The Travelstories Continuous Story (comment)

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ειρηνικος ..παντου
ρε σεις ..το χ........με το στορυ μας
αν και τι τα λεω εγω
1.εχει κολλησει το μυαλο
2.δεν μπαινω συχνα πια
 

Smaragda53

Member
Μηνύματα
985
Likes
2.068
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πολυνησία
Πέδρο Άλβαρεζ
Γεννημένος το 1975. Καταλονός στην καταγωγή που τώρα έχει σπίτι στην Σαλαμάνκα. Ωραίο παιδί αλλά κεκές κι όχι ιδιαίτερα έξυπνος, με κατάληξη να τον ακολουθεί ο αποτιμητικός τίτλος του loser.
Αγαπά το ποδόσφαιρο, το αλκοόλ και τις γυναίκες.
Έφαγε γρήγορα την μικρή περιουσία του πατέρα του, ένα μαγαζί με κορνίζες και βάση αυτής της εμπειρίας του προσπάθησε να κάνει εμπόριο τέχνης με πίνακες αλλά χωρίς επιτυχία. Τότε ασχολήθηκε με το παρεμπόριο έργων τέχνης. Ως επίσημο επάγγελμα δηλώνει σκίπερ. Επιχείρησε να κάνει και τον ζιγκολό αλλά τα ελαττώματα του δεν τον έκαναν να φτουρίσει και πάλι.
Λόγω της αφέλειας του και των παράνομων δραστηριοτήτων του κατέληξε συχνά να μπαινοβγαίνει στην φυλακή.
Γνωρίζει τον Στιβ από ένα καλοκαίρι που πέρασαν μαζί στην εφηβεία τους, όταν παραθέριζαν οι οικογένειες του στην Taraggona. Έχει όμορφες αναμνήσεις από εκείνο το καλοκαίρι και τον Στιβ τον θυμάται με συμπάθεια.


Στιβ
Χονδρόπετσος Βρετανός κοκκινοτρίχης από το Coventry, γεννημένος το 1977. Εγγονός του συνδικαλιστή συνονόματου παππού του, ο οποίος είχε το παρατσούκλι «κόκκινος Στιβ», μεγάλη μορφή τότε που έμεινε στην ιστορία. Γιος του Φέλιξ που ως προστατευόμενος του Στάλιν (χάριν του κόκκινου Στιβ) σπούδασε στο επιλεγμένο κομματικό σχολείο της Μόσχας. Μέλος επίσης της αντικατασκοπίας της KGB. Ο Στίβ διδάχτηκε από τον πατέρα του από το να αναλαμβάνει deals της βιομηχανικής κατασκοπείας, μέχρι και δολοφονίες υψηλών προσώπων.
Κοινώς, σκατόφατσα.
Προσπαθεί να κόψει το τσιγάρο.
Έχει κάποιο συναισθηματικό παρελθόν με την Ιζαμπέλα το οποίο είναι αδιευκρίνιστο ακόμα.


Σκανδιναβική συμμορία
Μέχρι τώρα ξέρουμε τους:
Σβεν ο μίνι αρχηγός ψηλός ξανθός φουσκωτός μπράβος, ο οποίος έδωσε και το περισσότερο ξύλο στον Πέδρο.
Κίτρινος αετός: Το παρατσούκλι του μεγάλου αρχηγού.
Όλαφ: Υπεύθυνος ομάδας που έχει σταλθεί στην Αργεντινή να προετοιμάσει τοέδαφος.
Μάρθα: Στέλεχος της συμμορίας, θα οργανώσει μια συνάντηση στην Bogota. Δεν ξέρουμε ακόμα παρεταίρω δραστηριότητες της.


Μαρία
Όμορφη βραζιλιάνα fadista, πρόσφατα ερωμένη του Πέδρο και πρόθυμη να τον βοηθήσει.


Ιζαμπέλα
Ιδιοκτήτρια μπαρ με νοθευμένα ποτά στο Bairro Alto της Πορτογαλίας.
Έχει κάποιο απροσδιόριστο ακόμα παρελθόν με τον Στίβ. Τα μόνα που ξέρουμε ως τώρα είναι πως έχει σκοτωθεί ο αδερφός της και πως πιστεύει ότι ευθύνεται ο Στιβ. Είναι η μόνη μέχρι τώρα που αναδεικνύει την ανθρώπινη πλευρά του χονδρόπετσου Στιβ.


Μάρκο
Οδηγός του φορτηγού που μεταφέρει τον Πέδρο στην Μαδρίτη.


Κάρλος
Συνεργός και "κολλητός" του Πέδρο. Μας αποκαλύπτεται τελικά πως είναι συνεργός του Σβεν.


Travelhippo
Κοινός ταξιδιωτικός σύνδεσμος.



Αρχή δράσης: Πορτογαλία.
Ο Πέδρο βρίσκεται ξαφνικά να τις τρώει από σκανδιναβούς μαφιόζους. Τον πιέζουν να ομολογήσει τι δουλειά έχει με τον Στιβ και ποιος είναι ο σκοπός του ταξιδιού τους στην Αργεντινή. Ο Πέδρο σοκάρεται γιατί έχει να δει χρόνια τον Στιβ και δεν έχει ιδέα για την ύπαρξη εισητηρίων που τον στέλνουν στην Νότια Αμερική.
Χιλιοδαρμένος καταφέρνει να το σκάσει από τους απαγωγείς του μαζί με το αεροπορικό εισητήριο και ζητάει βοήθεια από την Μαρία για να πάει στην Μαδρίτη και να πάρει το αεροπλάνο για την Αργεντινή. Δεν ξέρει πως η διαφυγή του είναι ένα ακόμα προσεγμένο σχέδιο των εχθρών του. Η Μαρία τον στέλνει να βρει τον αδερφό της Φελίπε για να τον βοηθήσει σε αυτά που θέλει. Ο Φελίπε του κανονίζει να πάει στην Μαδρίτη με ένα φορτηγό με πλαστικά. Οδηγός του φορτηγού ο Μάρκο, ο οποίος του δίνει όλα τα απαραίτητα χαρτιά που χρειάζεται όπως διαβατήριο.
Φτάνει στην Μαδρίτη και κατευθύνεται στο σπίτι του "κολλητού" και συνεργού του Κάρλος, ο οποίος τον συμβουλεύει να μην πάει στην Αργεντινή από Μαδρίτη, καθώς οι διώκτες του θα τον ανακαλύψουν και σοφότερο θα ήταν να πάει μέσω Κολομβίας. Αυτό που αγνοεί ο Πέδρο είναι πως ο Κάρλος είναι συνεργάτης των Σκανδιναβών βασανιστών του. Κάποια στιγμή σκέφτεται να ακυρώσει τελείως αυτό το ταξίδι, αλλά βλέποντας τους ξαφνικά πάλι μπροστά του, θεώρεί πως είναι η μόνη του λύση να ξεφύγει από αυτούς.

Ο Στιβ έχει καταστρώσει παράνομα σχέδια στην Αργεντινή χρησιμοποιώντας τον Πέδρο για κάλυψη ενώ ο τελευταίος δεν έχει ιδέα για τους σκοτεινούς σκοπούς του. Ανακαλύπτει πως οι Σκανδιναβοί μαφιόζοι πήραν χαμπάρι τα σχέδιά του και δημιουργεί καινούρια. Θα πάει στην Αργεντινή για να τελειώσει την βρωμοδουλειά, αλλά μέσω Κολομβίας μιας και διαφορετικά οι διώκτες του θα τον ανακαλύψουν. Δεν έχει ιδέα πως ενώ ο ίδιος θέλει να χρησιμοποιήσει τον Πέδρο ως άλλοθι, αυτοί τον χρησιμοποιούν ήδη για να βρουν τα ίχνη του.

Ο Σβεν μιλάει με τον μεγάλο αρχηγό και τον ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις.Η σκανδιναβική ομάδα θα πάει επίσης στην Αργεντινή μέσω Κολομβίας. Κανονίζει να του στείλουν ενισχύσεις. Ο ίδιος έχει μια προσωπική δουλειά στο Καράκας για την οποία δεν έχουμε ακόμα ιδέα περί τίνος πρόκειται.
Καλέ, ζαλίστηκα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.643
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom