Ακυρώσεις πτήσεων από και προς Κωνσταντινούπολη λόγω χιονιού

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.428
Likes
4.412
Σε ακυρώσεις 142 πτήσεων προς και από τα δύο αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης προχώρησαν οι Turkish Airlines, προειδοποιώντας για ενδεχόμενο περαιτέρω προβλημάτων, εν αναμονή του χιονιά. Στην ίδια την πόλη, οι δημοτικές αρχές έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις για τις μετακινήσεις και έχουν σε ετοιμότητα εκχιονιστικά μηχανήματα.

H χιονόπτωση προβλέπεται να ξεκινήσει την Τετάρτη και να ενισχυθεί την Πέμπτη. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το χιόνι αναμένεται να συνεχίσει μέχρι και το Σάββατο.

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500048750
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.428
Likes
4.412
Τόσο έντονα είναι τα φαινόμενα στην Πόλη ή τις ακύρωσαν προληπτικά;
Δεν ξεκίνησαν ακόμη, αναμένεται περίπου 10cm χιόνι, τα φαινόμενα σύμφωνα με τα τοπικά μέσα θα ξεκινήσουν σήμερα και θα διαρκέσουν 2 μέρες περίπου.
 

Nicolas

Member
Μηνύματα
190
Likes
441
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Οι περισσοτερες πάντως ηταν εσωτερικού,η κακοκαιρια αρχισε χθες το απογευμα με βροχή εντονη πτώση της θερμοκρασίας και αερα,απογειωθηκαμε με πολύ έντονες αναταράξεις - και σημερα έμαθα οτι επεσε το πρώτο χιόνι.

http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Το εζησα τον περασμενο Φεβρουαριο....με συνεπεια,να μεινουμε μια μερα στο Ελ.Βενιζελος-με τα δωρεαν φαγακια μας και το ξενοδοχειο μας-και με μια πτηση που πηγαμε και γυρισαμε πισω!
 

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
«Αποκλεισμένος» στην Πόλη ο Παναθηναϊκός!
Πήγε για βήμα πρόκρισης, αλλά κινδυνεύει να… αποκλειστεί! Ο χιονιάς που πλήττει την Πόλη δεν επιτρέπει, για την ώρα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στην Αθήνα μετά τον αγώνα με τη Φενέρ.



Τελευταία ενημέρωση 31/12/2015, 13:25
Πρωτοχρονιά στην Πόλη κινδυνεύει να κάνει η αποστολή του Παναθηναϊκού. Η αποστολή των «πράσινων» ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 10:25 με προορισμό την Αθήνα, ωστόσο οι έντονες χιονοπτώσεις στην περιοχή έχουν καταστήσει μέχρι την ώρα που γράφτηκαν αυτές τις γραμμές αδύνατο να απογειωθεί το αεροπλάνο.

Οι απογειώσεις γίνονται με δυσκολία και με μικρή συχνότητα για λόγους ασφαλείας. Οι «πράσινοι» μπήκαν στο αεροσκάφος στις 11:20 και μιάμιση ώρα μετά ενημερώθηκαν πως θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο ώρες ακόμη για να πετάξουν για την Αθήνα. Μένει να φανεί πότε θα καταφέρει η αποστολή του «τριφυλλιού» να αναχωρήσει για την Ελλάδα. Αν τα καταφέρει, γιατί όσο περνούν οι ώρες κινδυνεύει να αλλάξει χρόνο… εκτός έδρα
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.779
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom