Ταξίδι σε εξωτικό προορισμό τον Αύγουστο

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.552
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Ξέρει κάποιος να προτείνει που είναι καλύτερα για διαμονή στο Μπαλί (με ενδιαφέρει σε όσο το δυνατόν πιο ωραια παραλία γιατί εχω διαβάσει πως δεν αξίζουν ολες κ 4 ή 5 αστέρων ξενοδοχεία).
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις σας με έχετε βοηθήσει αρκετά!!
Για να πάρεις απαντήσεις, ρώτησε καλύτερα σε θέματα σχετικά με Μπαλί εδώ: https://www.travelstories.gr/community/forums/%CE%91%CF%83%CE%AF%CE%B1.22/?prefix_id=86
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
αν σ'ενδιαφέρει για καλή παραλία χωρίς κύμα είναι η Nusa Dua βέβαια δεν την λες και εντελώς τροπική αλλά έχει καλά ξενοδοχεία. Εγώ βέβαια θα προτιμούσα να έμενα στο Ubud που είναι πανέμορφο με καταπληκτικά ξενοδοχεία μέσα σε τροπικά δάση και θα πήγαινα αυθημερόν για μπάνιο κάποιες μέρες. Αλλιώς μπορείς να τσεκάρεις και τα Gilly islands που είναι πολύ κοντά από το Μπαλί και πας με καταμαράν. Καταπληκτικές παραλίες ο ορισμός του εξωτικού!
 

vasiliki956

Member
Μηνύματα
7
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
ταυλάνδη
Καλησπέρα σε όλους!
Σκέφτομαι με τον συζυγό μου τέλη Αυγούστου να πάμε σε κάποιο εξωτικό προορισμό εξωτερικού.
Ποια μέρη γνωρίζεται για τον Αύγουστο που να έχει καλοκαίρι να είναι όμορφα
(ωραιες παραλίες κλπ κλπ)και όχι να μας στοιχίσει τα μαλλιά της κεφαλής μας.
Καθε πληροφορία ή συμβουλή δεκτή!
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.626
Likes
50.300
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ε τι μπάτζετ έχετε δηλαδή;
 

mariaps7

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά θέματα αλλά πραγματικά έχω μπερδευτεί ακόμα περισσότερο αντί να βρω λύση.
Θέλουμε να πάμε τον Αύγουστο σε έναν εξωτικό προορισμό όπου θέλουμε λιώσιμο στην παραλία και χαλάρωση και πολύ λίγο εκδρομές εώς καθόλου.
Σκεφτόμασταν για Πουκέτ ή Κο Σαμούι αλλά μετά από πολυ ανάγνωση είδα ότι δε τα συστήνεται για τις παραλίες. Ούτε το Μπαλί ενδείκνυται από ότι κατάλαβα.
Που να πάμε όμως;;;;; Καμία πρόταση να μας βοηθήσετε;
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.235
Likes
1.931
Ονειρεμένο Ταξίδι
παντου
Σευχέλλες, Ζανζιβάρη, Κένυα,Σρι Λάνκα.
 

fsarigian

Member
Μηνύματα
27
Likes
43
Επόμενο Ταξίδι
JAPAN
Ονειρεμένο Ταξίδι
Patagonia
Εγώ πάντως στο Πουκετ, εάν εξαιρέσεις την κεντρική παραλία της πρωτεύουσας (Patong) που όντως δεν λεει και πολλά, είδα φανταστικές παραλίες μόλις 15-20 λεπτά μακριά.
Άσε που μπορείς να κάνεις ημερήσιες κρουαζιέρες τύπου Phi-Phi ή James Bond island...
 

Nikos1986

Member
Μηνύματα
897
Likes
3.945
Επόμενο Ταξίδι
Γενεύη - Ανεσί
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Τα (ανατολικά) Κανάρια; Για πιο κοντά.
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.424
Likes
4.409
Καταρχήν δώσε μας budget.
Θα σου έλεγα Καραϊβική ή Γαλλική Πολυνησία για παράδειγμα, αλλά άμα μου πεις π.χ. 1.000€ το άτομο, το ξεχνάμε... Για καιρό εκεί τον Αύγουστο δεν ξέρω...
Η Ταυλάνδη είναι πιο οικονομική, ωραίες παραλίες αλλά μέτρια νερά. Επίσης στην πλευρά της θάλασσας του Andaman (Πουκέτ κλπ.) έχει στατιστικά πολλές βροχές εκείνη την περίοδο, στοκ κόλπο της Ταυλάνδης (Samui, Phangan, Τao) είναι καλύτερα τα πράγματα...
 

olinapal

New Member
Μηνύματα
4
Likes
5
Αναλογα και με το μπατζετ, δες και μαλδιβες, ο καιρος νομιζω ειναι σχεδον ιδιος ολο το χρονο. Εγω πηγα Νοεμβριο. Εχει ηλιο και μπορες συχνες, το τοπιο ειναι παραδεισενιο. Απιστευτο. Ασπρη αμμος, τυρκουαζ νερα, λουλουδια, φοινικες, αλλα μεσα στη θαλασσα εχει καρχαριες, οι οποιοι δεν ειναι επιθετικοι. Επισης εχει πολλα ψαρια. Προσωπικα μου αρεσε πολυ! Ειχα παει στο νησι kuramathi. Ειναι σαν καρτ ποσταλ. Τελειο φαγητο και η απολυτη ηρεμια και χαλαρωση. Μην περιμενεις ομως να δεις πολιτισμο και ντοπιους. Δεν νομιζω οτι συγκρινεται με τα νησια της Ταϋλανδης.
 

EMBER

Member
Μηνύματα
122
Likes
128
Επόμενο Ταξίδι
its a surprise!
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΘΙΒΕΤ
Είμαι ήδη Ζανζιβαρη και είναι εκπληκτικά. Τελεια τιρκουαζ νερα, ησυχια ότι πρέπει για χαλαρωση. Εχει ακριβώς αυτό που ψάχνεις νομίζω.
 

Αννίτα

Member
Μηνύματα
10
Likes
1
Ονειρεμένο Ταξίδι
Χαβάη
καλησπερα σε ολους!! περα απο Ευρωπη δεν εχω ξαναπαει καπου και ψαχνω τον αξεχαστο προορισμο.. ειμαι αναμεσα σε Σευχελλες,Πουκετ,Μαλδιβες.. Ψαχνω κατι το ξεχωριστο αλλα κ ηρεμο μερος!! Αν εχετε καποια αποψη ή ιδεα θα ηθελα τη βοηθεια σας. Μπατζετ 1500ε max μια βδομαδα Αυγουστο
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.661
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom