Γαλλία Τι να πάρω από Γαλλία

mairook

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Παρισακι Υφαντης!
καλησπερα σε ολους σε λιγες μερες θα παμε με το σχολειο εκδρομη στο παρισι !!!! περσι ειχαμε παει ιταλια και ενω ολες οι φιλες μου αγοραζαν souvnirs απτα τουριστικα μαγαζια,εγω τα σνομπαρα και αγορασα στο τελος αρωματα τσαντες και ρουχα.Κατεληξα λοιπον φετος να ζηλευω ολα αυτα τα πιατα που πηρανε,τα μπρελοκ,τα μαγνητακια γτ εγω δεν εχω κατι αντιπροσωπευτικο απτο ταξιδι μ αυτο στην Ιταλια !Γι αυτο ειπα φετος να μην την ξαναπατησω!!Θελω αν μπορειτε οσοι εχετε παει παρισι να μου πειτε τα must που πρεπει να αγορασω και να μου προτεινετε (αν υπαρχουν μαρκες που ειναι φθινοτερα εκει) Ενας φιλος , μου ειπε να παρω σιγουρα μια πορσελανινη κουκλα γτ εχουν πολυ ωραιες , να μ κανουν πορτρετο και να αγορασω καλλυντικα bourjois γτ ειναι καλης ποιοτητας και φθινοτερα εκει,ισχυουν αυτα ??Επισης θα ηθελα να μου πειτε κι αλλα tips για να κανω εξυπνες αγορες... Ξερω εγω στην Κων/πολη οποιος παει θα παει αργιλε,εσαρπες απο κασμιρ,ανατολιτικα μπαχαρια ... απο το Παρισι ομως τι πρεπει να παρω ??Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα και helppppppp me θελω να εχω πολλα απο αυτο το ταξίδι !!!!!!!!!!:p
 

Lyda

Member
Μηνύματα
723
Likes
241
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Επειδη σε βλεπω ετοιμη για ολα, θα σου ελεγα μια πιστωτικη με απεριοριστο οριο αγορων.
Τι να σου πω...γουστα ειναι αυτα και τα δικα σου δεν τα ξερουμε
Αγορασε οτι δεις και πεις "ααα αυτο ειναι Παρισι"
Εγω εκτος απο πινακες που αγοραζω οπου κι αν παω, μαλλον δεν ειμαι η καταλληλη για τετοιες συμβουλες. Παω πρωι στην avenue Montaigne και φευγω βραδυ
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Το Πύργο του Άιφελ!
Αλλά αν σου πέφτει κομματάκι δύσκολο να τον κουβαλήσεις περιορίσου στα αρώματα!
 

Lyda

Member
Μηνύματα
723
Likes
241
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Και κατι ακομα...εναν καλα εκπαιδευμενο συμμαθητη σου για να κραταει τις σακουλες γιατι ως γνωστον εμεις οι γυναικες αν δεν εχουμε αντρικη μουρμουρα πισω μας δεν ευχαριστιομαστε τα ψωνια
 

mairook

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Παρισακι Υφαντης!
χαχαχαχα η πιστωτικη κι ο πυργος του Αιφελ ειναι λιγο δυσκολο να τα παρω...!!!!Ευχαριστω παντως...;)
 

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
χμ..ισως να φταιει που ο,τι βλεπω στα μαγαζια εξω, το βρισκω μετα και στην ελλαδα..ισως που οι εποχες εχουν αλλαξει..ισως, που εγω αγοραζω μονο αναμνηστικα και θεωρω τα ψωνια στο εξωτερικο χαμενο χρονο..τι να σου πω??μην παρασυρεσαι γενικα απο τις αγορες των αλλων..κοιτα να απολαυσεις το ταξιδι σου και να "παρεις" απο αυτο οσα περισσοτερα μπορεις....εν τελει οι αναμνησεις και οι εμπειριες μενουν..και οχι οι αγορες..

οσο για τα bourgeois,
εγω αυτο που σου ειπαν δεν το πολυπιστευω..και στο κατω κατω, γιατι να κουβαλας απο την γαλλια κατι που μπορει να βρεις και εδω???
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.783
Likes
1.110
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
στο παρίσι δε πάμε για ψώνια αλλά πάμε για να την ψωνίσουμε... δε μπορώ να καταλάβω γιατί ζηλεύεις τους συμμαθητές σου.. για μία μπλούζα κι έναν αναπτήρα?? στο παρίσι θα πας για καφέ και γλυκό στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία και θα τα θυμάσαι όλη σου τη ζωή, κι αυτά κι εμάς, πάρε κι ένα άρωμα τιμής ένεκεν και καθάρισες.... άντε καλά πάρε και ένα t-shirt με τα αξιοθέατα:D
 

eva kas

Member
Μηνύματα
961
Likes
225
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
καλημερα!
αντε καλο ταξιδι σου ευχομαι!
εγω οταν ειχα παει στο παρισι και εγω με το σχολεο μου ειχα επιστρεψει με ενα μπρελοκ για τα κλειδια μου απο την ντισνευλαντ που το εχω ακομα,ενα μπλουζακι με ολα τα αξιοθεατα του παρισιου που βεβαια και δεν φοραω για να μην χαλασει,ενα μικρουλι πυργο του αιφελ που τον εχω πανω στο γραφειο μου και πλακωνω τα χαρτια μου και ενα μαγνητακι για το ψυγειο κλασικα!!!!
βεβαια μην φανταστεις οτι πηρα μονο αυτα.......αυτα εχουν μεινει να μου θυμιζουν το παρισι μετα απο 13 χρονια......
 

xelidoni

Member
Μηνύματα
158
Likes
39
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή-Ισλανδία
εισαι μαθήτρια , ετσι ???
ασε λοιπόν τα καταναλωτικά όργια (τσάντες και ρούχα ως επι το πλείστον) και περιορίσου στην κατανάλωση όρεξης για το ταξίδι, ασε το μυαλό σου να συγκρατήσει ό,τι μπορεί περισσότερο!
και αγόρασε μόνο ό,τι σου κάνει εντύπωση και θα σου θυμίζει κάτι ιδιαίτερο από το παρισάκι. αντε παρε και καμια μινιατουρα απο αξιοθέατα για το γραφείο σου.
(κάποιοι φίλοι μου κάνουν συλλογή από μινιατούρες αξιοθεατων )

καλό ταξίδι
 

penthesilia

Member
Μηνύματα
108
Likes
16
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
αυτό που αξίζει να πάρεις είναι ένα έργο κάποιου πλανόδιου ζωγράφου, απ' αυτούς που συχνάζουν στις όχθες του Σηκουάνα ή στην Μονμάρτη. Απλώς πρόσεξε να είναι το θέμα πρωτότυπο γιατί τα περισσότερα είναι εμπορικά κομμάτια. Ψάξε κάτι αρτίστικο.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παρε μια φιγουρα απο μολυβι η οποια να εχει σχεση με τη Γαλλια απο αυτο το μαγαζι: Accueil
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.740
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom