Αίγινα διακοπες στην αιγινα?ή οχι?

magic_jim

Member
Μηνύματα
72
Likes
96
Επόμενο Ταξίδι
Δυσκολη επιλογη!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αστυπαλαια
Ηταν ο πατερας μου πριν απο λιγες μερες κ μου ειπε οτι στο ασκελι ειδε προσφορες 2 νυχτες 45 ευρω κτλ. Σκεψου αυτος εμεινε σε ξενοδοχειο (στο Pavlou) δικλινο με πρωινο κ διατροφη 60 ευρω ανα μερα,ισως ακουγονται πολλα αλλα με πρωινο,διατροφη κ ξαπλωστρες που σου προσεφερε δεν χαλαγες τιποτα αλλο ανα μερα. Τεσπα εγω σου προτεινω να μπεις στην επισημη ιστοσελιδα του Πορου,να πας διαμονη κ να ριξεις μια ματια στα site των δωματιων η να παρεις κανενα τηλ. Θα βρεις σιγουρα κατι φθηνο αν δεν μιλαμε για 10 αυγουστου πχ . Εγω ειχα μεινει στα δωματια της Χαλκου Αλκυονης στο Ασκελι ιουλιο κ ηταν φθηνα θυμαμαι
 

alma

Member
Μηνύματα
3.717
Likes
15.013
Για να μην μπερδεύεται ο κόσμος alma να πουμε ότι αρκετα βαθειά ήταν στο σημειο που βρισκόταν το ξενοδοχείο γιατί γενικά η παραλία της Αγίας Μαρίνας είναι ρηχή.
Ναι αυτό ακριβώς λέω.Του ξενοδοχείου είναι βαθειά(είπα πέφτεις και απο εξέδρα).Όχι η παραλία της Αγίας Μαρίνας.
 

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πολλα...
Λοιπον για Αιγινα. Πηγαινω καθε καλοκαιρι και πιστευω να σου δωσω πληρη εικονα.

Η Αγ. Μαρινα οπως ειπε ο dik-7 εχει μια μεγαλη ρηχη παραλια με αμμο σε σχημα μισοφεγγαρου. βαθεια ειναι μονο ην αριστερη πλευρα της, οπου ειναι το μονο καλο ξενοδοχειο και τα γυρω βραχακια. Υπαρχει και καλο μπαρακι (ια ουζο) διπλα απο τα βραχια τα οποια ειναι ισιωμενα και στην ακρη εχουν μεταλλικη σκαλα πισινας. Η θαλάσσα ειναι γενικα καθαρη. Η κεντρικη παραλια εχει αρκετο κοσμο.

Για τα υπολοιπα δεν θα προτεινα την Αγ. Μαρινα λογω τυπικου τουριστικου status των 70s - απειρα rooms to let, ξενοδοχεια 2*, πλαστικες καρεκλες, βαβουρα, μπαρακια και καφε το ενα διπλα στο αλλο, η σχετικη "πασαρελα" με καθε λογης μαγαζια και ολα αυτα για λιγους ξενους τουριστες χαμηλου εισοδηματος - δυστυχως οι καλες εποχες των 80s περασαν.

Στα συν ειναι το πανεμορφο πευκοδασος στο πισω μερος.

Τωρα για καλες παραλιες η Αιγινα εχει πολλες, αλα αφου θελεις κατι για χαλαρα διπλα στη θαλασσα με τελεια θαλασσα, θα σου προτεινα ειτε το Moody Bay Hotel με δικη του ιδιωτικη παραλια, ειτε το Hotel Δαναη με απιστευτη γαλαζοπρασινη παραλια μπροστα του μεσα στα πευκα (απλα ειναι ψηλα ο δρομος και πρεπει να κατεβεις ενα μικρο μονοπατι), ειτε για πιο οικονομικα καποια δωματια σε Αιγινητισα, Μαραθωνα. Στα δυο τελευταια υπαρχει μεγαλη αμμωδης παραλια ακριβως μπροστα σου, το μονο προβλημα ειναι οτι μαζευει παρα πολυ κοσμο, ειδικα τα ΠΣΚ.

Για πιο απλα πραγματα στη πολη ειναι τα Hotel Avra και Hotel Brown διπλα στις δυο παραλιες της πολης. Η θαλασσα ειναι καλη, ολα ειναι στα 200 μετρα απο το ξενοδοχειο, αλλα φυσικα η πολη ποτε δεν κοιμαται - με οτι αυτο συνεπαγεται.

Αν εχετε μαζι αυτοκινητο τοτε υπαρχουν οι παραλιες Κλημα, Κλειδι και Τουρλος οπου θα παθετε πλακα. Θα νομιζετε οτι εισαστε στα Turks & Caicos!

Αν θες περισσοτερες πληροφοριες στειλε πμ
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Δεν θελω να κανω το τοπικ travel war αλλά ο Πόρος έχει μακραν καλύτερες παραλίες της Αίγινας.
Ρωσικος Ναύσταθμος, Λιμανάκι της Αγάπης, Μοναστήρι οι τοπ.
Φυσικά υπάρχουν και αλλες, όπως το νεανικό Ασκέλι, το Νεώρειο.

Πάντως ολοι συμφωνούμε ότι η θάλασσα της Αγίας Μαρίνας είναι μια πολύ μέτρια επιλογη και οικιστικα όντως θυμίζει 70s.

Aν όντως δεν πάς καταμεσίς του Αυγούστου θα βρεις πολλές και οικονομικές επιλογές διαμονής στα δύο νησιά.
 

dreamangel25

Member
Μηνύματα
53
Likes
12
Σας ευχαριστώ παρά πολύ!οσο για τον πόρο που είναι ποιο ωραία νεωριο ή ασκελι!;
 

magic_jim

Member
Μηνύματα
72
Likes
96
Επόμενο Ταξίδι
Δυσκολη επιλογη!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αστυπαλαια
κ τα 2 ωραια ειναι εγω προσωπικα ψηφιζω ασκελι γιατι κ ωραια παραλια εχει κ ταβερνακια η μπαρακια για κανα ποτακι! αλλα οπου κ να στε πηγαινετε κ στον Πορο βολτα,διπλα ειναι
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.934
Likes
40.783
κ εγω Πορο σου προτεινω πολυ καλυτερες παραλιες, κοντινες αποστασεις που εξυπηρετουνται κ με το τοπικο λεωφορειο αν δεν θελετε να παρετε αυτοκινητο,κ επισης πολυ πρασινο νησι! αυτη τη περιοδο εχει πολλες προσφορες ο Πορος για δωματια (ακομα κ λιγοτερο απο 30 το δικλινο).
Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα, είναι ένα πολύ χαριτωμένο νησί, αλλά το μόνο που δεν ευχαριστήθηκα και τόσο ήταν οι παραλίες. Δεν υπάρχει αρκετή άμμος, γιατί οι περισσότερες είναι τεχνητές με φερτή άμμο. Μου άρεσε περισσότερο η παραλία κάτω από το Μοναστήρι. Επίσης, η διαμονή ήταν ακριβότερη από αυτό το ποσό, καθώς έχει ζήτηση λόγω εγγύτητας με την Αθήνα.
 

dreamangel25

Member
Μηνύματα
53
Likes
12
Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας τελικά καταλήξαμε Αίγινα για πόιο κοντα κ οικονομικά όσοι έχετε γνώσεις για φαγητό κτλ ευπρόσδεκτες!!!
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ονειρεμένο Ταξίδι
γύρος του κόσμου
Στην Αίγινα τα περισσότερα φαγάδικα έχουν σωστό χταπόδι.
Θα τα δεις απλωμένα στις αυλές των μαγαζιών, να λιάζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και σιγά σιγά τα πλοκάμια να πέφτουν στο κάρβουνο. Χωρίς προβράσιμο και άλλες αηδίες.

Αν σας αρέσει το ψητό χταπόδι, οπωσδήποτε να το προτιμήσετε.
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.702
Likes
11.130
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Έχω πάει Αίγινα δύο φορές για μονοήμερη. Το νησί μου βγάζει μια παλιομοδίτικη αίσθηση, σα να βλέπω ελληνική ταινία! Συμπαθές για μονοήμερη ή weekend, όχι όμως για διακοπές-διακοπές.

Προς Θεού, μακριά από την Αγία Μαρίνα! Αίσθηση παρακμής.
 

dreamangel25

Member
Μηνύματα
53
Likes
12
Γιαμ γιαμ!η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα να πήγαινα αλλού διακοπες αλλα ας μην είμαι κ πλεονεκτρα!στο κάτω κάτω η καλη διάθεση κάνει τις διακοπες κ όχι το μέρος!!!καλες διακοπες σε όλους!!;;;θα σας πω εντυπωσεις στον γυρισμο
 

tolis7

Member
Μηνύματα
6
Likes
4
Για μονοημερη χωρις αμαξι, πως μπορει κανεις να παει στην παραλια του Κλειδιου?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.694
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom