EasyJet Ερώτηση για easyjet

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
παιδιά θέλω τα φώτα σας...
έχω πάρει κάτι εισιτήρια της easyjet για Μιλάνο πριν καμμιά 25ριά μέρες, ξανακοιτάζοντας στο site (από περιέργεια για να δω κατά πόσο ανεβαίνει η τιμή κατά διαστήματα) είδα ότι την συγκεκριμένη μέρα δεν εμφανίζει καθόλου την πρωινή πτήση που έκλεισα εγώ, παρά εμφανίζει μόνο την βραδυνή(όπως συμβαίνει και για άλλες πρωινές πτήσεις εκέινης της περιόδου).. το να μην έχει καθόλου θέσεις δεν είναι πολύ πιθανό γιατί γενικά εκείνες τις μέρες είναι φτηνές οι πτήσεις οπότε λογικά δεν έχουν ακόμη τόσο μεγάλη ζήτηση.. στο timetable της easy τις εμφανίζει κανονικά τις πτήσεις αυτές όμως.. τι μπορεί να συμβαίνει???? δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ..
 

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
δεν έχουν μεγάλη ζήτηση..όλες οι πτήσεις των ημερών εκείνων είναι πολύ φτηνές....δεν μπορεί μια Τετάρτη πρωί που έκλεισα εγώ να εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και ολές οι υπόλοιπες πτήσεις εκείνων των ημερών να κοστίζουν 45 ευρώ..(που σημαίνει ότι σχεδόν κανείς δεν έχει ήδη κλέισει εισιτήριο)...δεν είναι λίγο υπερβολικό??
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Δεν είναι καλό αυτό... Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια...Το πιο πιθανό είναι να έκανε αναδιοργάνωση των πτήσεων και να έκοψε την δεύτερη καθημερινή. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα σε ενημερώσει με mail και ή θα σου επιστρέψει τα χρήματα ή θα σου προτείνει μια άλλη πτήση με τα ίδια χρήματα...
 

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
αυτό ακριβώς είναι που φοβάμαι...αλλά πάλι γιατί την έχει την πτήση στο timetable του χειμώνα 2008-2009? να επικοινωνήσω μαζί τους άμεσα ή να περιμένω κάποιες μέρες???? κανονικά δεν θα έπρεπε ήδη να μου είχαν στείλει email???
 

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
το timetable τελικά είναι του προηγούμενου χειμώνα!
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Το θέμα Μιλάνο είναι μεγαλη ιστορία. Πέρσυ τον Μάρτη έκλεισε η Alitalia την βάση της στο Malpensa και συνεπώς σταμάτησαν και οι πτήσεις της προς Αθήνα. Αυτό το κενό θέλησε να εκμεταλευτεί η Volare και εγκαινίασε πτήσεις την θερινή περίοδο με σκοπό να τις συνεχίσει τον χειμώνα... Μέχρι αρχές Ιούλη μάλιστα τις πουλούσε.. Το πράγμα δεν πήγε όπως το υπολόγιζαν και ανέστειλαν τις χειμερινές πτήσεις. Αμέσως έσπευσε η Easy να εκμεταλευτεί την ευκαιρία και ανακοίνωσε δυο πτήσεις την ημέρα κατά την χειμερινή περίοδο. Εδώ και κανένα μήνα μάλιστα πουλούσε κανονικά τα εισιτήρια. Προφανώς όμως η κίνηση θα ήταν περιορισμένη και εντελώς ξαφνικά φαίνετε πως αποφάσισε να κόψει την δεύτερη πτήση.

Αυτό με το timetable δεν μου λέει τίποτε... Προφανώς δεν θα πρόλαβαν να το διορθώσουν. Κύττα τίποτε δεν αποκλείετε, αλλά εμένα μου φαίνετε πως είναι οριστικό γιατί μέσα στα Χριστούγεννα κάποιες μέρες έχουν την δεύτερη πτήση. Το mail πιστεύω πως είναι θέμα ωρών. Περίμενε μια δυο μερες όμως, δεν χάνεις τίποτε και αν δεν έχεις νέα τους γράψτους εσύ...

Η ειρωνία πιά είναι... Έχω κλείσει για τον Φλεβάρη ένα Μιλάνο Σάββατο πρωί, Τρίτη βράδυ και το Σάββατο φαίνετε πως είναι η μοναδική μέρα που έχει πρωινή πτήση!! Φαίνετε πως είμαι τυχερός...
 

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
εσύ Traveller είσαι τυχερός..ακού εγώ τι έχω πάθει τώρα..διαπιστώνω ότι την μέρα που θα πάμε (αν πάμε...) παίζει Ίντερ - Παναθηναϊκός..το λέω στον mr και ενθουσιάζεται...άρρωστος Βάζελος γαρ... την πτήση δεν την εμφανίζει από το ΣΚ και μετά(έλεγα δεν πειράζει πάμε μια μέρα πριν ή το βράδυ της ίδιας μέρας..δεν έγινε και τίποτα)...σκέφτομαι το ενδεχόμενο να έχει ακυρωθεί και τριγυρίζει στο μυαλό μου..και λέω τώρα..πως το ξεφουρνίζεις αυτό στον Mr??? θα με φάει η γκρίνια!
στο μεταξύ η πτήση της προηγούμενης μέρας έχει ήδη γίνει πιο ακριβή λόγω ΠΑΟ... αν ακυρώθηκε θα μπορέσουμε να πάμε μια μέρα πριν χωρίς να πληρώσουμε τη διαφορά? σε δυο ώρες από την κλήρωση του Champions League από 45 euro πήγε ήδη 120..
 

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
..και σήμερα κατέβηκε πάλι ..41,49ευρώ....άβυσσος η easy jet!!
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Από σήμερα μέχρι την Τρίτη τα μεσάνυχτα η easyjet έχει προσφορά 20% για τα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 01/10 - 17/12/2008.
Γι' αυτό βλέπεις χαμηλότερες τιμές από την προηγούμενη φορά.
 
Μηνύματα
626
Likes
144
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Δεν επικοινωνείς καλύτερα με την easyjet για καλό κακό; Νομίζω έχει και ελληνική υποστήριξη τηλεφωνικώς. Θα σε γελάσω όμως. Κάπου έχει τον τρόπο επικοινωνίας, προτείνω να το κάνεις άμεσα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.323
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom