Σύρος προτασεις για συρο!

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ονειρεμένο Ταξίδι
κούβα και ινδία
παιδια, χρειαζομαι την βοηθεια σας!!θα παω συρο για λιγες μερες μεσα στον ιουλη με μεγαλη κοριτσοπαρεα!
εχω ξαναπαει συρο αλλα πριν αρκετα χρονια, οποτε δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα!
τι εχετε να μου προτεινετε για διαμονη??δεν θελουμε ξενοδοχειο, αλλα ενοικιαζομενα δωματια!και δεν θελουμε κατι πολυ ακριβο!αυτοκινητο θα εχουμε οποτε οπου και να ναι το δωματιο δεν θα εχουμε προβλημα!
επισης, απο παραλιες!ποιες ειναι οι 3 καλυτερες του νησιου??(λεω 3 γιατι τοσες θα προλαβουμε να επισκεφτουμε)!!
απο εστιατορια που εχετε φαει και ηταν καλα??
και τελευταιο αλλα πολυ βασικο!!απο μπαρακια τι λεει το νησι??
 

manolism

Member
Μηνύματα
387
Likes
1.770
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
παιδια, χρειαζομαι την βοηθεια σας!!θα παω συρο για λιγες μερες μεσα στον ιουλη με μεγαλη κοριτσοπαρεα!
εχω ξαναπαει συρο αλλα πριν αρκετα χρονια, οποτε δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα!
τι εχετε να μου προτεινετε για διαμονη??δεν θελουμε ξενοδοχειο, αλλα ενοικιαζομενα δωματια!
Εγω ειχα παει Συρο το 2006 και εμενα στα δωματια Κωνσταντζα!! Ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος τοσο απο το δωματιο οσο και απο την συμπεριφορα των ιδιοκτητων. Οι τιμες σε πολυ λογικα επιπεδα. Ριξε μια ματια στην σελιδα που εχουν ;)http://www.syros.com.gr/accommodation/rooms/konstantza/konstan.htm
 
Μηνύματα
51
Likes
45
Να σου πώ την αλήθεια δεν θυμάμαι πολλά επειδή πάνε αρκετά χρονάκια που είχα πάει...

Από δωμάτιο δεν είχαμε κλείσει, μας ψάρεψαν οι ξενοδόχοι με το που κατεβήκαμε από το πλοίο. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν στον ακριβώς πίσω δρόμο από τον κεντρικό με το λιμάνι και είχε θέα στον κεντρικό δρόμο. Νομίζω καλύτερα να μείνεις Ερμούπολη, είναι πολύ γραφικά με πολλά μαγαζιά και κόσμο! Η κεντρική πλατεία με το Δημαρχείο ωραία και μεγάλη!

Από παραλίες ψιλοαπογοήτευση η υπόθεση. Ειδικά κοντά στην Ερμούπολη δεν παίζει κάτι, θα πρέπει να πηγαίνεις αλλού. Αλλά και στις άλλες παραλίες του νησιού (όσες πήγα εγώ τουλάχιστον) δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο.

Για ποτά δεν έχω κάτι να σου προτείνω, δεν θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο.

Για φαγητό: Στον Γαλησσά είχα φάει αστακομακαρονάδα σε ένα καφέ-σνακ μπαρ (κουφό;) και μάλιστα σερβίρισαν και ατομική μερίδα (συνήθως η αστακομακαρονάδα είναι για 2). Ακόμα πιο κουφή η τιμή, έδωσα μόνο 15 Ευρώ...
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.529
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Οι πληροφοριες μου δεν ειναι update, εχω να παω Συρο αρκετα χρονια. Θα σας συνιστουσα να εχετε ως βαση την Ερμουπολη και να επισκεπτεσθε καθε μερα καποια αλλη παραλια. Εμεις δεν το ειχαμε κανει ετσι και το μετανοιωσαμε γιατι καθε τρεις και λιγο θελαμε να ειμαστε στην Ερμουπολη και ειμαστε συνεχεια με το αυτοκινητο και να ψαχνουμε παρκιγκ. Η αδελφη μου που ηταν μονιμη θαμωνας της νησου εμενε στα δωματια ΑΔΩΝΙΣ στην Ερμουπολη και ηταν πολυ ευχαριστημενη.
Φαγητο συνιστω το Θαλαμι σε αρχοντικο στα Βαπορια, το Μονοπωλειο
Για παραλιες συνιστω το Δελφινι διπλα στο Κινι και τον Λια και τα Γραμματα. Οι δυο τελευταιες εχουν δυσκολη προσβαση. Εμεις πηγαμε με σκαφος απο την Ερμουπολη που εκανε το γυρο του νησιου. Στον Λια ξαναπηγαμε και με τα ποδια (20 λεπτα περιπου) απο μονοπατι αφου περασαμε το Σαν Μιχαλη. Υπεροχη παραλια με αλμυρικια για φυσικη σκια. Αλλα φερνεις μαζι σου και νερο. Μετα το μπανιο κατα τη δυση του ηλιου καθεστε στα καφενεδακια του Σαν Μιχαλη τσιμπατε μεζεδες και χαζευετε την υπεροχη δυση.
Απο μπαρακια δε θυμαμαι πολλα: εμεις πηγαιναμε σε ενα θεσπεσιο το οποιο στεγαζοταν σε ενα νεοκλασικο κτιριο διπλα στο δημαρχειο, αλλα εμαθα οτι εχει κλεισει.
Ελπιζω να βοηθησα.
 

mariathess

New Member
Μηνύματα
1
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
φύγαμε για Τοσκάνη ...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα - Πουέρτο Ρίκο
Λοιπόν πέρυσι έκανα τις διακοπές μου στη Σύρο ..
Εμείς μέναμε στη Κάτω Μάννα μια περιοχή λίγο έξω από την Ερμουπόλη (βολεύει πολύ για όποιον έχει αυτοκίνητο ) . Μέναμε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια ¨ΕΛΠΙΔΑ¨ τηλ 22810 85153 τα οποία έχουν καλή θεά .. Τα δωμάτια ήταν καθαρά , άνετα και σε λογικές τιμές . Από διασκέδαση δεν μπορώ να πω ότι προσφέρει πολλά το νησί το μόνο μαγαζί που μου έκανε εντύπωση ήταν τα αστέρια στη συνοικία Βαπόρια , αξίζει την ήμερα για μπάνιο ( να πάτε οπωσδήποτε ) και το βράδυ για χαλαρό ποτό , υπάρχουν και αρκετά ωραία μπαρ μέσα στην Ερμουπόλη . Για φαγητό Κίνι και Γαλησσάς .. Τώρα από παραλίες δεν υπάρχει κάποια και τόσο ιδιαίτερη , απλά πριν ξεκινήσετε συμβουλευτείτε κάποιο Συριανό γιατί ανάλογα με τον άνεμο που φυσάει κάποιες αξίζουν και κάποιες όχι … Α! και ξεχάστε τα beach bar ..

Καλά να περάσετε !
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Λοιπόν αν και έχω να πάω Σύρο χρόνια δύο πολύ καλές προτάσεις για φαγητό είναι το Αρχονταρικι στην Ερμούπολη (Εμμανουήλ Ροιδη 8). Δες και το λινκ Ξ•ΟƒΟ„ΞΉΞ±Ο„ΟŒΟΞΉΞΏ Ξ?ΞΏ Αρχονταρίκι της ΞœΞ±ΟΞ―Ο„ΟƒΞ±Ο‚ ΞŸΟ…ΞΆΞ΅ΟΞ― - ΞœΞ΅ΞΆΞ΅Ξ΄ΞΏΟ€Ο‰Ξ»Ξ΅Ξ―ΞΏ στη Σύρο Ερμούπολη Σύρος ΞšΟ…ΞΊΞ»Ξ¬Ξ΄Ξ΅Ο‚, Ξ•ΟƒΟ„ΞΉΞ±Ο„ΟŒΟΞΉΞΏ, Ξ?αβέρνα, ΞœΞ΅ΞΆΞ΅Ξ΄ΞΏΟ€Ο‰Ξ»Ξ΅Ξ―ΞΏ, στη Σύρο. Σε προετοιμάζω ότι έχει και φωτογραφίες με τα πιάτα, όποτε μην το ανοίξεις, αν πεινάς. Είχα φάει σε αυτό πολλές φορές και το φαγητό του ήταν τοπ.
Επίσης συμφωνώ με την Ερση για το Θαλαμι (οδός Καλομενοπούλου 1) Πολύ καλή ψαροταβέρνα, με τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα, αλλά και με ανάλογες τιμές.
Ζωή νυχτερινή έχει το νησί, και όταν είχα πάει είχε ένα πολύ καλό ρεμπετάδικο. Γενικώς θα βρεις τα πάντα, μπαρ, club, μπουζουκερι κλπ.
Να πάτε οπωσδήποτε για ηλιοβασίλεμα (αν και κοριτσοπαρέα) στο Κίνι (έχει και ωραία παραλία) και φυσικά βόλτες στα σοκάκια της Ανω Σύρας και το μουσείο Βαμβακάρη.
 

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ονειρεμένο Ταξίδι
κούβα και ινδία
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!εννοειται οτι θα αξιοποιηθουν ολες!!
γιατι να ξεχασουμε τα beach bars???δεν εχει κανενα στο νησι????
ερση, αυτο που λες για τον γυρο του νησιου με ενδιαφερει!
ειναι κατι σαν μονοημερη εκδρομη??και σταματαει σε καποιες παραλιες???
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.412
Likes
7.739
Στη Σύρο έμεινα κι εγώ Ερμούπολη σε κάποιο ενοικιαζόμενο δωμάτιο ακριβώς απέναντι από την πύλη του λιμανιού! Δεν ήταν και η καλύτερη τοποθεσία αλλά είχαμε πάει κι εμείς κοριτσοπαρέα χωρίς να κλείσουμε οπότε βγαίνοντας από το πλοίο πήγαμε κατευθείαν εκεί! Ευτυχώς ήταν καθαρό! Μένοντας στην Ερμούπολη ήμαστε στο επίκεντρο της βραδυνής ζωής και είχε αρκετή! Από παραλίες δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα...
Αυτά που μου έμειναν από τη Σύρο ήταν η καθολική συνοικία και το "Θέατρο Απόλλων" που είναι μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου!
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.529
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι ακριβως! Υπηρχε τοτε παλια ενα πολυ ομορφο ξυλινο καικι που εκανε το γυρο του νησιου και σταματουσε σε πολλες παραλιες. Κανοντας βολτα στην προκυμαια της Ερμουπολης το ειδαμε και το κλεισαμε για την επομενη. Ισως κατι αντιστοιχο νομιζω οτι γινεται και απο το Κινι.
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Wuthering Heights
latina λιγα λογια και σταρατα!!
Διαμονη στο http://www.ethrion.gr/
στο κεντρο της ερμουπολης σε μια ησυχη γειτονια. Ζητα να μεινετε στον 2ο οροφο στο κιτρινο δωματιο. Στο οροφο υπαρχει μεγαλο μπαλκονι με θεα το λιμανι. Εκει μενω καθε φορα που επισκεπτομαι το νησι.
Για ποτακι η μεζε ψαγμενο πας στο Ε αμε στα σκαλακια διπλα απο το Δημαρχειο. Δοκιμαστε γαριδες καραμελωμενες με σουσαμι!! Σουπερ!! επισης δοκιμαστε και τα κοκτειλ τους!!
Για φαγητο προτεινω και γω το Θαλαμι αλλα ειναι λιγο ακριβο!! Μια καλη ενναλακτικη ειναι οι ταβερνουλες στην κατω μερια της πλατειας του δημαρχειου.
Μην χασετε το παραθαλασσιο μπαρ λιγο πριν την περιοχη Βαπορια .Δεν θυμαμαι ονομα αλλα ειναι πανω στην θαλασσα και η θεα ειναι καταπληκτικη. Ρωτηστε τους ντοπιους νομιζω λεγεται 3 αστερια, αλλα παλι δεν ειμαι σιγουρη.
Στην ανω Συρο επιβαλλεται ενα γλυκο του κουταλιου η γιαουρτι με μελι και καρυδια στο ταβερνακι πανω στην πλατεια του Μαρκου Βαμβακαρη.
Τελος το βραδυ υπαρχουν πολλα μπαρ αλλα αν εισαι τυχερη μπορει να πετυχεις καποιο σχημα live στο καφε Μεγαρον στην ερμουπολη στον εμπορικο δρομο πισω απο το λιμανι
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Wuthering Heights
Αν πετυχετε καποια συναυλια η καποια παρασταση μην διστασετε να κλεισετε θεση στο θεατρο Απολλων!!
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Το Θαλάμι είναι λίγο ακριβό αλλά όχι υπερβολικά και τα αξίζει τα λεφτα του. Έχει και ωραία μύδια μυδοφάγα:bleh: Να πας!
Το Αρχονταρίκι έχει νορμαλ τιμές, και βρίσκεται στις ταβερνούλες που λέει η Ευαγγελία.
Να φας μαραθόπιτα εκεί, τοπική σπεσιαλιτέ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.494
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom