Ιταλία Βachelor party στη Σαρδηνία

XARA_KARATZA

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Γεια σας,
είμαι νέα στο φόρουμ και ομολογώ ότι είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον αν και μερικές φορές όταν διαβάζεις πολλές ιστορίες μαζί επηρεάζεσαι (είτε αρνητικά, είτε θετικά) με αποτέλεσμα να αλλάζεις γνώμη ανά post που διαβάζεις (τουλάχιστον εγώ).
Για τον παραπάνω λόγο (μπερδέματος και μπλοκαρίσματος εγκεφάλου) είπα να δημιουργήσω κι εγώ ένα post και θέλω πραγματικά την πολύτιμη εμπειρία και βοήθεια σας.
Παντρεύομαι 30/8 και αποφασίσαμε με τις φίλες μου να κάνουμε ένα bachelor κάπως διαφορετικό. Να το σκάσουμε για 4 μέρες στη Σαρδηνία. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ερωτευμένη με την Ιταλία γενικά οπότε τι καλύτερο να περάσω τις τελευταίες μέρες μου :D (ως ελεύθερη) σε ένα από τα νησιά (2 έχει όλα κι όλα) της χώρας που λατρεύω! Δεν έχω ξαναπάει Σαρδηνία κι εδώ είναι που θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας! Δεν είμαστε του ξεφαντώματος και του βγάζω τα απωθημένα μου γιατί μετά το γάμο τελείωσε η ζωή. Θέλουμε να είμαστε σε μια παραλία σχεδόν όλη μέρα, να τρώμε καλά (αν και Ιταλία θα είμαστε όποτε αυτό είναι βέβαιο) , να πίνουμε ένα ποτάκι το βράδυ και γενικά χαλαράάάάά χωρίς να δώσουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας! Έχω βρει εισιτήρια με την Raynair 170,0 € πήγαινε- έλα (μέσω Ρώμης) οπότε είπαμε ευκαιρία είναι να κάνουμε κάτι διαφορετικό! Θέλω όμως τη βοήθεια σας για το που θα μπορούσαμε να μείνουμε ή αν πιστεύετε ότι καλύτερα θα ήταν η Σικελία για αυτό που θέλουμε; επίσης έχετε τίποτα δραστηριότητες να μου προτείνετε (εκδρομές με καραβάκι στα γύρω νησιά κτλ)

Περιμένω τις απαντήσεις σας γιατί το εγκεφαλικό καραδοκεί από το άγχος! ;):)
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ονειρεμένο Ταξίδι
αργεντινη,μεξικο
Κοριτσια ωραια η επιλογη για ταξιδακι προ του γαμου στην Ιταλια! Η Σαρδηνια εχει καταπληκτικες παραλιες αλλα ειναι λιγο ακριβη και ελιτιστικη οσον αφορα το κομματι της Costa Smeralda (porto cervo, porto rotondo κλπ). Αν θελετε μια ομορφη, γραφικη και χαλαρη παραθαλασσια κωμοπολη θα σου προτεινα το Alghero το οποίο αποτελει σχετικα οικονομικη επιλογη.
Θεωρω οτι καλυτερα θα περασετε στη Σικελια, στην Taormina-Συρακουσες ή στο Palermo, ας μας τα πει καλυτερα ο ειδικος επι της Σικελιας..
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Θεωρω οτι καλυτερα θα περασετε στη Σικελια, στην Taormina ..
Το εθεσες αριστα.τελος. Και καλυτερα για διαμονη Giardini naxos μες στο κλαμπινγκ δηλ.
2 νησια εχει η Ιταλια? Και η Ελλαδα ενα. Ολοι ξερουν ποιο.
 

XARA_KARATZA

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Sorry παιδιά για το μέγιστο ατόπημα όπως το χαρακτήρισε @emouli .
Όταν έκανα εγγραφή στο site νόμιζα είναι μια κοινότητα που συζητά για ταξίδια, εμπειρίες και πολλά άλλα και όχι για να κρίνει τους άλλους. Ευχαριστώ και εσάς που με βοηθήσατε στο πραγματικό ερώτημα που έθεσα άλλα και εσάς που σπεύσατε να κρίνετε, με βοηθήσατε να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και εσάς φαντάζομαι σας έκανε καλύτερους ανθρώπους.
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.337
Likes
14.200
Το να είναι όλα αυτά που λές η κοινότητα/φόρουμ και να κάνει και λίγα αστεία/χιούμορ δεν επιτρέπεται;
Και αν το χιούμορ δεν αρέσει το προσπερνάμε και μένουμε στα υπόλοιπα(πληροφορίες-εμπειρίες-ιστορίες) που πραγματικά είναι χρήσιμα και νομίζω ότι δεν θα τα βρείς πουθενά αλλού τουλάχιστον στα Ελληνικά.
Γιατί λοιπόν "αρπάζεσθε"(το λέω και με αφορμή μια άλλη φίλη που ρώτησε για Κίνα) έτσι εύκολα πρίν καταλάβετε το "πνεύμα" του φόρουμ;
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Δεν υπάρχει λόγος να είσαι τόσο εύθικτη νομίζω. Κανείς δεν έκρινε εσένα προσωπικά, αλλά όταν γράφεις δημόσια και μάλιστα σ' ενα ταξιδιωτικό φόρουμ (που όσο να 'ναι υπάρχει μεγαλύτερη κατάρτιση στη Γεωγραφία αφού σχετίζεται άμεσα με τα ταξίδια) πως η Ιταλία έχει δυο νησιά τότε θα πρέπει να δεχτείς το σχολιασμό επί τούτου. Αν και η δική μου πρόθεση ήταν περισσότερο να τσιγκλήσω τον @Samion, ο οποίος είναι λίγο ευαίσθητος σε θέματα της Ιταλίας μιας και είναι εξπέρ σ' αυτά. :D
Παρόλα αυτά προσπερνώ την ειρωνία σου και σου ζητώ συγγνώμη αν σε προσέβαλα.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
σου ζητώ συγγνώμη αν σε προσέβαλα.
ευγενική αν και υπερβολική η συγνώμη. δεν βλέπω καμια προσβολή, ούτε καμια ατομική κρίση παρά μονο για τα γραφόμενα πού όντως να γράφεται ότι η Ιταλία έχει μονο 2 νησιά σε ένα ποστ με χιουμορ κιολας γραμμενο δεν μπορει να μενει ασχολίαστο...δηλ γραφουμε με χιουμορ αλλα δεν δεχομαστε να μας απαντουν στο ιδιο στυλ? περιεργες εποχες..αλλα εμεις keep going.
 

fanis ivits

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Γεια σας ειμαι νεος στν ομαδα...θελω να παω σαρδινια καλοκαιρι εχω ενα φιλο στο καλιαρι..θελω να παω με καραβι ομως απο ελλαδα..ακουω προτασεις
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.677
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom