Ιταλία πολιτικος γαμος στην Ιταλία

ellas2

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Καλημέρα και δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την άδεια γιατί πρώτα το διμοσιευεις σε εφημερίδα στην Ελλάδα για να βγει η άδεια γάμου το πότε και το που θα γίνει ο γάμος ?
 

lasusurela

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Γάμος στη Φλωρεντία

Καλησπέρα σε όλους!
Όπως λέει και ο τίτλος, το θέμα μου είναι ο γάμος στη Φλωρεντία.
Να 'μαστε καλά και σχεδιάζουμε με τον καλό μου να κάνουμε τον γάμο μας (πολιτικό) τον επόμενο χρόνο. :)

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Έστω και σε άλλη πόλη της Ιταλίας. Φαντάζομαι πως δεν θα υπάρχουν διαφορές, τουλάχιστον όσον αφορά το γραφειοκρατικό κομμάτι.
Έχω ήδη βρει το site του δήμου και το κατεβατό με όσα χρειάζονται (μέσες άκρες τα κατάλαβα), αλλά θα ήθελα πολύ να ανταλλάξουμε με κάποιον που το έχει ζήσει ή γνωρίζει κάτι επί του θέματος, εμπειρίες, γνώσεις και απορίες. Πόσο μάλλον κάποια tips και συμβουλές προς διευκόλυνση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!! :)

Περιμένω σχόλια!! :)
 

RachelRnt

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπερα παιδια! Σχετικα με αυτο το nulla osta, πολυ εχω μπερδευτει. Ελληνιδα εγω, παντρευομαι Ιταλο στην Ιταλια, απο κει ζητανε το nulla osta, αλλα εδω στο προξενειο λενε την αδεια γαμου απο το δημο σου, απλα μεταφρασμενη στα ιταλικα και μετα στην επικυρωνει το προηξενειο.. Μετα τυχαια μαθαινω οτι γινεται plurilingual η αδεια αλλα δεν ξερω αν μεταφραζονται ακομα και τα ονοματα στα λατινικα. πχ, εδω στην Αθηνα, για να κανω την αναγγελια γαμου , μου ζητησαν μεταφρασμενα τα στοιχεια του γαμπρου, δηλαδη ληξιαρχικη πραξη του μεταφρασμενη στα Ελληνικα. Γενικα ενα ενα τα μαθαινουμε, κι εκεινος εχει κανει δυο ταξιδια απο Ιταλια εξαιτειας της ανοργανωσιας, οποτε οτι γνωριζετε απο εμπειρια σας με το θεμα, σας παρακαλω να το μοιραστειτε! Επισης το τι γινεται μετα το γαμο αν κανεις εχει εμπειρια με ειδικο ληξιαρχειο υπουργειο, καλωδεχουμενα ολα, και χιλια ευχαριστω!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.722
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom