Μύκονος δωματιο προς ενοικιαση..ΜΥΚΟΝΟΣ

miranta

Member
Μηνύματα
319
Likes
58
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Μiranta, σου έστειλα μήνυμα για τα δωμάτια.

Όσον αφορά τις μετακινήσεις, σίγουρα το μεταφορικό μέσο είναι πάντα πιο βολικό από τις συγκοινωνίες. Όμως για τον Αύγουστο, επειδή γίνεται χαμός από κίνηση και υπάρχει πρόβλημα parking (!!!), αν κάποιος μένει στη Χώρα ή κοντά, καλύτερα ίσως με τα πόδια και λεωφορείο. Τα δρομολόγια των λεωφορείων είναι πολύ τακτικά το καλοκαίρι.

Γενικά πάντως, καλύτερη εποχή για τη Μύκονο δεν είναι 20/7-20/8, αλλά φυσικά εξαρτάται απ'το τι θέλει να κάνει ο καθένας. Τις υπόλοιπες εποχές, το νησί είναι πανέμορφο και η ατμόσφαιρα διαφορετική. Ειδικά Ιούνιο και Σεπτέμβριο, ο καιρός είναι ακόμη καλύτερος για μπάνιο απ'ότι Ιούλιο-Αύγουστο και έχει πολύ λιγότερο κόσμο (μμμ... λες να πάω τώρα; πες πες, μου έβαλα ιδέες!)
Εχω ξαναπαει στο παρελθον στη Μύκονο και δεν νομίζω οτι χρειαζεται αυτοκίνητο Τα λεοφωρεία βολεύουν απίστευτα για τις παραλίες έμενα πάντα κοντά στην αφετηρία και ήταν μια χαρά ..Πάντως εγώ δεν τα θυμάμαι τόσο δύσκολα με τα δωμάτια λίγο ακριβά ναι πριν 8 χρόνια εδινα 14 χιλιαδες δρχ περιπου για δωμάτιο μεσα στη χώρα με κλιματιστικο και πολυκουζινακι ...Θεωρώ οτι με 70 ευρω θα πρεπει τον Ιούλιο να βρισκεις κάτι ανάλογο...Κάνω λάθος;Αυτοι που θα πανε πρώτοι θα μας πούνε
 

Dancing Queen

Member
Μηνύματα
94
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Εγω επικοινωνω τα τελευται 5 χρονια με το γραφειο meridian. Θα ζητησεις τον Ηλια και θα του πεις ότι ενδιαφερεσαι για δωματιο μεσα στη χωρα. Εγω σε αυτό που συνηθως μενω είναι πολύ καλο αλλα ξερω πως θα είναι κλεισμενο και μετα που θα φυγω ως και τον Αυγουστο. Μην ανησυχεις ειμαι σιγουρη ότι θα σου βρουν κατι καλο μεσα στη χωρα, ο Ηλιας είναι πολύ καλος. Να ξερεις μονο πως επειδη θα μεινετε για λιγες νυχτες και το ακομη χειροτερο Σαββατοκυριακο, τις τιμες θα σας τις κοπανησουνε. Αλλωστε για Μυκονο ο Ιουλιος και ο Αυγουστος είναι extra full high season πραγμα που σημαινει να ετοιμαστειτε για τουλαχιστον 100 - 120 ευρω το δικλινο και παραπανω. Meridian τηλ.2289027233
Από κει και περα αν εχεις χρονο κανε μονη σου μια ερευνα αγορας… τα παρακατω είναι μεσα στη χωρα ή κοντα αλλα στα περισσοτερα δεν εχω μεινει, είναι όμως μεσα στα στενα κοντα στο Ματογιαννι και τουλαχιστον εξωτερικα φαινονται οκ.
Ζορζις : 2289022167 (δε θυμαμαι ποιο καλοκαιρι, εμεινα για κανα 2-3 νυχτες αναγκαστικα γιατι ειχα παρατεινει τη διαμονη μου και μονο εκει εβρισκα, καταλαβαν μαλλον ότι ειχα αναγκη από δωματιο και το ειχα χρυσοπληρωσει)
Ζαννις : 2289022486
Μαριος : 2289024670
Ματογιαννι :2289022217 (εμεινα εκει καποιο καλοκαιρι, ακριβουτσικο αλλα στην καρδια των γεγονοτων)
Πανσιον Δημητρα : 2289023524
Δεσποτικο : 2289022009-24600 (εμεινα εκει ένα καλοκαιρι, πολύ κοντα στη χωρα η αποσταση περπατιεται ανετα)
Μια πολύ καλη πανσιον λιγο εξω από τη χωρα (εκει θελει οντως μεταφορικο μεσο, σου το γραφω για μελλοντικη σου εξορμηση με αυτοκινητο, εγω θα μεινω εκει τον Αυγουστο γιατι θα εχουμε μηχανακια) με τρομερη θεα στους ανεμομυλους και το απεραντο γαλαζιο, και με παρα πολύ καλους ιδιοκτητες είναι η Villa Margarita τηλ. 2289025692. www.villamargarita.gr Καθαρο, οικονομικο και βολικο, το συνιστω χωρις δευτερη σκεψη σε οσους διαθετουν μεταφορικο μεσο. Ειχα μεινει εκει το πρωτο καλοκαιρι που πηγα Μυκονο, και στη συνεχεια καποια αλλα μονο όταν διεθετε η παρεα μεταφορικο μεσο. Να ξερεις ότι στα παραπανω δωματια που θα μεινω μου εκαναν υστερα από προσωπικους διακανονισμους, σχετικα καλυτερες τιμες λογω των πολλων διανυκτερευσεων που θα κανω, χωρις να σημαινει αυτό ότι το κανουν ολοι οι Μυκονιατες. Γι’ αυτό και δεν αναφερω τις τιμες που τα εκλεισα εγω, προκειται για «φιλικες τιμες» επειδη ειμαι πελατισσα. Αρκετοι δυστυχως ιδιοκτητες ενοικιαζομενων δωματιων θελουν μονο να τα αρπαξουνε και δεκαρα δε δινουνε για τις συνθηκες της διαμονης σου, παρα μονο ποτε θα τους βαλεις την προκαταβολη και ποτε θα τους ξοφλησεις. Σε όλα αυτά τα χρονια που πηγαινω εχω μεινει σε διαφορα καταλυματα και εχω γνωρισει διαφορους ιδιοκτητες από αδιαφορους εως παρα πολύ φιλοξενους. (η κυρια Μαργαριτα στο villa margarita ηταν η καλυτερη απλα θελει να εχεις μηχανακι ή αυτοκινητο, η αποσταση ως τη χωρα περπατιεται και με τα ποδια αλλα ετοιμασου για ταλαιπωρια). Παντως προσωπικα πιστευω κι εγω ότι θα βρειτε να μεινετε καπου στη Μυκονο ακομα και αν δεν κλεισετε. Το σιγουρο είναι βεβαια ότι κατι τετοιο πλεον από μενα θεωρειται ρισκο με την εννοια ότι ναι! η Μυκονος εχει χτιστει παντου και σιγουρα υπαρχουν αφθονα δωματια προς ενοικιαση, από την άλλη μερια όμως κανεις δεν εγγυαται που θα είναι αυτό το καταλυμα και ποσο θα σας ζητησουν. Αν και συνηθως όταν οι ενοικιαστες αναγκαζονται να καταφυγουν στο λιμανι προς αναζητηση ενοικιαστων αυτό σημαινει ότι τους κανει η αναγκη οποτε μαλλον το πανω χερι το εχετε εσεις, μπορειτε να παζαρεψετε τη τιμη. (λεμε τωρα). Προσωπικη μου αποψη είναι να κλεισετε από νωριτερα, αλλα σιγουρα δε θα κοιμηθειτε και στα παγκακια αν πατε χωρις να εχετε κλεισει. Ελπιζω να βοηθησουν οι πληροφοριες που εδωσα εσενα ή οποιον άλλο παει Μυκονο. Καλες διακοπες σε ολους μας!
Α! και κατι τελος για τα μεταφορικα μεσα στη Μυκονο. Οντως για ολες τις γνωστες παραλιες τα λεωφορεια εξυπηρετουν παρα πολύ καλα, εχει αναχωρησεις σχεδον κάθε τεταρτο ή μιση ωρα. Αυτό που αξιζει να εχεις είναι μηχανακι, το αυτοκινητο πιστεψε με δεν είναι καθολου βολικο, παντα όταν νοικιαζουμε αυτος που οδηγαει βλαστημαει συνεχεια, οι δρομοι για καποιες παραλιες είναι παρα πολύ στενοι και κακοτραχαλοι και θελει ιδιαιτερη ικανοτητα σε μανουβρες και χρηση οπισθεν. Ασε που το βραδυ πηγαινοντας στη Χωρα δε θα εχετε που να το παρκαρετε, τα 2 παρκιγκ Ιουλιο και Αυγουστο γεμιζουν αμεσως. Επισης μπορεις να πηγαινεις με το λεωφορειο ως τον Πλατυ Γιαλο και από κει με το καραβακι σε ολες τις παραλιες που είναι στη σειρα Παραγκα, Παρανταις, Σουπερ Παρανταις, Αγραρι, Ελια. Η παραλια Καλο Λιβαδι που τοσο ακουγεται από τους κοσμικους, προσωπικα εμενα δε μου αρεσει, εκει πρεπει να πας με δικο σου μεσο.
 
Last edited by a moderator:

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
thanks cakenet, αλλα μηχανακι δεν παιζει, δεν οδηγαω μηχανακι και δεν θα μου αρεσε ποτε να το κανω..
τα περισσοτερα στην Μυκονο τελικα ειναι ετσι, ακριβα και τιποτα το ιδιαιτερο, εκμεταλλευονται την ζητηση που υπαρχει και χτυπανε κατι τιμες..
φιλοξενια η καλυτερη λυση..
Είναι αρκετά δεσμευτικό το να μην οδηγείς μηχανάκι. Ή έστω το να έχεις κάποιο άλλο μεταφορικό μέσον.

Εγώ προσωπικά θα υπέφερα να περιμένω στις ουρές που σχηματίζονται κάποιες φορές στις στάσεις των λεωφορείων και να ταξιδεύω στη συνέχεια σφηνωμένος μέσα σε ένα λεωφορείο.

Το έκανα μία φορά, έτσι, δοκιμαστικά αλλά δεν το επανέλαβα.

Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με την Dancing Queen, δύσκολα θα βρείτε καλύτερη τιμή, αλλά Νεράιδα, νομίζω πως κι αυτό που σου είχα στείλει φαίνεται αρκετά αξιοπρεπές και πολύ οικονομικό. Αν και έχω λίγο πρόβλημα με τις αποστάσεις, γενικότερα, νομίζω πως περπατιέται η συγκεκριμένη απόσταση προς το κέντρο της Χώρας.

Δεν το ξαναβλέπεις; Μπορείς να καλέσεις στην τελική για περισσότερες πληροφορίες. :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.744
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom