Ηνωμένο Βασίλειο Λονδινο εισιτηρια ποδοσφαιρου

Μηνύματα
46
Likes
60
Επόμενο Ταξίδι
τωρα με ΔΝΤ... βρασε ρυζι
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια
χεχεχε!! άλλη φαση! αμα εχεις φαει στη μαπα τα ελληνικα γηπεδα τοσα χρονια, τετοιες οασεις χαρας κ πολιτισμου δεν πρεπει να τα χανεις. βεβαια γελασα με την καρδια μου σε καθε "antisocial behavior" που -υποτιθεται- δεν κανουν οι αγγλοι.. τί mail μου ειχαν στειλει, τί προειδοποιήσεις μέσα στο γήπεδο, αλλα τα ουυυ πηγαν συννεφο στον υμνο της γερμανιας, κ στο τελος τα χαρτονια του κορεο εγιναν πολεμοφοδια.. σηκωνα κ εγω επικριτικα το φρυδι κ "αααα, τσ τσ τσ, antisocial behavior" ελεγα στους διπλανους μου με στομφο.. Τεσπα! Κριμα που δεν εβαλαν κ οι αγγλοι κανα γκολ να τους δουμε πως πανυγηριζουν!
 
Μηνύματα
14
Likes
0
επισης μπορεις να βρεις εισητηρια στο hotfootbaltickets.com

επισης σου προτεινω να δεις την aston villa, newcastle, everton (σχετικα φτηνα εισητηρια) αλλα ακομα καλυτερα θα ηταν chelsea vs liverpool ;)
 
Last edited by a moderator:

Cave_man

Member
Μηνύματα
297
Likes
56
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
επισης σου προτεινω να δεις την aston villa, newcastle, everton (σχετικα φτηνα εισητηρια) αλλα ακομα καλυτερα θα ηταν chelsea vs liverpool ;)
Η ομάδες που λες δεν ειναι απο το Λονδίνο, μονο η Τσέλσι ειναι αλλά να βρει εισιτήριο Τσέλσι - Λίβερπουλ θα πρεπει να εχει θείο το Αμπράμοβιτς
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Ναι αλλα πολλες φορες στα σαιτ των ομαδων τα δινει φθηνοτερα και βασικα εχει και περισσοτερες επιλογες τιμων και θεσεων σε καθε τιμη.
 

andreas123

Member
Μηνύματα
13
Likes
4
ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις.πληρωνεις μεσω τραπεζης και στα στελνουν ελλαδα καποιες μερες πριν το ματς ετσι δεν ειναι??
 

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Να πω την εμπειρια μου εχοντας καταφερει να βρω εισητηριο για τον αγωνα Chelsea- Liverpool στις 29.12.2013, χωρις να τυγχανω ανηψια του Αμπραμοβιτς ή ξαδερφη του Μουρινιο..
Οποιος ενδιαφερεται πραγματικα να βρει εισιτηριο αγωνα μεταξυ ομαδων αυτου του επιπεδου, πρεπει να ακολουθησει καποια βηματα.
Οπως πολυ σωστα ειπωθηκε το πρωτο βημα ειναι να γινει μελος (member) της ομαδας που θελει να παρακολουθησει για την τρεχουσα σεζον (25 λιρες για Chelsea).Αυτο γινεται απο το ιντερνετ, πληρωνοντας με πιστωτικη απλα εχετε υποψιν οτι το membership δεν ενεργοποιειται αμεσως αλλα 3-4 ημερες μετα. Φροντιστε να κανετε εγκαιρα την εγγραφη σας, περιπου 2 μηνες πριν το παιχνιδι.
Στους περισσοτερους αγωνες, το επισημο site των ομαδων ανακοινωνει την πωληση εισητηριων σε members αρκετο καιρο πριν ( περιπου 40 ημερες) αλλα ειδικα σε ντερμπι δεν αρκει να εισαι απλο μελος αφου τα εισητηρια πωλουνται σταδιακα και εξανλουνται αναλογα με τα loyalty points (τα οποια μαζευεις καθε φορα που πας σε αγωνα, αναλογα με το παιχνιδι) καθε μελους. Οπως ειναι φυσικο τα νεα μελη εχουν 0 loyalty points και ειναι πολυ πιθανο τα εισιτηρια να εξαντληθουν για αυτους. Τοτε αναλογως με την ομαδα, το μελος μπορει να απευθυνθει στον επισημο μεταπωλητη στην περιπτωση μου http://www.viagogo.co.uk/Sports-Tickets/Football και να βρει εισιτηρια απο αλλο μελος το οποιο εχει εισιτηρια και τα πουλαει, χρησιμοποιωντας τον (ενεργοποιημενο) αριθμο μελους που εχει, ο οποιος ειναι απαραιτητος.
Βεβαια πρεπει να εχετε υποψιν ότι ειναι πολλοι αυτοι που ψαχνουν παραλληλα με εσας εισιτηρια και θα χρειαστει να βρισκεστε σε ετοιμοτητα για καποιο διαστημα. Στην περιπτωση μου, τα εισητηρια εμφανιζονταν 3-4 φορες την ημερα για περιπου ενα λεπτο ισως και λιγοτερο.. Ομως αξιζει τον κοπο να το προσπαθησει κανεις η εμπειρια ενος αγωνα αυτου του επιπεδου θα αποζημιωσει και τον πιο απαιτητικο θεατη..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.133
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom