Ryanair Ryanair news

smtravel_

New Member
Μηνύματα
2
Likes
3
Μπήκα να σας κάνω prtscn απο τον υπολογιστή και όντως δεν φαίνεται το Αθήνα --> Πράγα αλλα απο το κινητό που το είδα το πρωί οταν πήγα να κάνω μια κράτηση, δηλαδή την επίσημη εφαρμοφή της Ryanair έχει κανονικά την Πράγα ως προορισμό απο Αθήνα αλλα όχι ακόμα συγκεκριμένες ημερομηνίες, btw είχα ακούσει οτι θα μπει η Φρανκφούρη, Πράγα όπως και τα υπόλοιπα Πολωνιας που έχουν ήδη μπει..

Αν δείτε απο την εφαρμογή υπάρχει ακόμα απο Αθήνα η Πράγα.. ίσως δεν έχουν ημερομηνίες κτλ και δεν φαίνεται απο το Site ? δεν ξέρω...
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.019
Likes
6.398
Και παλιότερα(πριν 1-2 μήνες) είχε ξαναεμφανιστεί η Πράγα, οπότε ίσως να παίξει σαν διαδρομή.
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.872
Likes
26.665
http://omorfataxidia.gr/eidiseis/ae...opa-anakinosan-synergasia-se-makrines-ptisis/
Η Ryanair, ανακοίνωσε συνεργασία με την ισπανική αεροπορική εταιρεία Air Europa, προκειμένου οι πελάτες της να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις για πτήσεις της Air Europa από Μαδρίτη σε 20 διαθέσιμα δρομολόγια προς Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, συμπεριλαμβάνοντας την Αργεντινή, την Βραζιλία, την Κούβα, το Μεξικό και τις ΗΠΑ.

Παράλληλα, η Ryanair, συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις της με άλλες εταιρίας που πραγματοποιούν πτήσεις μεγάλες διάρκειας για επιπλέον πιθανές συνεργασίες.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.359
Likes
9.283
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μια φορα κι ενα καιρο ηταν μια οικογενεια που εκλεισε διακοπες στο Μαροκο. Πληρωσε στην αεροπορικη εισητηριο κ μεταφορα απο το αεροδρομιο κ μια ωραια πρωια ανευ εξηγησης η αεροπορικη ακυρωσε την πτηση. Επεστρεψε τα χρηματα του εισητηριου αλλα οχι και τα 50 Ε της μεταφορας..Μονο που στην οικογενεια ο ενας ηταν δικηγορος..Και κατεφθασε μια πρωια στο Τορινο για κατασχεση του ταμειου μια κ η εταιρεια δεν πληρωνε...το ταμειο βρεθηκε αδειο και ετσι προγραμματιστηκε η κατασχεση αεροσκαφους αξιας 100+ εκατ. ευρω..μπροστα στο πλεον σιγουρο ενδεχομενο αυτης της κατασχεσης, προγραμματισμενης για την επομενη εβδομαδα, η εταιρεια πληρωσε κανονικα τα 50Ε που ειχαν γινει 1100...
ωραιο παραμυθι κ παιρνω θαρρος που περιμενω τα 90 ευρω μου...ήδη κοιταω τα αεροσκαφη τους στο Ελβελ να δω ποιο θα κατασχεσω..
http://www.lastampa.it/2017/06/15/c...-aeroplano-D8HQiA0nQOlPkpEz3Z9qbL/pagina.html
 
Last edited:

Samion

Member
Μηνύματα
10.359
Likes
9.283
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
3/7 ξεκινα η πωληση εισητηριων με μετεπιβιβαση στο Μπεργκαμο που αγγιζει κ 2 ελληνικα αεροδρομια, Αθηνα, Κερκυρα αναμεσα στα 25. Τελος εποχης για το PTP της εταιρειας και νεος κυκλος χαμηλων τιμων για μια σειρα αεροδρομιων...αναμεινατε...
http://corporate.ryanair.com/novita/ryanair-lancia-i-voli-in-coincidenza-a-milano-bergamo/?market=it
 
Last edited:

kill_bill

Member
Μηνύματα
183
Likes
261
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
Δυστυχώς διαπίστωσα πως η Ryanair επέστρεψε στην πολιτική της έξτρα χρέωσης για να κάθονται μαζί δύο άνθρωποι που έκλεισαν με μία κράτηση δύο θέσεις. Σαφέστατο βήμα προς τα πίσω από τη στιγμή μάλιστα που τα εισιτήρια δεν είναι πλέον και φτηνά.
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εγώ έχω πάρει πίσω 1.000 (500 ανά επιβάτη) για ακυρωμένη πτήση Θεσσαλονίκη - Βουδαπέστη - Θεσσαλονίκη πριν κάποια χρόνια.

"λαθη"?...τρολαρεις? Επικο ανεκδοτο μεχρι προτινος ο πελατης που πηρε μετρητα πισω...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.158
Μηνύματα
882.422
Μέλη
38.877
Νεότερο μέλος
Constansimota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom