιστορίας, παρακαλώ όπως καθυστερήσετε την ολοκλήρωσή της -- τι θα κάνουμε εμείς μετά χωρίς σοκότρα;;;

ε ναι λοιπόν! είναι/είστε εθιστική/οί!
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.529
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αυτο παει πολυ! Τελειωσε το Θιβετ, τελειωνει και η Sokotra, οπου ναναι θα παθει και την αποκοληση η Dim Kyr οποτε τι θα κανουμε αλλο πια;
Συντροφοι κρατατε λιγο τ' αλογα!
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.800
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ονειρεμένο Ταξίδι
α του Κενταύρου
Το 12ο κεφάλαιο συγγράφεται ήδη απ' τον υποφαινόμενο (για το 11ο ρωτήστε τον hydronetta). H ιστορία προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 14 κεφάλαια - εκτός κι αν υπάρξει μπόνους 15ο (όχι, δε θα έχει CD δωρεάν, video όμως μπορεί να έχει). Ε, και για το στερητικό σύνδρομο, μην ανησυχείτε, θα σας δημιουργήσουμε καινούργιο: Ήδη βλέπω τη σκόνη της Ερυθραίας που φθάνει από μακριά καβάλα στην καμήλα...
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.695
Likes
6.289
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βερακρούζ
Καλά λένε πω το καλό πράμα αργεί νάρθει.....
φωτό, Ηρώδης, infos...
THKS boys
 

elenara88

Member
Μηνύματα
1.789
Likes
1.817
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
τι γινεται εδω???:roll: περιμενουμε:rolleyes:
 

isabelle

Member
Μηνύματα
902
Likes
4.163
Hydronetta και Babaduma μου φάγατε το βράδυ και θα το πληρώσω πολύ ακριβά αύριο, αλλά χαλάλι σας. Μπράβο και ξανά μπράβο.
Έχω μόνο μία παρατήρηση, εξόχως όμως βαρύνουσα:
Μα καλά, από 29/3 έχετε αφήσει τον κόσμο χαρμάνι και κανείς δεν διαμαρτύρεται; Τι στο διάολο γίνεται εδώ μέσα; Κίνημα Αγανακτισμένων δεν διαθέτει το Φόρουμ;
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.150
Likes
14.438
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Hydronetta και Babaduma μου φάγατε το βράδυ και θα το πληρώσω πολύ ακριβά αύριο, αλλά χαλάλι σας. Μπράβο και ξανά μπράβο. Έχω μόνο μία παρατήρηση, εξόχως όμως βαρύνουσα:
Μα καλά, από 29/3 έχετε αφήσει τον κόσμο χαρμάνι και κανείς δεν διαμαρτύρεται; Τι στο διάολο γίνεται εδώ μέσα; Κίνημα Αγανακτισμένων δεν διαθέτει το Φόρουμ;
:haha::haha::haha: σωστή. Εγώ ευθύνομαι αποκλειστικά για την καθυστέρηση, έχω δεσμευτεί όμως έναντι του συνοδοιπόρου και συν-συγγραφέα να έχω ολοκληρώσει το επόμενο κεφάλαιο συντόμως. Συγγνώμη αν σε κρατήσμε ξάγρυπνη, ελπίζω όμως να ταξίδεψες μαζί μας γιατί αυτό είναι το κίνητρο και η αξία μιας ταξιδιωτικής ιστορίας. Και μεις τη γράψαμε με πολλή αγάπη προς το φόρουμ και τη Σοκότρα
 

isabelle

Member
Μηνύματα
902
Likes
4.163
Η αγάπη είναι ολοφάνερη, και το κέφι, και το μεράκι, και το χιούμορ και βεβαίως το ταλέντο. Εύγε και πάλι!
 

vrea

Member
Μηνύματα
232
Likes
209
Παιδιά πολλά εύγε και από την αφεντιά μου. Εξαιρετικά βίντεο και φωτογραφίες. Ζωντανές περιγραφές. Η Μάγια Τσόκλη που αναφέρετε κάπου στο κείμενο, δεν πιάνει μία μπροστά σας (καλά αυτή έχει εξελιχθεί και σε ενθνοσωτήρα πλέον και δεν ασχολείται).

Μου αρέσει που στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, με μια Μέρκελ να κρέμεται ως άλλη δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα χαριτωμένα κεφαλάκια μας, εσείς τολμάτε και γίνεστε σύγχρονοι Ροβινσόνες, που ξεκινούν από την πολύπαθη Ελλάδα για να πάνε στην μέση του πουθενά. Γιατί παιδιά μεταξύ μας, εκεί πήγατε….
Αλήθεια βρε παιδιά αυτό το μέρος που το βρήκατε? Χάρτη να κοιτάζατε, πάλι δεν το βρίσκατε!!! Επιπλέον πως αποφασίσατε να πάτε σε ένα τέτοιο μέρος που δεν έχει κανένα ιστορικό/ αρχαιολογικό/ πολιτικό ενδιαφέρον παρά μόνο φύση. Δεν φοβηθήκατε μήπως βγει εντελώς φόλα ή μήπως βαρεθείτε και ποιος σας επιστρέφει από εκεί? Επίσης η γεωγραφική τοποθεσία του μέρους – απέναντι από το Άντεν και με την Σομαλία σε απόσταση αναπνοής, όσο να ‘ναι έναν μικρό κίνδυνο τον ελλοχεύει. Είπαμε η κατάσταση είναι απελπιστική στην Ελλάδα αλλά όχι να προβούμε και σε κινήσεις πανικού!!!

Δεν έχω δει τα σχόλια των υπολοίπων αδελφών οπότε πιθανόν να επαναλαμβάνομαι αλλά δεν με πειράζει. Τα σχόλια μου έχουν ως εξής:
Από Υεμένη
v Μου άρεσαν πάρα πολύ τα βίντεο από την Υεμένη. Πήραμε μια καλή γεύση από το πώς είναι αυτή η χώρα. Τα κτίρια της πόλης είχαν ενδιαφέρον και οι ήχοι από τους μιναρέδες, δίνουν πάντα μια γοητεία σε αυτές τις χώρες.
v Εννοείται ότι πιο βαρετό bachelor party δεν έχω ξαναματαδεί στη ζωή μου από αυτό που πήγατε. Κάτι καναπεδάκια πάνω στα οποία αργοπέθαιναν από ανία οι φίλοι του γαμπρού και το τοπικό συγκρότημα να παίζει χαρούμενα στο background!!! Τι ξέφρενο γλέντι, τι τρελό κέφι ήταν αυτό??? Πόσο κατ να καταναλώσει και αυτός ο άμοιρος γαμπρός για να αντέξει αυτό το φιάσκο???
v Ένα άλλο που παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση ήταν η ασφάλεια σε αυτό το μέρος. Οι άντρες ζωσμένοι με την γαμψή μαχαίρα να κυκλοφορούν αμέριμνα στην πόλη. Πώς να έρθει και αυτός ο δύσμοιρος αμερικανός τουρίστας για ξέγνοιαστες διακοπές? Θα τον ξεκοίλιαζαν χωρίς δεύτερη σκέψη σαν το κατσίκι στην πλατεία του χωριού και θα τον πήγαιναν στο bachelor party του γαμπρού για εξωτικό μεζέ.
v Μου άρεσε που αναγνωρίσατε ότι οι απόμακρες γυναίκες, με τα ολόσωμα κατάμαυρα τσαντόρ που σκεπάζουν ως και τα ακροδάκτυλα, φοράνε χρωματιστά ρούχα από μέσα. Άντρες!!!!
Από νησί
v Τα δέντρα δεν το συζητώ είναι κορυφαία! Εχουν εντελώς δική τους προσωπικότητα.
v Πολύ οδοιπορικό ρίξατε με τον ‘Παρασκευά’ βρε παιδιά. Σας ξεπάτωσε το άτιμο το σκυλί. Τι αμμόλοφους σας έβαζε να ανεβαίνετε, τι σε παγωμένα νερά σας έριχνε να κάνετε μπάνιο. Καλά πληρώσατε για όλα αυτά τα βασανιστήρια του Ιώβ?
v Αναμένω μέχρι το τέλος της ιστορίας να ξεπροβάλει κανένας Σομαλός πειρατής, κανένας εύελπις της Αλ Κάιντα, κάτι βρε παιδί μου. Δεν μπορεί αυτό το νησί να μην έχει και το πιπεράτο της εκεί που βρίσκεται.
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.658
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom