Φτηνο & αξιοπρεπες ξενοδοχειο, κεντρο Αθηνας

cool11

Member
Μηνύματα
111
Likes
1
Παιδια δεν ηξερα που να ποσταρω το θεμα αυτο, συγχωρεστε με αν ταιριαζει αλλου. Αν πρεπει να δημοσιευτει αλλου ας μετακινηθει απο καποιον moderator.

Θελω να βρω ενα καλο ξενοδοχειο, κατα προτιμηση στο κεντρο της Αθηνας, ή έστω περιξ της λεωφ. Καβαλας, το οποιο να:

- ειναι σχετικα οικονομικο (<50ε) γιατι θελω να μενω αρκετες μερες καθε φορα

- να διαθετει παρκιγκ στην πραγματικοτητα (οχι στα χαρτια-εχω πεσει σε περιπτωσεις που το φυλλαδιο ελεγε για δωρεαν παρκιγκ, κι οταν πας στο ξενοδοχειο, μου λενε οτι εχουμε συμβαση με το διπλανο παρκιγκ για χαμηλοτερες τιμες κλπ, ή παρκαρε στην αλανα απεναντι κλπ)

- να ειναι καθαρο-αξιοπρεπες (οχι ρυπαρο, και οχι αχ-βαχ φωνες εκ συστηματος τουλαχιστον...)


Περιμενω τις προτασεις σας, ελπιζω να με βοηθησετε.
 
Μηνύματα
772
Likes
611
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Εγώ μόλις έμεινα μόλις στο ξενοδοχείο Νίκη στην οδο Νίκης στο Σύνταγμα, μόλις 300 μέτρα από την Ερμού. Στοίχιζε βέβαια 70? αλλά ήταν αξιοπρεπέστατο και σε πολύ καλό σημείο. (σημείωση εγώ έκλεισα last minute, ίσως νωρίτερα να είναι φθηνότερο.
 

Dancing Queen

Member
Μηνύματα
94
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Πιστευω ότι λιγο δυσκολα θα βρεις στο κεντρο της Αθηνας αξιοπρεπες και συναμα οικονομικο ξενοδοχειο κατω των 50,00 ευρω και να χει και παρκιγκ. Δοκιμασε στο «Eρμης» στην Απολλωνος 15 ή 19 δε θυμαμαι, παραλληλη της Μητροπολεως ειναι, είναι πολύ καλο ανακαινισμενο, ειχα μεινει παλαιοτερα αλλα φυσικα δεν εχει παρκιγκ. Προσφατα εψαξα κι εγω το θεμα του ξενοδοχειου στην Αθηνα γιατι κατεβηκα κι εγω στην Αθηνα τον Οκτωβριο για αρκετες ημερες και εκανα γυρω στα 50 τηλεφωνα προς αναζητηση οικονομικου ξενοδοχειου. Να χεις υποψη σου ότι τα περισσοτερα ξενοδοχεια στο κεντρο της Αθηνας είναι σε παλαια οικοδομηματα, εχουν λιγα δωματια, τα οποια «αναγκαστικα» εκαναν ανακαινιση λογω ολυμπιακων αγωνω 2004 και φυσικα δε διαθετουν παρκιγκ. Δοκιμασε επισης στο «Ατταλος» στην οδο Αθηνας, εμεινα εκει μια νυχτα το Μαιο, το τρικλινο ειχε 66,00 ευρω , και τωρα στις γιορτες ένα φιλικο μου ζευγαρι εκλεισε δικλινο με 55,00 ευρω, δεν εχει πρωινο και παρκιγκ και είναι σχετικα παλιο, αλλα είναι καθαρο. Τωρα αυτό που σου συστηνω ανεπιφυλακτα είναι αυτό που εμεινα εγω τον Οκτωβριο. Είναι το «Οσκαρ» βρισκεται στο σταθμο Λαρισσης, 4 στασεις με το μετρο από το Συνταγμα, μην ανησυχεις είναι πραγματικα πολύ κοντα από το κεντρο, ένα απογευμα επεστρεψα στο ξενοδοχειο με τα ποδια και ηταν κοντα. Πολύ καθαρο και περιποιημενο, με καλη θεα, επειδη το εκλεισα για 12 βραδιες μου το αφησανε τελικα 70,00 το δικλινο, από 80,00 ή 85,00 που εκανε αρχικα . Και μια νυχτα σαν μονοκλινο μου το αφησανε 60,00 ευρω εννοειται με πρωινο. Η σταση του μετρο ηταν 1 βημα από την εισοδο του ξενοδοχειου. Δες το site στο internet www.oscar.gr και κρινε μονος σου, παρε και τηλ. να δεις ποσο θα σου το αφησουνε, παζαρεψε λιγο τη τιμη είναι πολύ συννενοησιμοι ανθρωποι, και ρωτησε τους και για το παρκιγκ, ειχε αλλα εμενα δε μου χρειαστηκε γιατι δεν κατεβηκα με το αυτοκινητο μου. Λαβε υποψη σου ότι οι τιμες που ειπαν σε εμενα, ηταν όπως μου ειπαν τιμες θερινης σεζον που εληγε 30 Οκτωβρη ισως τωρα είναι λιγο καλυτερες. Καλο ψαξιμο.
 
Last edited by a moderator:

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.783
Likes
1.110
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
σου προτείνω 2 ξεν/χεία που οι τιμές τους παιζουν από 49€-69€.για αυτό τον μήνα έχουν καλές τιμές, είναι και τα δύο 3* και απέχουν μεταξύ τους λίγο, το crystal city hotel kai to golden city hotel θα τα βρεις εύκολα στο booking είναι στην πλατεία καραισκακη το πρώτο και κοντα και το άλλο, έχω μείνει και στα 2 και ουσιαστικά είναι στην αρχή της λεωφ. αθηνών (γνωστή και ως καβάλας) το golden city δεν έχει παρκινγκ και συνεργάζεται με ενα απέναντι, το crystal city έχει υπόγειο πάρκινγκ με 11€ την ημέρα καλ'ο πρωινό και μέτρο στην πόρτα του ξεν/χείου (μεταξουργείο). οι τιμές είναι για δίκλινο με πρωινό. προς την περιοχη της λεωφόρου δύσκολα θα βρεις χωρίς αχ και βαχ όσο ανεβαίνεις την καβαλας τόσο πιο πονηρα τα ξεν/χεία.
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.783
Likes
1.110
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
και κάτι ακόμα διπλα στο crystal city hotel είναι το apollo hotel και παιζει στο easyjethotel με μόνο 30€ το δίκλινο με πρωινό προσφορά επίσης 3* δεν έχω όμως πάει σ' αυτό
 

trapper

Member
Μηνύματα
355
Likes
54
Εχει δίκιο ο Leftris B. Δύσκολο να βρεις φθηνό ξενοδοχείο χωρίς entertainment όπως το αχ-βαχ.

Πάντως και εγώ συνιστώ το Oscar σαν λύση σχετικά φθηνή, χωρίς entertainment, αποδεκτό πρωινό, αποδεκτό σαλόνι για τυχόν συνάντηση, σχετικά ευρύχωρα δωμάτια, (παλαιότερα ιδιόκτητο) δωρεάν παρκιγκ (and a private car parking), και βασικά απέναντι στον Σ.Σ. και metro. Νομίζω ότι αν κινείσαι με τρενο, είναι η καλύτερη περίπτωση. Δεν χρειάζεσαι ταξί (περιπέτεια στην Αθήνα) απο τον Σ.Σ., κυρίως όταν φεύγεις, και έτσι δεν χάνεις ώρα απο ξενοδοχείο-Σ.Σ. Από όπου κι αν είσαι στην Αθηνα, παίρνεις το metro, παίρνεις τη βαλίτσα σου απο το ξενοδοχείο, και είσαι στον αποβάθρα λίγη ώρα πριν φύγει το τρένο.

Νομίζω ότι για να κάνεις το ίδιο όταν είσαι σε άλλο ξενοδοχείο και θέλεις να πας στο Ε.Βενιζέλος, θέλεις 3 ώρες ξεκινώντας απο το μέρος που έχεις δουλειά-ξενοδοχείο-ταξί-αεροδρόμιο-chekin. Συν τη πτηση, συν αεροδρόμιο-κέντρο πόλης = 4-5 ώρες απο κέντρο-κέντρο πόλης.

Την περιοχή δεν θα χαρακτήριζα σαν "επικίνδυνη", παρά το ότι δεν είναι ακριβή η συνοικία (οπως πάντα στους Σ.Σ.).
 

Dancing Queen

Member
Μηνύματα
94
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Σχετικα με το θεμα αν είναι επικυνδινα στο Σταθμο Λαρισης οπου βρισκεται το ξενοδοχειο Oscar εχω να πω ότι κανενας κινδυνος δεν υπαρχει. Ισα – ισα που εμένα τοσες νυχτες μου φανηκε ησυχη η περιοχη. Οσο για αχ-βαχ ουτε κατά διανοια, στο ξενοδοχειο εμεναν κυριως τουριστες οι οποιοι προφανως ηταν κουρασμενοι από το αξιοθεατα της Αθηνας και το βραδυ κοιμοντουσαν σαν πουλακια. Επαναλαμβανω και παλι το ξενοδοχειο ειναι κοντα στο κεντρο, 4 στασεις με το μετρο απο το Συνταγμα δεν ειναι τιποτα.
Εχω να σου προτεινω όμως και ένα άλλο στο οποιο παντα μενει κολλητη μου όταν κατεβαινει Αθηνα για επαγγελματικους λογους. Είναι το Αθηναϊς, βρισκεται στη Βασιλισσης Σοφιας (ελπιζω να μη κανω λαθος στο ονομα είναι ο δρομος οπου βρισκεται το Μεγαρο Μουσικης και η Αμερικανικη Πρεσβεια, το ξενοδοχειο είναι μια ανασα από τη πλατεια Μαβιλη). Είναι πολύ καθαρο, βολικο και κυριως οικονομικο, το μονοκλινο εχει 60,00 ευρω. Δες το site στο internet , www.athinaishotel.gr και κρινε μονος σου. Για παρκιγκ δε γνωριζω αν διαθετει.
 
Last edited by a moderator:

cool11

Member
Μηνύματα
111
Likes
1
Golden City Hotel
Crystal Hotel
Φαινονται φτηνες-καλες επιλογες. Αλλα στα sites τους δεν βρηκα τηλεφωνα! Ωραιο?


Κοιταζω το site του oscar. 95ευρω το δικλινο???
Oscar Hotels - Athens - Greece - Prices
Ξεφευγει πολυ, ενα κατοσταρι τη μερα ρε παιδια?

Το παρκιγκ δωρεαν στο oscar?


easyjethotel δεν το εχω ξανακουσει. Λεει αραγε? Και τοσο φτηνο?
 

Dancing Queen

Member
Μηνύματα
94
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Για να μαθεις την πραγματικη τιμη του δωματιου πρεπει να τηλεφωνεις στο αντιστοιχο ξενοδοχειο. Μη βασιζεσαι στις τιμες του site, πιστεψε με τις περισσοτερες φορες απεχουν πολύ από τη πραγματικοτητα. Σου ειπα ότι θα τους πεις πρωτα από όλα ποσες νυχτες σκοπευεις να μεινεις. Τα περισοτερα ξενοδοχεια κανουν παντα καλυτερη τιμη αν οι διανυκτερευσεις σου είναι αρκετες. Εμενα μου αφησαν το δικλινο 70,00 και για το Αθηναις ξερω για 60,00 το μονοκλινο. Παρε τηλεφωνο και μιλα μαζι τους, μην απογοητευεσαι από τις τιμες των επισημων site.
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Αλήθεια... έχει δωρεάν πάρκινγκ το Όσκαρ; Δεν το γνώριζα.

Η περιοχή πάντως έχει καλή πρόσβαση και είναι σχετικά ήσυχη. Πρέπει να είσαι βέβαια πάντα λίγο υποψιασμένος γιατί κυκλοφορούν διάφοροι εκεί γύρω, αλλά ακόμη και κάποιους ναρκομανείς που έτυχα να πετύχω κατά διαστήματα ήταν ακίνδυνοι.
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.783
Likes
1.110
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
τα τηλ. των ξεν/χείων αυτοι που τα πουλάνε δε βαζουν τηλ. για να μη πάρεις μόνος σου επειδή οι τιμές ειναι ήδη κατεβασμένες γύρω στο πενηντάρικο δ΄υσκολα να πεσουν κι άλλο αλά δε χάνεις και τίποτα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.273
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom