Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

nikolakis12

Member
Μηνύματα
148
Likes
283
Επόμενο Ταξίδι
κως
ναι ετσι γινετε...το θεμα ειναι αν κλεισω να στειλω ενα μαιλ στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο ωστε να ειμαστε οκ η δεν χρειαζεται..?
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Αν κλείσεις στείλε μετά από 2-3 μέρες και στο ξενοδοχείο για επιβεβαίωση.Δεν χάνεις κάτι.
 

Fanula

Member
Μηνύματα
89
Likes
28
Επόμενο Ταξίδι
NYC
Ονειρεμένο Ταξίδι
USA roadtrip
Καλησπερα σε ολους! Θα επισκεφθω την Ρωμη 8-11 Μαιου με παρεα 12 ατομων, και επειδη δεν βρηκαμε καποιο ικανοποιητικο διαμερισμα στο airbnb (δυσκολο να βρεις διαμερισμα για 13 ατομα) , με συμβουλεψε μια φιλη να κλεισω μεσω μιας αλλης ιστοσελιδας ενα διαμερισμα στο οποιο ειχε μεινει εκεινη οταν πηγε Ρωμη. Για την ακριβεια, προκειται για 3 διαμερισματα στην ιδια πολυκατοικια. Εχετε ξανακουσει για αυτην την ιστοσελιδα; Γιατι εγω οχι. Τι προτεινετε να κανω; Ευχαριστω
http://www.sleepinitaly.com/rome/monti-colosseo-apartments/apartment-cavour-colors?r=s#prettyPhoto
 

Fanula

Member
Μηνύματα
89
Likes
28
Επόμενο Ταξίδι
NYC
Ονειρεμένο Ταξίδι
USA roadtrip
Η φίλη σου τι είπε γι'αυτή την σελίδα;
η φιλη μου μεσω αυτης της ιστοσελιδας το ειχε κλεισει.. αλλα εμενα μου φαινεται καπως... "περιεργη", φοβαμαι να εμπιστευτω την καρτα μου. βεβαια, αφου εχει κανει κρατηση και ηταν ολα οκ, μαλλον θα βασιστω πανω της...
 

amantzou

Member
Μηνύματα
65
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
κρουαζιερα στο αιγαιο
Ονειρεμένο Ταξίδι
τοσκάνη
Καλημέρα μια φίλη θέλει να ταξιδέψει 20-23 Φλεβάρη στο Άμστερνταμ αλλά όλα είναι πανάκριβα. Βρήκε πολύ καλές τιμές στο http://www.hotelsclick.com/. Έχει κλείσει ποτέ κανένας από αυτό το site? Δίνει για συγκεκριμένο ξενοδοχείο 270€ τα 3 βράδια ενώ το και το official site στα 750€. Ευχαριστώ πολύ και αν υπάρχει καμία πρόσφατη πρόταση διαμονής δεκτή.

Σημ. Έχω διαβάσει στο forum σχετικά θέματα με Ολλανδία.
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.800
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ονειρεμένο Ταξίδι
α του Κενταύρου
View attachment 68995
Ρίξε μια ματιά σ'αυτό και αποφάσισε μόνη σου.
Ρε συ panpan, είσαι σίγουρος γι αυτό το scamadviser.com? Γιατί το airtickets.gr το βγάζει με έδρα στη Γαλλία και με αρνητικές κριτικές (για την ακρίβεια: This Site Has Negtaive (sic) Feedback) :shock:
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.631
Σίγουρος δεν είμαι γι'αυτό είπα να αποφασίσει μόνη της.
Εγώ προσωπικά θα ήμουν επιφυλακτικός.
 

vasnorth

Member
Μηνύματα
594
Likes
1.812
Συμφωνώ κι εγώ με τον panpan ότι πρέπει να είναι κάποιος επιφυλακτικός με το συγκεκριμένο site γιατί όσες φορές έχω κλείσει με το booking.com, το otel.com και το gala.com για παράδειγμα, ποτέ εδώ και πολλά χρόνια δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
Με το hotelsclick.com ενώ βρήκα κι εγώ μία καλή τιμή και έκανα κράτηση, με είχαν σε αναμονή 4 μέρες με τη δικαιολογία ότι το αίτημα μου επεξεργάζεται και στο τέλος μου απάντησαν ότι η τιμή έχει αλλάξει και ήταν πολύ ψηλότερη από τα άλλα αντίστοιχα sites και το χειρότερο μου είχαν δεσμεύσει τα χρήματα στην κάρτα και περίμενα δεκαπέντε μέρες για να αποδεσμευθούν.
Ευτυχώς πρόλαβα στο τσακ και βρήκα δωμάτιο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο από το otel.com με την παλιά τιμή.
Φυσικά αυτό που μου συνέβη μπορεί να ήταν τυχαίο και να μην συμβαίνει συχνά, πάντως προσωπικά δεν έκλεισα ξανά ούτε θα έκλεινα στο μέλλον με το συγκεκριμένο site.
 

alex-angel

Member
Μηνύματα
154
Likes
43
Καλησπερα. Εχω βρει ενα ξενοδοχειο στη Πραγα που το booking το δινει 1300ευρω ενω στο allabouthotels στα 165. Γτ λετε αυτη η διαφορα;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.553
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom