Τι σας ενοχλεί στους συνεπιβάτες σας;

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
καλά τα γράψετε όλα για τα αεροπλάνα; εγώ πάλι γιατί θέλω να σφαλιαρίσω όσους μπαίνουν στο αεροπλάνο, βρίσκουν τη θέση τους και μετά μπλοκάρουν το διάδρομο προσπαθόντας να τοποθετήσουν όμορφα και καλά τα πράγματά τους, να βγάλουν τα βιβλία τους, να κλείσουν τα κινητά τους, να μιλήσουν με τους διπλανούς τους, να κανονίσουν με τους συνεπιβάτες για το που θα κάτσουν γιατί προτιμούν διάδρομο και γενικότερα να κάνουν τον εξαπλάσιο χρόνο που χρειάζεται για να παλουκωθούνε κάτω επιτρέποντας στους υπόλοιπους δύσμοιρους που βρίσκονται στη βροχή και την παγωνιά (επειδή η φυσούνα χάλασε) να μπουν στ αεροπλάνο... τους σταμπάρω κάτι τέτοιους από τα παραθυράκια όντας έξω και φορτώνω!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κατοικίδιο! Θέλω να πιστεύω ότι το αρνάκι την 'έβγαλε καθαρή' και επέζησε, καθώς ήταν στην ανάπτυξη. Σε λίγες μέρες θα ήταν Πάσχα!
Μπα χλωμο τον βλεπω τον οβελια.......
 

JsOphelia

Member
Μηνύματα
37
Likes
46
Ταξίδι-Όνειρο
Northern Lights
Δεν με ενοχλεί κάτι συγκεκριμένα, με ενοχλεί όταν κάτι γίνεται για πολύ ώρα και δεν με αφήνει να έχω την ηρεμία μου ή να κοιμηθώ. π.χ. ροχαλητό (εκεί αρχίζω και εκνευρίζομαι)

Επίσης πέρυσι το καλοκαίρι σε ένα 14ωρο ταξίδι με πλοίο, είχα κλείσει θέσεις αεροπλάνου..που όπως οι περισσότεροι θα ξέρετε γίνεται της Πόπης εκει πέρα. Μετά από ώρες που ήμουν ξύπνια και είχα πιάσει κουβέντα με έναν συνταξιδιώτη μου μπήκα μέσα να κοιμηθώ κατά τις 3 το βράδυ. Πάω ξαπλώνω όλα καλά..αμ δε! Αρχίζει να κλαίει ένα μωρό μια σειρά δίπλα..λέω οκ θα σταματήσει..και όμως μέχρι τις 6 το πρωί το μωρό ακόμα έκλαιγε..δεν έκλεισα μάτι όπως καταλαβαίνετε..το τραγικό δεν είναι αυτό, αλλά ότι η μητέρα δεν σκεφτόταν άλλα 100-150 άτομα που ήταν στην αίθουσα και άφηνε το μωρό να κλαίει. Δεν το πήρε να το πάει μια βόλτα έξω αλλά καθόταν εκεί και προσπαθούσε και να το ησυχάσει. Απαράδεκτη μάνα καταρχάς και έπειτα απαράδεκτη επιβάτης.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.733
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom