απροοπτα και περιεργα

bloody mary

Member
Μηνύματα
527
Likes
42
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αμαζόνιος
:shock::shock::shock:
Yorgo είσαι απίστευτος. Το μικρό μου μυαλουδάκι αγωνίζεται αλλά δεν μπορεί να χωρέσει τις εμπειρίες των 29 σου χρόνων. Σε ζηλεύω και σε θαυμάζω ταυτόχρονα. Αν αποφασίσεις ποτέ να γράψεις την αυτοβιογραφία σου να με ειδοποιήσεις να τρέξω.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
..στο Εκουαδόρ είδα το συνταξιδιώτη μου να μαχαιρώνεται στην κεντρική λεωφόρο του Κίτο (έζησε το παιδί πάντως) και άλλα εμπριμέ.
Χθες διαβαζα για το Κιτο του Εκουαδορ ενα αρθρο , οτι ειναι απο τις πιο ησυχες και ασφαλεις πολεις της Λατινικης Αμερικης...Παντως βρε Yorgo ολα τα αρνητικα απροοπτα σου ετυχαν στη Λατινικη Αμερικη , συμπτωση ή μηπως εκει εχεις κινηθει περισσοτερο?
 

Lifesparker

Member
Μηνύματα
65
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Δανια
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνια
και μετα ....ξυπνησες μηπως;;;;

παντως εαν ειναι αληθεια ακουγεται λιγο ανησυχητικο. να πας για ξεματιασμα!
 

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.610
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ονειρεμένο Ταξίδι
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Τσιγκλατε τον, εχει πολύ πράμα να σας πεί.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
και μετα ....ξυπνησες μηπως;;;;
παντως εαν ειναι αληθεια ακουγεται λιγο ανησυχητικο. να πας για ξεματιασμα!
Lifesparker φαντασου τι θα ακουσει ο τουριστας που θα ορκιζεται οτι ενας μουρλος ετρεχε στη Σαντορινη με ενα κεφαλι στο χερι και χασαπομαχαιρο στο αλλο.
Καποια ακουγονται απιστευτα αλλα δεν ειναι και τοσο περιεργο το να σε ληστεψουν στη Γουατεμαλα.Στα συνορα Μπελιζ-Γουατεμαλας μας ειπαν να προσεχουμε γιατι βαζουν κορμους δεντρων στο δρομο αναγκαζοντας σε να κατεβεις απο το αυτοκινητο και σε ληστευουν...ειχαν συμβει πολλα περιστατικα που ενοπλοι εκαναν ντου ακομα και σε jungle lodge στη ζουγκλα ληστευοντας τους πελατες.
Τα λεωφορεια (φανταζομαι στυλ chicken bus) που λεει ο Yorgos ειναι συνηθες να χαλανε , κι εμεις μειναμε στη μεση της ζουγκλας σε χωματοδρομο και δε σου κρυβω οτι φοβηθηκα (χωρις να τρεξω με τα αποθεματα νερου :haha:) αφου ο κεντρικος ηταν καποια χιλιομετρα μακρια και οι δρομοι δεν ειναι οι πολυσυχναστοι που ξερουμε..

Τωρα αν σου φαινεται περιεργο που εχουν συμβει πολλα μαζι στο Yorgo , ειναι μαλλον επειδη δεν πηγαινει για μια-δυο εβδομαδες στα τουριστικα μερη μιας χωρας οπως κανει η πλειοψηφια. Σε καποιες χωρες εχει ζησει και σε αλλες ταξιδευει ανεξαρτητα χωρις γκρουπ πηγαινοντας σε μερη που δε φτανουν οι τουριστες.

Υ.Γ. Vagantos εγω τον εχω παρατσιγκλησει , απλα απο την Κουβα δεν ειναι ευκολη η επικοινωνια..μακαρι να μοιραστει μαζι μας κι αλλες ιστοριες σαν τον Πεπε :clap:
 

Lucia86

Member
Μηνύματα
128
Likes
29
Επόμενο Ταξίδι
Σικαγο(?)και Ιταλια
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ινδια,για 3 μηνες!!!
Να μαι κι εγω!

καλοκαιρι στην Κρητη μαζι με 2 υπεροχους ελβετους φιλους μας.
Ηρθαν Κρητη αναζητωντας Ηλιο, μυστικες παραλιες και ζεστη αφου ειχαν ''σαπισει'' στη βροχη εκει στην ελβετια.
Εχω ρωτησει το καταλληλο ατομο για να βρουμε την πιο τελεια παραλια, αλλα το χωριο που μας ειπε, δε υπηρχε στο χαρτη κι ετσι ρωτησαμε τον ''ξενοδοχο''.
Λεει που να παμε. Μια χαρα...
2 ωρες αργοτερα εχουμε πεθανει στην οδηγηση και εχουμε κολλησει σε ενα σταυροδρομι στη μεση του πουθενα. Καινουριοστρωμενος ο δρομος, αλλα δε περναει ψυχη για να ρωτησουμε που παμε!
Ξαφνικα βλεπω ενα παππου να ερχεται πανω σε ενα... γαιδουρι!
Δε πιστευα στα ματια μου. Φυσικα η μαμα μου και οι φιλοι μου υποδεικνυουν εμενα ως το καταλληλο ατομο για να συννενοηθω με το γεροντα.
Παππου απο που να παμε για το ταδε χωριο
Αρχιζει ο παππους τα κρητικα. Κανω υπερπροσπαθεια για να καταλαβω. Χαμογελωντας σα χαζη.
Το περνει ειδηση ο παππους και τα κανει πιο λιανα
Θα παρεις το δρομο που ειναι στη γωνια το χωραφι του Παπαδακη, θα συνεχισεις μεχρι την στανη του Νικολιδακη. Θ το παρεις ολο ευθεια και το δεξι σου χερι θαχεις τα χωραφια του Μαντιδακη και οτα φτασεις στο σπιτι της Μητσαινας θα στριψεις δεξια και εισαι στο δρομο που ζητας!
ΜΑΛΙΣΤΑΑΑΑΑ
Με ξαναβλεπει που δε καταλαβαινω παλι και εξαλλος αυτη τη φορα
Ρωταει '' Απο που ειστε σεις μπρε;'' Απο δω Κρητη
Σε ακομα χειροτερη κατασταση μου λεει πως ειμαι απαραδεκτη να μη ξερω τα χωρια και τους συντοπιτες μου. ΜΜου εδειξε με το χερι του τους δρομους εξηγωντας πιανου ειναι πιο χωραφι και μου ειπε να παω στο καλο
τα χωρια, δεν ηταν στο χαρτη
Και γιατι επρεπε να ξερω τους -ακηδες;
Γελασα πολυυυυυυ
Τελειος ο παππους!
 

Lucia86

Member
Μηνύματα
128
Likes
29
Επόμενο Ταξίδι
Σικαγο(?)και Ιταλια
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ινδια,για 3 μηνες!!!
Τα ονοματα ετσι μου ηρθαν
Α!
Και ο ''ξενοδοχος'' επειδη δεν ηθελε να βαλει τα γυαλια του ειδε ενα αλλο ''Α'' απο αυτο που ψαχναμε και μας εστειλε σε αλλο!
Το καταλαβαμε οταν φτασαμε αλλα βρηκαμε κι εκει ωραια παραλια
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.628
Likes
50.315
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κι αλλα απρόοπτα και φρέσκα: στην Εσφαχάν μας πλησίασε (καθόλου ασυνήθιστο) ένας πιστιρίκος παρασκευιάτικα, του είπαμε ότι δε μας αφήνουν αν μπούμε στο τζαμι επειδή ήταν ημερα προσευχής και μας έβαλε αυτός...Είχε μέσα 3.000 άτομα που σε κάποια φάση φώναζαν "θάνατος στο Israel, φωτιά στην Αμερική, κάτω η Μεγάλη Βρετανία", κάτσαμε 2 ώρες κι ακούγαμε τους μουλάδες να κάνουν ομιλία στις ειδικές δυνάμεις, τρομερή εμπειρία να ακολουθείς όλη τη διαδικασία (πλύσιμο ποdιων, προσκύνημα, η φάση με την πετρα στο κούτελο, οι δοξασίες "allah-akbar" οποτε μας έλεγε ο Reza) Την ίδια μέρα γνωρίσαμε έναν ευγενέστατο ομοφυλόφιλο ο οποιος μας έκανε τον ξεναγό στις αρμενικές εκκλησιες και μιλούσαμε με τις ώρες για την καταπίεση που υφίσταται και την αντιμετώπιση που έχει από κράτος και κοινωνία. Τέλος το βραδυ πήγαμε στο νοσκομείο Al Ζάχρα γιατί είχα μόλυνση στο αυτi οι γιατροί ήτανε όλοι φανταστικοί, στο τέλος δεν πήραν τίποτε και δε με άφησαν ούτε τα φάρμακα να πληρώσω και ένας μας πήγε και στο ξενοδοχείο με το αμάξι του για να μην "μας κλέψουν οι ταξιτζήδες". Από μεθαύριο που πάμε σε μέρη πιο άγνωστα όπως το Bushehr, το Kordestan και το Lorestan, κάτι βουνά όπου μένουν νομάδες και τα σύνορα με Iraq και Azerbaijan θα έχω και περισσότερο υλικό. Ορίστε, για να μη λέτε ότι θέλω τσίγκλισμα.
 

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.610
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ονειρεμένο Ταξίδι
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ρε φίλε προσεξε λιγάκι τι γράφεις, μη μπεις σε καθεστως ειδικής μεταχείρησης και η επόμενη μόλυνση θα περάσει με ξεμάτιασμα.
Εχω ομως μια απορια και μου την απαντάς οταν μπορέσεις.
Πώς καθορίζεις τα εσωτερικά δρομολόγια ;
 

gps vagelis

Member
Μηνύματα
160
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Κωνσταντινουπολη στην κλειστη αγορα να κανω παζαρι με Τουρκο εμπορο χαλιων να μου λεει για αρχικη τιμη 3000 ευρω εγω να μην καταλαβω και να νομιζω 300 και οταν το αντιληφθηκα να θελω να τον αποφυγω και αυτος να μου λεει οτι θα ελθει μαζι μου στην τραπεζα για να σηκωσω χρηματα.Ευτυχως που γλυτωσα.Ακομα εκει θα ημουν και θα παζαρευα το χαλι...
Αιγυπτος,Κομομπο ξεχναω τα γυαλια μυωπιας μεσα σε αμαξακι(φορουσα τα ηλιου-μυωπιας)και την καμερα και οταν το καταλαβα προσπαθουσα να βρω το αμαξακι αναμεσα σε αλλα 500 ιδια αμαξακια.Τελικα μετα απο μιση ωρα και μετα απο παρεμβαση του ξεναγου εφτασα στο γραφειο του ντοπιου διοικητη και μου τα εδωσαν(μαλλον ημουν τυχερος γιατι ηταν περιοδος ραμαζανιου και ηταν αμαρτια για τους μουσουλμανους η κλοπη και γιατι ο ξεναγος ειχε τρομερες ακρες-λαμογιο θα ελεγα-εμενα παντως δε λεω με εσωσε)οχι τιποτε αλλο φανταστειτε το βραδυ να κυκλοφορω με τα γυαλια ηλιου-μυωπιας.Ο αοοματος.....
Μηπως τελικα ειμαι λιγο απροσεχτος και τυχερος συναμα?
 

gps vagelis

Member
Μηνύματα
160
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Ξεχασα(συνηθισμενο αλλωστε!!!!!)
Βερολινο πηγαινω με το μετρο σε καποια μη τουριστικη περιοχη και ξαφνικα σε καποιο σταθμο αδειαζει ολο το τρενο.Μη γνωριζοντας Γερμανικα δεν κατεβαινω και εγω ,το τρενο συνεχιζει και σταματα μεσα σε ενα τουνελ.Κλειστες οι πορτες, κλεινουν και τα φωτα και εγω αρχιζω να τα παιζω.Τελικα τραβαω το μοχλο κινδυνου και μετα απο ενα τεταρτο εμφανιζεται απο το πουθενα ενας μελαμψος ανδρας με εναν φακο να μου φωναζει κατι στα Γερμανικα.Εγω αρχιζω να φωναζω,να μη μπορουμε να συνεννοηθουμε και αυτος φευγει.Περνα ενα τεταρτο ακομα και το τρενο ξεκινα την αντιθετη πορεια.Φτανει στον προηγουμενο σταθμο και κατεβαινω ανακουφισμενος.Τελικα καταλαβα οτι γινοταν εργασιες στη συγκεκριμενη γραμμη και το τελος της γραμμης ηταν σε αυτον το σταθμο...Ασχημο πραγμα να μην ξερεις πολλες ξενες γλωσσες και κυριως Γερμανικα στην Γερμανια.
Παντως τι να πω εγω απο απροοπτα οταν υπαρχει ο YORGOS(ναι,θα το γραψω με κεφαλαια γιατι το αξιζει το παλικαρι-ειναι traveler το ατομο)
 

ioanna balla

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
565
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ονειρεμένο Ταξίδι
αμερική
ενα απρόοπτο που μου συνέβει ήταν τα χριστουγεννα 2006 στην βουδαπεστη.αφού περασαμε παρα πολύ όμορφα κατα την διάρκεια της παραμονής μας εκει..ήρθε η ώρα της επιστροφής στην ελλάδα..πηγαινουμε κανονικα στο αεροδρόμιο με ταξί , τσεκαρουμε τα εισητηρια και καποια στιγμή ανεβαινουμε στο αεροπλάνο..έξω πολυ κρύο..ομίχλη..11.30 το βραδυ...υπαρχει μια μικρη καθυστερηση λογω του οτι εριχναν καποιο υγρο στα φτερα πραγμα φυσιολογικο σε αυτες τις συνθήκες..αλλα η καθυστερηση συνεχιζοταν...το αεροπλανο γεματο απο γκρουπ ελληνων ...εμεις μεμονομενοι ταξιδιωτες..αρχισαν να διαμαρτύρονται.. να φωναζουν...ενα μπάχαλο...κανεις από το πληρωμα δεν εβγαινε να εξηγήσει που οφείλοταν η παρατεταμένη καθυστέρηση....καποια στιγμή μια αεροσυνοδός λέει ότι υπαρχει τεχνικό πρόβλημα και θα διορθωθεί..θα φύγουμε σε΄λίγο... η ώρα περνούσε και εμεις εκεί καθηλωμένοι...αρχισαν παλι να φωναζουν..να δημιουργούν πανικό...η ώρα είχε παει 2.00 μετα τα μεσάνυχτα...καμμια εξήγηση από πλευρας πληρώματος..καποια στιγμη μετα απο πιέσεις βγαινει η αεροσυνοδος και λέει οτι εχουμε πρόβλημα με τον κλιματισμό...και συχρόνως μια μυρωδιά απο καμμενα καλώδια αρχισέ να γεμιζει την καμπίνα....το μυαλό μου ..και της παρέας μου πηγαίνει στο δυστύχημα με το αεροπλάνο της ήλιος που έπεσε στο γραμματικό...πάλι πανικος..μετά από λίγο η αεροσυνόδος λέει ότι είμαστε έτοιμοι να φύγουμε...η μυρωδιά όμως μυρωδιά...κανεις όμως δεν καθόταν στις θέση του ... η αεροσυνοδος χωρις να προσπαθήσει να ηρεμήσει τον κόσμο,λέει οτι όποιός θέλει να κατέβει αμέσως απο το αεροπλάνο...κοιταω πίσω την παρέα μου και χωρίς δευτερη κουβέντα αρπαξαμε τα πράγματα μας και κατεβήκαμε απο το αεροσκαφος...συνολικα κατεβήκαμε 10 ατομα...ήταν περίπου 3 το πρωί....μεσα σε 20 λεπτα ειχαν κατεβασει τις βαλίτσες μας.περιμεναμε μεχρι τις 6 το πρωι να ανοιξουν τα γκισέ...σε ένα έρημο αεροδρόμιο...για να αλλαξουμε τα εισητηρια...δεν υπηρχε πτηση για το ίδια μέρα..όποτε ξανά ταξί και διανυκτερευση για ένα ακόμα βράδυ στην βουδαπέστη..μονο που τώρα μείναμε σε ένα ξενοδοχείο κοντα στο αεροδρομιο....ευτυχώς ταξιδεψαμε πισω χωρίς άλλο κόστος στα εισητήρια...αλλά ήταν μιά ταλαιπωρία....φοβηθήκαμε την τελευταια στιγμή...η μυρωδια απο τα καμμένα καλώδια....το αεροπλάνο έφτασε κανονικά στην αθήνα...δεν το διακινδυνευαμε...
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.114
Μηνύματα
880.721
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom