Ουγγαρία Σλοβακία Βουδαπέστη-Μπρατισλάβα

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW

themargav

Member
Μηνύματα
135
Likes
24
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Νομίζω πως είναι ικανοποιητικές 4 ημέρες στη Βουδαπέστη… προτείνω βέβαια τη διαδρομή Μπρατισλάβα – Βουδαπέστη να την κάνεις με ποταμόπλοιο (κάτι σαν δελφίνι είναι) μέσα από τον Δούναβη, είναι καταπληκτικά! Η Μπρατισλάβα έχει ένα συγκεντρωμένο μικρό ιστορικό κέντρο το οποίο μπορείς να το γυρίσεις σε 1 μέρα… είχα κάνει πριν από 2 χρόνια αυτό το ταξίδι αλλά μετά την Βουδαπέστη συνέχισα για Βιέννη και Πράγα. Στη Μπρατισλάβα το Danubia Gate και το Michalska Brana (ακριβώς στην καρδιά του κέντρου, δίπλα από την «πύλη του Μιχαήλ». Της Βουδαπέστης το ξενοδοχείο δεν το ξέρω αλλά φαίνεται πολύ ωραίο. Εγώ είχα μείνει σε ένα δίπλα στη γέφυρα Erszebet.
Δεν το είχα ακούσει αυτό για το ποταμόπλοιο... Πόσες ώρες ταξίδι είναι?
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.606
Likes
9.857
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ξέρει κάποιος αν είναι κοντά ο σιδηροδρομικός σταθμός απο το κέντρο της bratislava και αν μπορεί κανείς να πάει με τα πόδια?Τι μπορώ να δω σε 5 ώρες?
thx
Σε μαξιμουμ 10 λεπτα εισαι στο κεντρο απο τον σιδηροδρομικο σταθμο ..! προλαβαινεις να πας κ στο καστρο ψηλα να δεις την θεα,να περπατησεις στην παλια πολη κ στην κεντρικη πλατεια κ να γυρισεις ;)
 

black mamba

Member
Μηνύματα
297
Likes
84
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Εμείς είχαμε πάρει λεωφορείο από το σταθμό για το κέντρο. Μόλις φτάσαμε στο σταθμό είχα ρωτήσει τις πληροφορίες το νούμερο του λεωφορείου που πηγαίνει στο κέντρο και μαζί με τις εξηγήσεις μου δώσανε και χάρτη του κέντρου με τα αξιοθέατα. Φτάσαμε σε χρόνο μηδέν.
 

MOSXRI

Member
Μηνύματα
395
Likes
96
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
καλησπερα και παλι!εχει κλεισει εισιτηρια ή εχει ταξιδεψει καποιος απο εσας κλεινοντας εισιτηρια απο εδω www.eurolines.sk. θελω απο τωρα να οργανωθω για τον Μαιο οταν και απο Μπρατισλαβα θελουμε να φυγουμε το πρωι για το αεροδρομιο της βιεννης (η πτηση μας ειναι 11.15 το πρωι)?
 

MOSXRI

Member
Μηνύματα
395
Likes
96
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
χμμ, έχεις ακόμα τρένο άλλα και λεωφορείο που σε πάει απευθείας στο αεροδρόμιο της Βιέννης
http://www.viennaairport.com/jart/prj3/va/main.jart?rel=en&content-id=1249344074246
μεσα στη σελιδα που αναφερεις δινει και το προγραμμα της εταιριας που γραφω εγω παραπανω!αρα αυτο ειναι καλο σημαδι!ευχαριστω!
το να μεινουμε το βραδυ μπρατισλαβα και να φυγουμε το πρωι κατα της 8 για αεροδρομιο βιεννης πως το βλεπεις?παρα ειναι ρισκο?μηπως να μεναμε βιεννη αεροδρομιο τελευταια μερα?
 

Alexi0s

Member
Μηνύματα
12
Likes
7
Καλημέρα παιδιά, χρόνια πολλά σε όλους και εύχομαι πολλά ταξίδια σε όλους! Διάβασα σχεδόν όλες τις ιστορίες για την Μπρατισλάβα. Θα κάνουμε ένα ταξιδάκι στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας τον Μάιο, μέσω Μιλάνου. Στην αρχή σκέφτηκα να κάνουμε μια βόλτα στην Βιέννη, αλλά απ' ότι κατάλαβα, η αυστριακή πρωτεύουσα χρειάζεται αυτόνομη εκδρομή. Έτσι σκεφτήκαμε να πάμε προς Ουγγαρία με λεωφορείο. Πιστεύεται ότι 2 μέρες είναι αρκετές για την Μπρατισλάβα; Ώστε να κάτσουμε 3 ή 4 μέρες στην Βουδαπέστη. Αξίζει να κλείσουμε τα εισιτήρια ( λεωφορείου) μέσω ιντερνετ ή να τα αγοράσουμε από εκεί; Προτάσεις για ξενοδοχείο στην Βουδαπέστη είναι ευπρόσδεκτα :)
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.239
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom