Χανιά... ολιγοημερες διακοπές

Vasileti

Member
Μηνύματα
478
Likes
1.632
Άρτι αφιχθέντες από Κρήτη.
Το νησί είναι ευλογημένο.
4 διανυκτερεύσεις στα Χανιά και 2 στο Ρέθυμνο.
Γεμάτα ζωή και τα δύο, ειδικά τα Χανιά.
Διαμονή στο Παλιό λιμάνι επάνω στην Κουντουριώτη, με θέα το Φάρο, πιο ονειρεμένα δεν γίνεται.
70 ευρω η βραδιά, τσιμπημένα τα τουριστικά αλλά το πακέτο Κρήτη δεν μπορεί να είναι μιζέρια.
Μας μούσκεψε δυό μέρες.
Μπάλος μυθικός με το αυτοκίνητο και ασκήσεις πεζοπορίας καρδιοαναπνευστικές στην ανάβαση μετά. Παραλίες που ανέφερε ο triplover στο ακρωτήρι.
Απτέρα που είπε η LULLU. Πλακιάς κατά Ρέθυμνο, πανέμορφο.
Κάτι παραγγελίες σε γλυκά ήταν μια χαρά.
Μας ευχαρίστησαν τα πάντα, ακόμη και τα τουριστικά εστιατόρια.
Παραέξω φάγαμε σελάχι ψητό πεντανόστιμο.
Αυτοκίνητο παρκιγκ μετά τον πεζόδρομο στα Χανιά και εξερεύνηση μιας πανέμορφης πόλης.
Γενικά με ένα vigorous προγραμμα γευτήκαμε κάποιες λίγες ομορφιές.
Όλα τα μουσεία κατά την άποψη μου εξαιρετικά. Όπου δε βλέπουμε μινωικό οικισμό ακολουθούμε την πινακίδα.
Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να βγάλουμε κανα φράγκο να ξαναπάμε το συντομότερο γιατί έχουμε αφήσει εκκρεμότητες.
 

mar s

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Καλησπερα και απο μενα.
Τον αυγουστο 9 με 20 παμε χανια με το φιλο μου. Διαβαζα δυο μερες ολα αυτα που γραφονται χρονια τωρα.και εχω σημειωσει τα παντα. Αλλα θελω να ρωτησω τα εξεις.
Σκεφτομαστε να χωρισουμε τη διαμονη και να μεινουμε καποιες μερες λιγο πιο εξω απο χανια. Εχουμε βρει στο ξενιδοχειο φαλασαρνα. Ετσι θα ειμαστε κοντα σε παραλιες οπως. 1)πρωτη μερα μπαλος γραμβουσα(αξιζει η γραμβουσα ή να παμε μονο οδικως μπαλο?
2)δευτερη μερα φαλασαρνα (αν παμε μονο μπαλο. Ισως μπαλο φαλασαρνα δουμε την ιδια μερα. Βγαινει η οχι?) 3)τριτη μερα ελαφονησι θα δουμε και τη μονη χρυσοσκαλιτισσης το απογευμα.
Μετα κινουμαστε νοτια θελουμε να δουμε παχια αμμο. Τη παραλια της σουγιας. Λουτρο.γλυκα νερα.φραγκοκαστελλο και ορθη αμμο.κορακα ισως..(αν εχετε κατι που μου διαφευγει καλοδεχουμενο). Και αν μπορουμε να δουμε λιγο νοτιο ρεθυμνο απο πρεβελη μεχρι τιοπετρα. (Αφου παρεθεσα χοντρα χοντρα το προγραμμα ειδικα για νοτια.)
Που να μεινουμε νοτια;. Εχει καποιο καλο καμπιγκ και αν ναι που βολευει καλυτερα; επισης μπορουμε να κανουμε ελευθερο και αν ναι που;
Το προγραμμα βγαινει?
Α τελευταια μερα γυρναμε χανια να δουμε κσι σειταν και χωρα ρεθυμνου.
Τελος, γραφω μονο παραλιες γτ μας αρεσει η θαλασσα αλλα προφανως εχω δει για θερισο βρυσες και αλλα χωρια που θα τα βλεπουμε το απογευματακι οταν ειμαστε γυρω.
Α! Θελω πληροφοριες για φαραγκη σαμαριας. Να το κανουμε οταν ειμαστε νοτια; Και πως φτανεις; υπαρχει κτελ που σε παει και σε φερνει;
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.508
Likes
7.700
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
στα φαλασερνα να μενεις σε ξενοδοχειο θα κοβεις τις φλεβες σου το βραδυ εκτος και αν καθεσαι στη ταβερνα του Βασιλη στο λιμανακι να τρως και να πινεις....τιποτα αλλο..Κοντα για διασκεδαση αν πεις ειναι το Καστελι αλλα χαλια -χαλια αστο..
Ο Μπαλος να ξεκαθαριζουμε μια και καλη τα πραγματα ειναι ωραιος απο ψηλα να βγαλεις φωτογραφια απο κοντα κρατας τη μυτη σου απο τη βουρκιλα των νερων της λιμνοθαλασσας.. Η Γραμβουσα μαλιστα πας με καραβακι ωραια νερα ανεβαινεις και στο καστρο και το ιδιο καραβακι σε παει και στο μπαλο λιγο πιο εξω απο τα βουρκονερα οπους μπορεις να κολυμπησεις..
Νοτια τωρα Παλαιοχωρα και Σουγια αλλα κυριως Παλαιοχωρα εχει και νυχτερινη ζωη( μπαρ ) η Σουγια λιγοτερα..
Για να πας Λουτρο πας απο Σφακια παιρνεις το καραβακι και πας..κολυμπας εκει που δενει το καραβι , αλλα απο το λουτρο με βαρκα μπορεις να πας στα Μαρμαρα που ειναι απαιχατα.. Απο Σφακια δε πας ευκολα στο Φραγκοκαστελλο..Οποτε αν μενεις Σφακια μπορεις να πας σε ολα αυτα..
Για τη αλλη πλευρα εχω τις ενστασεις μου Φαλασερνα κτλ που μπορεις να επισκεφτεις μενοντας σε Κολυμπαρι πχ, ακομη σε Γερανι που ειναι κοντα και ο Πλατανιας για πιο νυχτερινη ζωη....Για Ρεθυμνο θα σε ενημερωσει η Ευη μολις δει το ποστ σου
 

mar s

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Το ξενοδοχειο που εχουμε βρει ονομαζεται φαλασαρνα και ειναι 1 με 1,50 χλμ απο τα χανια. Δε θα μεινουμε στη περιοχη φαλασαρνα.οχι!. Και απο εκει θα γυρισουμε μπαλο-γραμβουσα,παραλια φαλασαρνα,σειταν λιμανι, ελαφονησσι κεδροδασος και προφανως την πολη των χανιων.
Για μπαλο και γραμβουσα λες καλυτερα καραβακι. Ε; Γτ θα μας αφησει λιγο πιο εξω απο τη λιμνοθαλασσα και ειναι καλυτερα οκ!! Καλη πληροφορια. Θα δουμε και γραμβουσα.
Στη παλαιοχωρα θα δουμε την παχια αμμο και τη παραλια κριο αν τη λεω σωστα.λιγο τη παλαιοχωρα και το χωριο ανυδροι αν μας βγαλει ο χρονος μετα παλι πισω στο ξενοδοχειο.
Στη σουγια απο οτι καταλαβα δεν αξιζει πολυ.σωστα?
Λουτρα απο σφακια θα παμε οκ. Και μετα θα παρουμε αλλο καικακι για μαρμαρα και γλυκα νερα σωστα?ενα και για τις δυο παραλιες σωστα? Ξερουμε καποιο site η καποιο τηλ.;γτ αυτο θα το κανουμε σε μια μερα.
Γενικα τις παραλιες απο τριοπετρα εως μαρμαρα θα τη κανουμε μενοντας σε ενα καμπιγκ στη παραλια πλακια λεμε. Τεσσερις μερες θα μεινουμε εκει βλεποντας και ρεθυμνο και αργυρουπολη.
Μετα απο το ξενοδοχειο που σου ειπα παραπανω κοντα στα χανια ολα τα υπολοιπα απο σειταν εως παλαιοχωρα. Απο παραλιες και χωρια και οτι αλλο μας εχετε πληροφορησει
Συγγνωμη αν σε μπερδεψα στο πρωτο μνμ. Ζηταω και γραφω πολλα και ισως σας εχω μπερδεψει! Θα μαθω...
Ευχαριστω και παλι.
 

Kingmouf

Member
Μηνύματα
98
Likes
456
Για μπαλο και γραμβουσα λες καλυτερα καραβακι. Ε; Γτ θα μας αφησει λιγο πιο εξω απο τη λιμνοθαλασσα και ειναι καλυτερα οκ!! Καλη πληροφορια. Θα δουμε και γραμβουσα.
Το μόνο κακό με το καραβάκι είναι ότι είναι αρκετά τουριστικό. Επίσης ουσιαστικά δε θα δείτε το Μπάλο από ψηλά που είναι και η ομορφότερη θέα. Γιατί ουσιαστικά η θέα είναι αυτό που αξίζει - το να αποβιβαστείτε μαζί με μερικές εκαντάδες άλλους σε μια παραλία που δεν είναι και τόσο ωραία (και όπως σας έγραψε και η LULU είναι λιμνοθάλασσα άρα μυρίζει) δεν έχει και τόση αξία. Θα φάτε και όλη τη μέρα με το καραβάκι. Τώρα εγώ είμαι ντόπιος εδώ και μπορεί να μη τα λέω καλά και να μην εκτιμώ σωστά το Μπάλο, οπότε πάρτε έτσι κριτικά αυτό που γράφω.


Στη παλαιοχωρα θα δουμε την παχια αμμο και τη παραλια κριο αν τη λεω σωστα.λιγο τη παλαιοχωρα και το χωριο ανυδροι αν μας βγαλει ο χρονος μετα παλι πισω στο ξενοδοχειο.
Στη Παλιόχωρα ίσως η παχιά άμμος να είναι αυτή που αξίζει λιγότερο. Καραβόπετρα, Κριός, Γυαλισκάρι μάλλον αξίζουν αρκετά περισσότερο για εμένα. Στους Ανύδρους είναι όμορφη η διαδρομή αλλά αξίζει να πάτε αν το συνδυάσετε με φαγητό στο Σχολείο. Διαφορετικά αν δεν έχετε πολύ χρόνο ίσως μπορείτε να περάσετε λίγο χαλαρό χρόνο στη Παλιόχωρα, να απολαύσετε κοκτεηλάκια και φαγητό επίσης θα βρείτε καλό.

Στη σουγια απο οτι καταλαβα δεν αξιζει πολυ.σωστα?
Για τη Σούγια άλλοι θα σου πουν ότι είναι σούπερ, άλλοι το ανάποδο. Εγώ δεν θα την έβαζα στη κατηγορία δεν αξίζει. Αν είσαστε τύποι που σας αρέσει το περπάτημα και θέλετε να κάνετε και άλλα πράγματα εκτός από παραλίες, έχετε και δύο πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές. Η μία είναι να κατέβετε το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης (περίπου 2,5 - 3 ώρες) που είναι πολύ όμορφο και σας βγάζει λίγο πριν τη Σούγια (ξεκινάει από το ομώνυμο χωριό). Η δεύτερη είναι να πάτε πάλι από ένα φαραγγι και μια μικρή πεζοπορική διαδρομή από τη Σούγια στην αρχαία Λισσό ( http://www.croissantstories.com/gr/hiking/unexpected-beauty/ ) - κυκλική διαδρομή, από το λιμανάκι της Σούγιας είναι περίπου μία με μιάμιση ώρα μέχρι τη Λισσό, κάνετε μπάνιο στη παραλία εκεί και επιστρέφετε πίσω.

Λουτρα απο σφακια θα παμε οκ. Και μετα θα παρουμε αλλο καικακι για μαρμαρα και γλυκα νερα σωστα?ενα και για τις δυο παραλιες σωστα? Ξερουμε καποιο site η καποιο τηλ.;γτ αυτο θα το κανουμε σε μια μερα.
Είναι το Λουτρό ;) . Για να πάτε στο Λουτρό έχετε δύο επιλογές. Είτε το καραβάκι της γραμμής είτε να κανονίσετε με κάποια βάρκα. Και τα δύο από τη Χώρα Σφακίων. Για βάρκα, ρωτήστε κάποιον στο λιμάνι, για το καραβάκι ΑΝΕΝΔΥΚ. Το Λουτρό είναι ένα υπέροχο χωριουδάκι, μπορείτε και να μείνετε εκεί. Δεν είναι όμως το ιδανικό για μπάνιο ;)

Τα Γλυκά Νερά είναι από τις αγαπημένες μου παραλίες. Μπορείτε αν δε θέλετε να κουραστείτε καθόλου να πάρετε μια βάρκα. Διαφορετικά αφήνετε το αυτοκίνητο σας στο δρόμο από Σφακιά προς Ανώπολη και κατεβαίνετε ένα υπέροχο μονοπάτι. Είναι περίπου μισή ώρα. Δείτε εδώ: http://www.croissantstories.com/gr/hiking/sun-rocks-and-the-sea/ . Τα Μάρμαρα είναι άλλη παραλία. Στα Γλυκά Νερά υπάρχει μια μικρή καντίνα στην άκρη της παραλίας και τίποτα άλλο. Στα Μάρμαρα υπάρχει ένα ταβερνάκι πάνω από τη παραλία (και νομίζω ότι έχει και κάποια δωμάτια). Για τα Μάρμαρα θα χρειαστείτε βάρκα. Εκτός και πάλι αν είσαστε τύποι της περιπέτειας. Από την Αράδαινα όπου υπάρχει και μια ξύλινη/μεταλλική γέφυρα που κάνουν bunjee jumping, ξεκινάει το φαράγγι της Αράδαινας. Θα χρειαστείτε περίπου 2 - 2,5 ώρες για να φτάσετε στη παραλία - καταλήγει στα Μάρμαρα. Είναι πολύ ωραίο φαράγγι. Από εκεί θα φύγετε με βάρκα - ρωτήστε/κανονίστε στη ταβέρνα.

Το Φραγκοκάστελο είναι από την άλλη μεριά. Πάτε με αυτοκίνητο, είναι κοντά (λιγότερο από 20 λεπτά από Χώρα Σφακίων - πρακτικά όπως πάτε Σφακιά από Χανιά, σε ένα σημείο ο δρόμος διακλαδίζεται και από τη μία πάτε Χώρα και από την άλλη Φραγκοκάστελο). Για μένα η παραλία Ορθή Άμμος είναι εκπληκτική και πολύ αγαπημένη.

Για το Ρέθυμνο, ας απαντήσουν οι Ρεθυμνιώτες. Είναι όμως ωραία από εκεί που λές και μπορείς να πας και από Φραγκοκάστελο (δηλαδή ο δρόμος σε πάει από Φραγκοκάστελο, Ροδάκινο και από εκεί στα υπόλοιπα νότια του Ρεθύμνου).

Καλά να περάσετε!
 

agmi

Member
Μηνύματα
503
Likes
2.447
To Φαλασαρνα ειναι ΜΕΣΑ στα Χανια! Στην Σελινου, παλια/η τωρα εχει ενα παρτερι/παρκακι μπροστα! Η σταση λεωφ., σουβλατζιδικο, φουρνος, ζαχαροπλαστειο ειναι απεναντι σου. Απεναντι σου (Βορεια) ειναι η παραλια της Νεας Χωρας! https://www.google.it/maps/uv?hl=en&pb=!1s0x149c7d9ed6a763cb:0xcc4ac4cf83f7f6e2!2m19!2m2!1i80!2i80!3m1!2i20!16m13!1b1!2m2!1m1!1e1!2m2!1m1!1e3!2m2!1m1!1e5!2m2!1m1!1e4!3m1!7e115!4shttps://ostrovok.ru/rooms/falassarna_hotel/!5sFalassarna Hotel Chania - Google Search&imagekey=!1e2!2sBAlnzUrtS22GvnB2ClMJKg&sa=X&ved=0ahUKEwiN-e7VmZPUAhVMLSYKHe4eCDcQoioInwEwCg

Η καλιτερη παραλια & ας λενε οι χαχουηδες Costa Costa & Cabana Mare, Villa Mare και Πρασινα Αλογα.

Δεξια στην Σελινου στα 300μ μετα τα φαναρια/Πανελληνιο εισαι κεντρο πες αλλα 200μ. Καλη σου διαμονη!

Οσο για τα Σεηταν λιμανια ειναι για την παρτυ μου & μονο ΟVERRATED, εχω ακουσει να το λενε secluded beach, secret beach & η crippled (κουτση) Μαρια θα΄ναι εκει! Υστερα να μην ξεχνουνε μερικοι οτι πιο κατω ηταν ο Κουρουπητος που πετουσανε τα σκουπιδια μεχρι προχθες! Ο Kingmouf σου γραψε καλα απο Φραγγοκαστελο μεχρι Πλακια εκει πολυ ομορφες παραλιες! Οσο για Πλακια καλος ειναι αλλα τις περισσοτερες φορες εχει αερα αυτη η παραλια!
 
Last edited:

LULLU

Member
Μηνύματα
3.508
Likes
7.700
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
αααααααααα απεναντι στο παρκακι θα βρεις το ζαχαραπλαστειο Πενθερουδακη και να φας το νοστιμοτερο γαλακτομπουρεκο...
Ναι Κριος λεγεται η παραλία στη Παλαιοχωρα .
το καραβακι για Γραμβουσα -Μπαλο φευγει απο Καστελι Κισσαμου , Υπαρχουν δυο τρεις εταιρειες οπως αυτη
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
Οι κρουαζιέρες μας γίνονται καθημερινά από τέλη Απριλίου-αρχές Μαΐου (ανάλογα με τον καιρό), έως και τον Οκτώβριo με τα πλοία μας: "GRAMVOUSA", "PORTO GRAMVOUSA", "GRAMVOUSA EXPRESS" και "SPIRIT OF ATHOS".
1η αναχώρηση 10.20 – επιστροφή στο λιμάνι στις 17.45
2η αναχώρηση 10.40 – επιστροφή στο λιμάνι στις 18.00
Για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο ισχύει επιπλέον και :
3η αναχώρηση 12.30 – επιστροφή στο λιμάνι στις 19.30, ενώ εκτελούνται και έκτακτα δρομολόγια.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (χωρίς γεύμα)
• Επιβάτες ηλικίας μέχρι και 2 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν.
• Επιβάτες ηλικίας από 3 έως 12 ετών, καταβάλλουν 13€
• Επιβάτες ηλικίας από 13 ετών και άνω, καταβάλλουν 27€
Oι παραπάνω τιμές εισιτηρίων συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και λοιπές επιβαρύνσεις, καθώς και γραπτή ξενάγηση στην γλώσσα σας.
Για τον Δήμο Κισάμου, κατά την έκδοση του εισιτηρίου, επιβάτες άνω των 13 ετών πληρώνουν 1€ (σε μετρητά) επιπλέον της τιμής του εισιτηρίου, ως ανταποδοτικό τέλος επίσκεψης στην λιμνοθάλασσα του Μπάλου. οποτε θες μιοα μερα μονο για αυτο..
Το Σεινταν λιμανι ειναι στο Ακρωτηρι Πας Χορδακι και απο εκει κατηφοριζεις για τη παραλια...προσοχη ειναι μικρη και το καλοκαιρι γινεται χαμος..

Απο Λουτρο οι βαρκούλες που πανε στα Μαρμαρα θα τις βρεις εκει επι τοπου και σε μεταφερουν στη ζουλα ( μαυρα) δεν υπηρχε τουλαχιστον μεχρι τωρα σταθερη ας πουμε γραμμη....
αυτα..
 

agmi

Member
Μηνύματα
503
Likes
2.447
Καλησπερα και απο μενα.
Τον αυγουστο 9 με 20 παμε χανια με το φιλο μου. Διαβαζα δυο μερες ολα αυτα που γραφονται χρονια τωρα.και εχω σημειωσει τα παντα. Αλλα θελω να ρωτησω τα εξεις.
Σκεφτομαστε να χωρισουμε τη διαμονη και να μεινουμε καποιες μερες λιγο πιο εξω απο χανια. Εχουμε βρει στο ξενιδοχειο φαλασαρνα. Ετσι θα ειμαστε κοντα σε παραλιες οπως. 1)πρωτη μερα μπαλος γραμβουσα(αξιζει η γραμβουσα ή να παμε μονο οδικως μπαλο?
2)δευτερη μερα φαλασαρνα (αν παμε μονο μπαλο. Ισως μπαλο φαλασαρνα δουμε την ιδια μερα. Βγαινει η οχι?) 3)τριτη μερα ελαφονησι θα δουμε και τη μονη χρυσοσκαλιτισσης το απογευμα.
Μετα κινουμαστε νοτια θελουμε να δουμε παχια αμμο. Τη παραλια της σουγιας. Λουτρο.γλυκα νερα.φραγκοκαστελλο και ορθη αμμο.κορακα ισως..(αν εχετε κατι που μου διαφευγει καλοδεχουμενο). Και αν μπορουμε να δουμε λιγο νοτιο ρεθυμνο απο πρεβελη μεχρι τιοπετρα. (Αφου παρεθεσα χοντρα χοντρα το προγραμμα ειδικα για νοτια.)
Που να μεινουμε νοτια;. Εχει καποιο καλο καμπιγκ και αν ναι που βολευει καλυτερα; επισης μπορουμε να κανουμε ελευθερο και αν ναι που;
Το προγραμμα βγαινει?
Α τελευταια μερα γυρναμε χανια να δουμε κσι σειταν και χωρα ρεθυμνου.
Τελος, γραφω μονο παραλιες γτ μας αρεσει η θαλασσα αλλα προφανως εχω δει για θερισο βρυσες και αλλα χωρια που θα τα βλεπουμε το απογευματακι οταν ειμαστε γυρω.
Α! Θελω πληροφοριες για φαραγκη σαμαριας. Να το κανουμε οταν ειμαστε νοτια; Και πως φτανεις; υπαρχει κτελ που σε παει και σε φερνει;
Απο το ξενοδοχειο σου θα πας νοτια τωρα ΟΧΙ προς την θαλασσα, προς το βουνο, τα αγρια χαραματα για να επιβιβαστεις στο λεωφορειο του ΚΤΕΛ, απο την οδο Κισαμου, να σε παει στο Ξυλοσκαλο, απο εκει που αρχιζει το φαραγγι. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Επικοινωνησε για ωρες, απ'οτι ξερω φευγουν πολυ νωρις!
http://www.e-ktel.com/component/imeticket/?view=routetable

Επιστροφη απο Σφακια η Παλιοχωρα αφου παρεις το καραβακι απο την Αγια Ρουμελη με τον αντιστοιχο προορισμο! Συνηθως επιστροφη απο Σφακια, εχει συχνα λεοφωρειο, μπορεις εαν για Σφακια, να κανεις σταση στο Λουτρο, κλπ.

Καλη παραλια στα νοτια του Ρεθυμνου ειναι το Δαμνωνι & ο Αγιος Παυλης! Μονοι σας θα'στε εκει (ελπιζω)!
https://rethemnos.gr/rethimno-paralies/
 

mar s

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Καλησπερα!

Εχω χαθει λογω τρεξιματος και αρκετης δουλειας! Ηθελα ομως να σας ευχαριστησω πολυ ολους για τις παρα πολυ χρησιμες πληροφοριες. Θα τις δουμε ολες!(ηδη κοιταω οσο μπορω) θα ψαξουμε ξανα! θα επανελθω...ε! το νου σας χιχι :)
Στεναχωριεμαι πολυ που ο μπαλος θα εχει τοσο κοσμο τον αυγουστο...αλλα τι να κανουμε..οι αδειες βλεπετε! ομως σας ευχαριστω που μου λετε τα πραγματα οπως εχουν! :)
Kαποιο πανηγυρι εκεινες τις μερες??
 

Triplover

Member
Μηνύματα
1.187
Likes
4.046
Απο το ξενοδοχειο σου θα πας νοτια τωρα ΟΧΙ προς την θαλασσα, προς το βουνο, τα αγρια χαραματα για να επιβιβαστεις στο λεωφορειο του ΚΤΕΛ, απο την οδο Κισαμου, να σε παει στο Ξυλοσκαλο, απο εκει που αρχιζει το φαραγγι. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Επικοινωνησε για ωρες, απ'οτι ξερω φευγουν πολυ νωρις!
http://www.e-ktel.com/component/imeticket/?view=routetable

Επιστροφη απο Σφακια η Παλιοχωρα αφου παρεις το καραβακι απο την Αγια Ρουμελη με τον αντιστοιχο προορισμο! Συνηθως επιστροφη απο Σφακια, εχει συχνα λεοφωρειο, μπορεις εαν για Σφακια, να κανεις σταση στο Λουτρο, κλπ.

Καλη παραλια στα νοτια του Ρεθυμνου ειναι το Δαμνωνι & ο Αγιος Παυλης! Μονοι σας θα'στε εκει (ελπιζω)!
https://rethemnos.gr/rethimno-paralies/
Με αφορμή την οδηγία για το φαράγγι να επιστήσω την προσοχή των ταξιδευτών. Μην κάνετε κόλπα και παρακάμψεις. Ακολουθήστε το μονοπάτι. Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κανείς στο φαράγγι της Τρυπητής και εκεί τα πράγματα είναι πολύ ζορικα ακόμα κ για έμπειρους πεζοπόρους με εξοπλισμό. Έχει χάσει κόσμος τη ζωή του.
 

Konkon

Member
Μηνύματα
20
Likes
2
Καλησπέρα, μήπως έχει αναφερθεί σε κάποιο προηγούμενο post ( και δεν το είδα ) λίστα με φαγητό - ποτό - καφέ για Ρέθυμνο;
 

rethimno

Member
Μηνύματα
1.770
Likes
1.052
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλησπέρα, μήπως έχει αναφερθεί σε κάποιο προηγούμενο post ( και δεν το είδα ) λίστα με φαγητό - ποτό - καφέ για Ρέθυμνο;
Για φαγητό στο Ρέθυμνο θέλεις στη πόλη μέσα ή έξω σε χωριά ??
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.180
Μηνύματα
883.094
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom