Ταξίδι σε εξωτικό προορισμό τον Αύγουστο

nmavra

Member
Μηνύματα
62
Likes
16
Καλησπέρα στην παρέα! Μετά το ταξίδι στο Μπαλί πέρισι το καλοκαίρι, ήρθε επιτελους η ωρα για τα σχέδια του επόμενου οπότε να μια καλή ευκαιρία να ακούσω την έμπειρη γνώμη σας! ;)

Το concept λοιπόν είναι το εξής:
α) 2 εβδομάδες άδεια, προτιμότερο Αυγουστο, οπότε από 10 έως 12 μέρες καθαρό ταξίδι (δηλαδή χωρίς τις 2 μέρες που θα χάσουμε στο περίπου ταξιδεύοντας)
β) γυρω 1500? ταβάνι per person, τώρα και 1600 να παει οκ..
γ) τροπικός προορισμός
δ) να έχει θάλασσα να κανουμε και κάνα μπανάκι

Στο Μπαλί το κόστος αεροπορικών και ξενοδοχείου ήταν 1000? και τα υπόλοιπα 500? ήταν τα πράγματα που κάναμε εκεί, και ουσιαστικά κάναμε απλά τα πάντα, και τρώγαμε απλά χωρίς να μας νοιάζει το κόστος.

Μια σκέψη (πρώτη επιλογή) είναι η Ταιλάνδη, κάποιο μέρος της που να μην έχει κακό καιρό το καλοκαίρι. Πχ. Ko Samui κάποιες μερες για relax και Bangkok.

Μετά υπάρχει και η επιλογή της Βενεζουέλας, με δεδομένο ότι θα υπάρχει και παρέα, από ντόπιο Βενεζουελάνο από Μαρακαίμπο :clap:!

Πέρα από τις 2 αυτές επιλογές έχετε να προτείνετε κάτι με τα δεδομένα αυτά? Λατινική αμερική την ψιλοφοβάμαι χωρίς γκρουπ, δε θέλω να βρεθω με κανένα πιστόλι στον κρόταφο επειδή δεν πρόσεξαμε σε ποιά περιοχή μας έβγαλε ο δρόμος μας περπατώντας..ή μήπως άδικα φοβάμαι? Μεγάλο όνειρο η καραιβική, αλλά νομίζω είναι ακριβή και σίγουρα θα ξεφύγουμε απτο budget. Επίσης θα ήθελα να έχει και 3-4 πράγματα να κάνεις, δηλαδή όχι μόνο ατελίωτη ρέκλα α-λα Μαλδίβες..

Υπάρχει κάτι στα μέτρα αυτά ή να κλείσουμε Ταιλάνδη τωρα που ειναι ακομα φθηνά τα αεροπορικά να ξεμπερδεύουμε?
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μεγάλο όνειρο η καραιβική, αλλά νομίζω είναι ακριβή και σίγουρα θα ξεφύγουμε απτο budget.
την κρουαζιέρα δεν την έχεις σκεφτεί..με 600-700 το άτομο έχεις μπαλκόνι για μια εβδομάδα Caribbean και παίρνεις μια καλή ιδέα. συν το αεροπορικό για μαϊάμι που ως τότε μπορεί να βρείς κάτι καλύτερο από τα 600-700 που έχει τώρα.
 

nmavra

Member
Μηνύματα
62
Likes
16
την κρουαζιέρα δεν την έχεις σκεφτεί..με 600-700 το άτομο έχεις μπαλκόνι για μια εβδομάδα Caribbean και παίρνεις μια καλή ιδέα. συν το αεροπορικό για μαϊάμι που ως τότε μπορεί να βρείς κάτι καλύτερο από τα 600-700 που έχει τώρα.
Μου το εχουν προτείνει και ειναι καλή σαν ιδέα, θα ηθελα ομως να έχω λίγη μεγαλύτερη άνεση χρόνου, νομιζω θα με περιορίσει λιγο το ωράριο του πλοιου.

Θα περιμένω και εντυπωσεις απο Βενεζουελα, ειδα οτι φευγεις σε 2 βδομαδες! :)
 

Nikolas79

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Καλησπέρα σας!Αυτό το καλοκαίρι ήρθε νομιζω επιτελους ο καιρός για τον πρώτο μου εξωτικό προορισμό κ θα ήθελα τα φώτα σας!Οι 2 βασικοί μου προβληματισμοί είναι ο καιρός του Αυγούστου στα μέρη αυτά κ ο δεύτερος είναι η διάρκεια της διαμονής (9 ημέρες) η οποία ίσως να είναι απαγορευτική για κάποιους προορισμούς λογω αποστασης κλπ.Θα ήθελα να δω κυριως ομορφες εξωτικές παραλιες κ τοπία.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις οποιεσδήποτε απαντήσεις κ Πληροφορίες καθώς δεν εχω βγει ποτέ εκτός Ευρώπης!
 

angryDuck

Member
Μηνύματα
36
Likes
16
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα
καλησπερα, αυγουστο στα περισσοτερα τροπικα μερη εχει μουσωνες και ειναι η χειμερινη περιοδος. Μπαλι ισως να κοιταζες και καποια μερη στη μαλαισια. Αλλιως κοιτα χαβαι που εχει καλο καιρο (αλλα ειναι κυριολεκτικα λες και πας αμερικη---ωραιες παραλιες αλλα φουλ αμερικανοποιημενα ολα).
Επισης κοιτα αρουμπα η βιετναμ.

Γενικα αυγουστο οι επιλογες σου ειναι καπως περιορισμενες.
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.235
Likes
1.931
Ονειρεμένο Ταξίδι
παντου
Εκτός αν θέλεις οπωσδήποτε Ασία, προτίνω Κένυα ή Τανζανία.
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Ζανζιβάρη εγγυημένα! Και λίγο Σαμούι Κο Τάο από Ταϋλάνδη. Σ'όλα τα άλλα εξωτικά το ρισκάρεις!
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.702
Likes
11.121
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Πέρυσι είχα πάει τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη Σρι Λάνκα. Ο καιρός ήταν μια χαρά. Απλά πρέπει να ψάξεις ποιές παραλίες είναι κατάλληλες για τη συγκεκριμένη περίοδο (είχαμε πάει στα ανατολικά του νησιού). Είναι μια πολύ όμορφη, ενδιαφέρουσα και "εύκολη" χώρα, ιδανική για "πρωτάρη".

Και Κένυα που είχα πάει Αύγουστο πριν κάμποσα χρόνια ήταν επίσης καλά, απλά ίσως να μην την πρότεινα σαν πρώτο προορισμό εκτός Ευρώπης.
 

Nikolas79

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Τελικά εχω καταλήξει σε Μπαλί ή Κο Σαμουι με πιο πιθανή την 1η Επιλογή λόγω του ότι βρισκω αεροπορικά με scoot γύρω στα 700€ ενω για Κο Σαμουι ανεβαίνουμε στα 1100 περίπου το άτομο.Τα ξενοδοχεία είναι αρκετά Οικονομικά απο οτι είδα και στους 2 προορισμούς.Κοιταξα επίσης κ για Σεϋχέλλες,Ζανζιβάρη,Μαδαγασκάρη αλλά το budget ανεβαίνει επικίνδυνα.
Ξέρει κάποιος να προτείνει που είναι καλύτερα για διαμονή στο Μπαλί (με ενδιαφέρει σε όσο το δυνατόν πιο ωραια παραλία γιατί εχω διαβάσει πως δεν αξίζουν ολες κ 4 ή 5 αστέρων ξενοδοχεία).
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις σας με έχετε βοηθήσει αρκετά!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.661
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom