1. Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Απρίλιο - Ιούνιο 2016! Κάντε κλικ εδώ!
Απόκρυψη ανακοίνωσης
Με την πλοήγησή σας στο Travelstories.gr αποδέχεστε τη χρήστη cookies που ενισχύουν την εμπειρία χρήσης. -- ΟΚ --
Stefsjourney
Τελευταία Δραστηριότητα:
30 Αυγούστου 2019
Εγγραφή:
26 Μαρτίου 2018
Μηνύματα:
30
Likes:
240
Featured Threads:
1
Albums:
1
Φύλο:
Γυναίκα
Γενέθλια:
2 Οκτωβρίου 1996 (Age: 23)
Προσωπική σελίδα:
 • Φόρτωση...
 • Σχετικά με το μέλος

  Φύλο:
  Γυναίκα
  Γενέθλια:
  2 Οκτωβρίου 1996 (Age: 23)
  Προσωπική σελίδα:
  https://stefsjourney.com
  Επόμενο Ταξίδι:
  ?
  Ονειρεμένο Ταξίδι:
  Λατινική Αμερική
  Οι φίλοι μου, με λένε travel hacker. Εγώ απλά θα πώ πως όταν αγαπάς κάτι πάρα πολύ δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πάντα υπάρχει τρόπος. Γι'αυτό πάντα βρίσκω τις οικονομικότερες επιλογές για ταξίδια εντός και εκτός της Ευρώπης.

  Όταν πήγα Εράσμους στην Βαρκελώνη το 2016 είχα πάθει μανία με το ταξίδι. Έψαχνα συνέχεια εισιτήρια στο Skyscanner, εξοικονομούσα χρήματα και οργάνωνα την επόμενη μου περιπέτεια. Δύο χρόνια αργότερα, δεν παρατηρήθηκε οποιαδήποτε βελτίωση. Αντιθέτως, η κατάσταση επιδεινώθηκε - έψαχνα απελπισμένα τρόπο να φύγω από την Κύπρο και έτσι καλοκαίρι του 2017, έκανα πρακτική στην Λισαβόνα όπου απόλαυσα τη ζωή -ατλάντικ στάιλ!

  Όταν επέστρεψα, αποφάσισα να καταγράψω όλα μου τα ταξίδια σε ένα blog. Γιατί να μην δημιουργήσω μια ιστοσελίδα όπου θα μπορώ να μοιράζομαι τις περιπέτειες μου με όλο τον κόσμο αλλά πιθανότατα να εμπνεύσω και άλλα νεαρά άτομα να ταξιδέψουν;

  Υπογραφή

 • Φόρτωση...
 • Φόρτωση...
 • Φόρτωση...
 • Φόρτωση...