Ηνωμένο Βασίλειο Πληροφορίες για Μάντσεστερ;

Millson

Member
Μηνύματα
20
Likes
22
Καλησπερα σε ολους!Θα ηθελα να με διαφωτισει οποιος γνωριζει για συγκεκριμενα θεματα για την πολη του Manchester.Σκεφτομαι να το επισκεφτω τον Φεβρουαριο η Μαρτιο που μας ερχεται με φιλους και θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:
-Η καταλληλοτερη τοποθεσια απ'την αποψη της προσβασιμοτητας στα σημαντικοτερα αξιοθεατα-μερη για να επισκεφθεις ειναι το κεντρο οπως προτεινουν αρκετοι η λιγο παραεξω?Επισης ποια ειναι αυτα που πρεπει να επισκεφθει καποιος οπωσδηποτε?
-Υπαρχει καποια καρτα για τα μεσα μεταφορας που να τα περιλαμβανει ολα για καποιες μερες και ποσο περιπου κοστιζει?Ειναι απαραιτητη πιστευετε η αγορα της η μπορουμε να μετακινηθουμε αναλογως τη περισταση με λεωφορειο η τραμ με μεμονωμενο εισιτηριο?
-Ενας απο τους λογους του ταξιδιου μας θα ειναι και η παρακολουθηση ενος αγωνα της Premier League της United κατα προτιμηση,αναλογως βεβαια και το διαστημα που θα κλεισουμε εντελει τα αεροπορικα.Απο αυτα που εχω διαβασει ειναι απαραιτητη προυποθεση να γινεις μελος της ομαδας,πληρωνοντας και μια συνδρομη συν την τιμη του αγωνα.Ετσι τουλαχιστον πωλειται η πλειοψηφια των εισιτηριων.Υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να βρουμε εισιτηρια με τον πατροπαραδοτο τροπο της Ελλαδαρας εξω απο το γηπεδο η σε καποιο αλλο σημειο της πολης η δεν παιζει να βρουμε?
Ζητω συγγνωμη αν κουρασα!
 

thch81

Member
Μηνύματα
92
Likes
70
Για αξιοθέατα έχω γράψει πληροφορίες παραπάνω. Η εβδομαδιαία κάρτα για λεωφορεία stagecoach-magic bus που πας σχεδόν σε όλη την πόλη κοστίζει στις 13 λίρες. Υπάρχει κ ημερήσια. Την προμηθεύεσαι από τον οδηγό. Δεν συμφέρει η αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου, αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις 2 λεωφορεία την ημέρα. Η αφετηρία είναι στo Piccadilly Gardens. Για το γήπεδο της United είναι το 250. Για αεροδρομιο το 43 (1 ώρα), εναλλακτικά τραμ ή τρένο . Ta night bus είναι όλο το 24ωρο, αλλά η έκδοση μεμονωμένου εισιτηρίου είναι πιο ακριβή, με κάρτα δεν έχεις θέμα.

Ξενοδοχεία προτίμησε στο κέντρο της πόλης ή στην Oxford Road. Καλό και οικονομικό είναι και το Luther King House http://www.booking.com/hotel/gb/luther-king-house.el.html. Ασφαλής και ήσυχη περιοχή. Έχει ωραίο και πλούσιο πρωινό. Είναι και κοντά στη περιοχή Curry Mile, όπου μια επίσκεψη επιβάλλεται για να δοκιμάσεις ινδικό και να δεις την Βρετανο-ινδική κουλτούρα. Εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο με το λεωφορείο 43 (40') και στο κέντρο της πόλης πάλι με λεωφορείο (20').

Να αποφύγεις να μείνεις στο Salford Quays, κοντα στο γήπεδο της United. Ωραία για βόλτα, αλλά απομονωμένα με το που βραδιάζει.


Ναι, εισιτήρια μπορείς να βρεις μερικές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στην μαύρη αγορά, έξω από το γήπεδο. Βέβαια δεν είναι και τίποτα δεδομένο, οπότε μην σε πάρω στο λαιμό μου, αφού πας για λίγες μέρες.
 

Hugin

Member
Μηνύματα
606
Likes
1.873
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Την τελευταία φορά που πήγα σε αγώνα της United (έχει 3-4 χρόνια) δεν πρέπει απλα να είσαι μέλος για να αγοράσεις.Δηλώνεις που περιπου θέλεις να κάτσεις, δινεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου και στην συνέχεια γίνεται κλήρωση και αν είσαι τυχερός χρεώνεται η κάρτα και τότε έχεις τα εισιτήρια. Δεν ξέρω αν κάτι άλλαξε απο τότε. Εισιτήρια έχει απ'έξω αλλα όπως είπε και ο προηγούμενος τιποτα δεν είναι σίγουρο.
 

Millson

Member
Μηνύματα
20
Likes
22
Ευχαριστω πολυ thch81 για τα tips.Hugin δηλαδη για να κατσουμε θεωρητικα παντα,οι 3 μας στη σειρα δεν υπαρχει περιπτωση?Αυτο για τις κληρωσεις που λες ξερω σιγουρα οτι ισχυει για τα ντερμπι που δινει η Manchester United και οποιαδηποτε αλλη μεγαλη ομαδα του νησιου.Σε παιχνιδια με πιο αδιαφορους αντιπαλους δεν ξερω αν ισχυει,οπως και να χει ευχαριστω για την απαντηση.
 

doraf

Member
Μηνύματα
193
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισλανδία
Πριν από 2 χρόνια που πήγα έμεινα σε αυτό
https://www.tripadvisor.com.gr/Hote...al-Manchester_Greater_Manchester_England.html
Μια χαρά , πολύ καλό κ οικονομικό μείναμε πολύ ευχαριστημένοι..
Εμείς κάτσαμε μόνο για 2 μέρες (δε χρεστηκαμε καθόλου λεωφορείο παραμόνο για το αεροδρόμιο) κ να
σου πω την αλήθεια δε νομίζω ότι
είναι κ για περισσότερες..οπότε αν μπορείς να κάνεις κ καμία εκδρομή από αυτές που προτείνουν στα παραπάνω μυνήματα θα είναι ό,τι πρέπει..
Την περίοδο που πήγαμε είχε αγώνα νομίζω city-Liverpool αλλά τα εισητήρια ήταν απλησίαστα τουλάχιστον από το επίσημο site της ομάδας..
 

Hugin

Member
Μηνύματα
606
Likes
1.873
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
@Millson Με Έβερτον ήταν η κλήρωση. Δηλώνεις οτι θέλεις 3 εισιτήρια (όλοι πρέπει υποχρεωτικά να είναι μέλη) και δηλώνεις οτι θέλεις διπλανά εισιτήρια με αυτούς και αν κληρωθείς κάθονται όλοι μαζι.
 

Millson

Member
Μηνύματα
20
Likes
22
Καποια εκδρομη δεν νομιζω να κανουμε στα περιξ αλλα δεν ειναι και 100% σιγουρο,θα το δουμε τοτε. Καταλαβα @Hugin,αμα ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα για να δουμε ενα παιχνιδι της United μπορει να προσανατολιστουμε προς την εταιρη ομαδα της πολης. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
 

Hugin

Member
Μηνύματα
606
Likes
1.873
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Καποια εκδρομη δεν νομιζω να κανουμε στα περιξ αλλα δεν ειναι και 100% σιγουρο,θα το δουμε τοτε. Καταλαβα @Hugin,αμα ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα για να δουμε ενα παιχνιδι της United μπορει να προσανατολιστουμε προς την εταιρη ομαδα της πολης. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Για τον φίλο και για όποιον άλλο ενδιαφερθεί. Σήμερα έμαθα οτι αν γραφτείς μέσω του επίσημου Ελληνικου club δίνεις κάτι παραπάνω για την εγγραφη (γύρω στα 30 ευρω αλλα δεν είμαι σίγουρος για το ποσό) αλλα έχεις εξασφαλισμένο εισιτήριο αγώνα στο 2ο διάζωμα. Φυσικά αυτά δεν ισχύουν για τους μεγάλους αγώνες. Η επόμενη λύση ειναι να γραφτείς μέσω του σαιτ της ομάδας και να περιμένεις την κλήρωση.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.498
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom