Ryanair Ποιά η γνώμη σας για τη Ryanair;

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.038
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
...είναι η καλύτερη εταιρεία για τα λεφτά των εισητηρίων που δίνεις.
Και τα κινέζικα ρούχα είναι τα καλύτερα για τα λεφτά που δίνεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και καλά.
 

thch81

Member
Μηνύματα
92
Likes
70
Και τα κινέζικα ρούχα είναι τα καλύτερα για τα λεφτά που δίνεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και καλά.
Τα δικά μου ρούχα που είναι γνωστών ευρωπαϊκών και αμερικάνικων εταιριών, αλλά το καρτελάκι τους γράφει 'made in China', θεωρούνται κινέζικα ή όχι?
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.659
Likes
50.482
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δηλαδή σα να πετάς με Ryanair αλλά να πίνεις νεράκι και να τρως καραμέλα που έχεις κρατήσει από την Aegean σε άλλη πτήση; Μας μπερδεύεις.
 

a_nikos

Member
Μηνύματα
907
Likes
226
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Βρε καημό με την Ryanair !!!!!......εκεί...ακόμη....συνεχίζουν κάποιοι να κατηγορούν για να σώσουν λέει τους υπόλοιπους που δεν γνωρίζουν......χαχαχα
Οοοοοοοτι και να λέτε ......όοοοοοσο και να κατηγορείτε.......το θέμα είναι ότι η Ryanair .......σκίιιιιιιιζει.......είτε σας αρέσει-είτε όχι......Να ναι καλά οι άνθρωποι,που είτε παίρνουν επιδότηση,είτε δεν είναι ίδρυμα,είτε ήρθαν για να κονομίσουν,είτε για κάποιους κοροιδευουν τον κόσμο,είτε υπόσχονται θέσεις εργασίας που δεν τις τηρούν......είτε.....είτε....είτε.......ΣΗΜΑΣΙΑ έχει το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ......και αυτό είναι το εξής :.......Οτι μπόρεσαν χιλιάδες άνθρωποι να γνωρίσουν διάφορες ευρωπαικες πόλεις,διάφορες ευρωπαικες πρωτευουσες ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ .......
Οοοοοολα τα υπόλοιπα..........είναι........ΝΑ'ΧΑΜΕ-ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ......για να γεμίζουν εδώ οι σελίδες.
Αυτη είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και το αποδυκνείουν τα εκατομύρια των επιβατών που ταξιδευουν μαζί της.....Αυτός που ταξιδευει με Ryanair ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι θα πληρώσει το νερό πάνω στο αεροπλάνο,θα πληρώσει για ότι θέλει να φάει.......αλλά θα πετάξει ΦΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑ.......
Εσείς που θέλετε να σας κεράσουν πάνω στο αεροπλάνο νερό,σαντουιτς και καραμελίτσες και την θεωρείτε απαράδεκτη σαν εταιρεία που δεν το κάνει αυτό.....μπορείτε να κάνετε το εξής ......απλό-απλότατο-απλούστατο.....ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ.
Ουτε εμάς που θέλουμε θα μας στεναχωρήσετε,ούτε την εταιρεία.
Συνεπώς η απάντηση στην ερώτηση του θέματος "ποια ειναι η γνώμη σας για την Ryanair " η απάντηση ΜΟΥ είναι (πιστεύω ότι μπορώ να την εκφράσω-χωρίς να φοβάμαι το βρίσιμο κάποιων - έτσι ?)...........είναι η καλύτερη εταιρεία για τα λεφτά των εισητηρίων που δίνεις.Εμένα ΑΥΤΟ και μόνο με ενδιαφέρει.ΤΙΠΟΤΑ άλλο.και γιαυτό πετάω ΜΟΝΟ με αυτήν.
Εσένα που σε ενδιαφέρει το νερό,το σαντουιτς,οι καραμέλες,οι ώρες πτήσεων,τα αεροδρόμια που δεν σε καλύπτουν τότε ψάξε να βρεις κάτι άλλο.Εγώ πάντως ΔΕΝ βρήκα , όσο και να έψαξα Bergamo με 5 ευρώ και Ρώμη με 9,99......και ας μην μου εδωσαν νερό και καραμέλες στο αεροπλάνο.
Γτ αναγκαστικά τρεις τελειες και όχι μια και 500.000 φωνήεντα αντί για ένα. Εντάξει καταλάβαμε τον έρωτα σου με το λίγδη αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να είσαι κόσμιος και πολιτισμένο.
 

22lini

Member
Μηνύματα
28
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Πραγα-Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
τον γύρο του κόσμου!

bebes

Member
Μηνύματα
154
Likes
75
Επόμενο Ταξίδι
Σεβίλλη, Λισσαβόνα, Πόρτο
Ταξίδι-Όνειρο
Νοrd Kapp οδικως
Εγώ με την εταιρία αυτή δεν έχω ταξιδέψει, αλλά έλιωσα στο γέλιο με αυτό:
http://www.dimokratiki.gr/31-03-2014/ftinia-troi-ton-para-stin-ryanair/

Να΄ναι καλά οι άνθρωποι!
το συγκεκριμενο ρεπορταζ ειναι "ακυρο"
Με την αυτοματη επιλογη θεσεων που γινεται οταν κανεις το "τσεκ ιν" τα 2/3 του ρεπορταζ πέρασαν ήδη στο χρονοντούλαπο της ιστοριας :bleh:

Μ'αρεσει που εχει καο προσφατη ημερομηνια (31/3/2014), εκτος κι αν ειναι αναπαραγωγη περσινου αρθρου :twisted:
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.782
Likes
18.174
Καλά το άρθρο, πέρα από τις ανακρίβειες που περιέχει, εμπνέει και έναν άκρατο επαρχιωτισμό - λαϊκισμό....
 

Clemence

Member
Μηνύματα
305
Likes
80
Νομίζω πως αναφέρει πηγή την Καθημερινή, δεν ξέρω αν είναι παλιό. Μα είναι κουτό να διαφωνεί κανείς με την ύπαρξη φθηνών εταιρειών και εισιτηρίων, κατά τη γνώμη μου πάντα. Επίσης το γεγονός ότι και οι ''κανονικές'' εταιρείες, όπως πχ η δική μας Aegean, ακολουθούν μετά από μερικά χρόνια την πολιτική των ''φθηνών'' (πχ στη χρέωση της αποσκευής), νομίζω λέει πολλά.
 

stratis

Member
Μηνύματα
93
Likes
31
Να πάρεις ξηρά τροφή και νερό μαζί σου, καμιά αλοιφή για την σκολίωση, χάρτες για να μην χαθείς εκεί που θα προσγειωθείς, να προσευχηθείς να μην κάτσει καμιά στραβή με καθυστέρηση και σε αφήσουν στο έλεος του Θεού και τέλος να διαβάσεις είκοσι φορές τα ψιλά γράμματα για να μην σε χρεώσουν ότι θέλουν... καλή τύχη...
Φαντάσου τι θα λέει τώρα που θα τους το κλείσει το μαγαζί των απέναντι, αν έλεγε το 2011 αυτά.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.360
Likes
9.285
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ο Θάθας πέθανε τη δεκαετία του 80. ασε κι εσυ τα θα, να μην εισαι σιγουρος για τιποτε, και μην βλέπετε οι υπόλοιποι που δεν χαιρεστε το χιουμορ παραγγελιές, πλην της αειμνήστου ταινίας φυσικά.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom