ερωτηση για κινητο μεταφραστη

TAKIS-SOL

Member
Μηνύματα
19
Likes
4

amsterdam

Member
Μηνύματα
814
Likes
280
Υπερτιμημένο κατ΄εμέ,προσωπικά θα επέλεγα να αγοράσω,αν δεν είχα ήδη στην κατοχή μου,το iphone ή κάποιο άλλο smart phone (προσωπική προτίμηση με λειτουργικό android) και θα εγκαθιστούσα μια εφαρμογή μετάφρασης.;)
 

SkullFlower

Member
Μηνύματα
518
Likes
97
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru
Δεν το έχω δουλέψει αλλά η τιμή του με φαινεται υπερβολική. Με αυτα τα λεφτα παιρνεις ενα smart phone (που σου δινει δυνατοτητες για ένα σορο πραγματα στα ταξίδια) όπως ειπε και ο amsterdam, βαζεις και μια εφαρμογουλα και είσαι αρχοντας για τα βασικα που θα σ χρειαστουν σε ένα ταξίδι.
 

varis81

Member
Μηνύματα
345
Likes
79
Επόμενο Ταξίδι
California
Ονειρεμένο Ταξίδι
Africa overland!!
Ναι ομως όλες οι εφαρμογες μεταφρασης του iphone και ολον τον αλλων smartphones απαιτουν δικτυο.Εκτος αν δεν θελετε να πληρωσετε τα κερατα σας (δηλαδη την αξια του κινητου απο την αρχη ) σε λογαριασμους καλυτερα ο μεταφραστης.
 

Johnpro

Member
Μηνύματα
130
Likes
22
τακιςςςς !!! μεινε καλυτερα με τα αγγλικα που ξερεις , το μπλιμπλικι που βλεπεις δεν υποστιριζει αμεσα ελληνικα , δες και την σελιδα τους , αυτο σημενει οτι δεν θα εχει καλο λεξικο ελληνικο . επισεις εμεις ειμαστε λιγο παραξενοι στα αγγλικα και μιλαμε τα περιβοητα γκρικγκλις δυσκολα να τα καταλαβει ο αγγλος αλλα ευκολο για εναν αλλο ξενο . τελος παντων για να μην σε πιλατευο θα ειναι η ποιο αχρηστη αγορα αγορα σου αν παρεις κατι τετοιο γιατι καταλαβενει μονο αγγλοφωνους και οχι αγγλικα πεζοδρομιου οπως μιλανε το 95% των μη αγγλοφωνων λαων , επισεις πολλες χωρες ειναι σοβινιστες με την γλωσσα τους , δεν γαλλια , γερμανια κτλ . πχ για να σε βοηθησω , στην ταιλανδη δεν μπορουνε να προφερουνε το ρ και αντι για ρ λενε λ πχ τους λες ραιν=βροχη και λενε λαιν :) τι να πιασει ο μεταφραστης και τι να σου πει , παρε ενα μικρο λεξικο τσεπης και μαθε τα βασικα , δεν θα πας για φοιτιτης στο καπριτζ απλα θελεις να συνενοηθεις , ειναι η καλυτερη βοηθεια . καλο βραδυ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.697
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom