Ιταλία Ερωτήσεις για Μιλάνο και Βενετία

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
To εισιτήριο τον Απρίλιο που ταξίδεψα έκανε γύρω στα 30-32 ευρώ για Β θέση που ήταν πολύ άνετες και υπήρχε και με 15 ευρώ για ορισμένα τραίνα που εκεί όμως δεν είχες θέση και καθόσουν όπου έβρισκες αλλά και πάλι οι θέσεις ήταν αξιοπρεπείς.Εγώ όταν ταξίδεψα με το "φθηνό" το τραίνο είχε πολλές ελεύθερες θέσεις πάντως.

Το αργό που έχει το φθηνό το εισιτήριο κάνει γύρω στις 3 1/2 ώρες και το γρήγορο γύρω στις 2 1/2.

Αν βγάλεις εισιτήριο με το φθηνό το τραίνο μην ξεχάσεις να το ακυρώσεις στα ειδικά μηχανήματα προτού μπεις στο τραίνο γιατί το εισιτήριο αυτό είναι ανοιχτό για 2 μήνες περίπου(για τα φθηνά τα τραίνα μόνο).

Στο site της trenitalia όπως αναφέρθηκε μπορείς να βρεις ποιες ώρες έχει το φθηνό,ποιες το γρήγορο και πόση ακριβώς ώρα κάνει.

Εισιτήρια δεν έχω κλήσει μέσω αυτού του site αλλά γνωρίζω ότι μπορείς να τα κλήσεις φθηνότερα αν τα κλήσεις αρκετό καιρό πιο μπροστά.
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
εγω τον φεβρουαριο πηγα απο μιλανο στη βενετια με το γρηγορο με 62 με επιστροφη..πανακριβο το ξερω..το εκλεισα επι τοπου στο σταθμο του μιλανου.δεν εψαξα για φτηνα κτλ....

οσο για τη βενετια το site εχει πολλες ιστοριες καθως και ταξιδιωτικο οδηγο που θα σε κατατοπισουν..κανε μια αναζητηση και θα τα δεις.
 

Nedelja

Moderator
Μηνύματα
1.773
Likes
3.136
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Νομίζω πως αν είσαι μόνο 3 μέρες είναι λίγο ταλαιπωρία, καλύτερα να πας Como. Αν πάλι θέλεις να πας οπωσδήποτε Βενετία νομίζω οτι το τρένο είναι η καλύτερη λύση, θα κατέβεις στον κεντρικό σταθμό στη Βενετία Santa Lucia και από εκεί θα πας με βαπορέτο.
 

Orpheas

Member
Μηνύματα
15
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ-ΝΤΙΖΟΝ-ΖΥΡΙΧΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΚΥΟ (ΙΑΠΩΝΙΑ)
Τρένο ή λεωφορείο!

Το καλύτερο είναι να πας με το τρένο η με το λεωφορείο! Ακόμα και αυτοκίνητο ΙΧ αν είχες δεν θα στο πρότεινα ποτέ να πάς με αυτοκίνητο!
 

Vivianaki

Member
Μηνύματα
292
Likes
45
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Και εγώ πιστεύω πως είναι καλύτερα να πας Como και να αφήσεις την Βενετία για άλλη φορά να την ευχαριστηθείς!
 

σαιτας

Member
Μηνύματα
696
Likes
372
μονο με τρενο, ειναι και ο καλυτερος και ο πιο γρηγορος τροπος. Αν το βγαλεις εισιτηρια νωρις θα εχεις και καλυτερη τιμη.
 

Rockaholic

Member
Μηνύματα
30
Likes
1
Τώρα το σκέφτομαι με τρένο... Ποιο είναι το σάιτ?
Επίσης κάποιος να με κατατοπίσει λίγο για την βενετία... Που κατεβαίνω? Θα τα βρώ μόνος μου,έτσι έστω να πάρω μια γεύση από Βενετία?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom