Ταξίδι μόνος ή μόνη??

Aquarius

Member
Μηνύματα
49
Likes
66
@sakislagadas αγαπητέ Πέμπτη θα είμαι και εγώ στο Παρίσι όπου από 15 μέχρι 25 του μήνα θα επισκεφθώ διαδοχικά Παρίσι - Λυών - Μασσαλία - Βαρκελώνη. Παρίσι θα είμαι από Πέμπτη πρωί μέχρι Κυριακή πρωί. Αν θες μπορούμε να πιούμε καμιά μπύρα!

Η συνάντηση που αναφέρατε όντως πολύ ωραία ιδέα. Πρέπει να βρεθεί οργανωτής χαχα.
Με το τέλος του καλοκαιριού που θα έχουμε επιστρέψει από ταξίδια και περιηγήσεις μπορούμε να το οργανώσουμε εφόσον υπάρχει διάθεση και συμμετοχή.
 

Teos jazz

Member
Μηνύματα
26
Likes
12
Και νόμιζα εγώ είμαι μόνος τελικά Είμαστε πολλοί! !!!
Κ εγώ μόνος ταξιδεύω Ναι είναι θέμα μόνο το εστιατόριο χωρίς παρέα .
 

GiannisP.

Member
Μηνύματα
103
Likes
177
Επόμενο Ταξίδι
Αλόννησος Aug 2020
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Συμφωνώ !!! Δεν μπορώ όμως να περιμένω πότε θα μπορεί ο ένας και πότε ο άλλος για να κάνω εγώ τα ταξίδια μου.... Καλώς ή κακώς στη ζωή ερχόμαστε και φεύγουμε μόνοι.....ας κάνουμε και κάτι ενδιάμεσα μόνοι....καλό κάνει, κακό δεν κάνει ! Ο φόβος είναι η χειρότερη παρέα...
Ακόμα και για τον απλό καφέ, οταν θέλω να πιώ καφέ θα πάω να πιώ καφέ ! όταν θέλω να βγώ έξω, θα βγώ έξω !....όταν ήμουν φοιτήτρια, ερχόμενη απο την επαρχία βρέθηκα σε μία άγνωστη πόλη, χωρίς παρέες, χωρίς τίποτα ! Εγώ και τα βιβλία μου...για 6 μήνες έβγαινα μόνη μου, προσεχτικά και σκαρφιζόμενη πολλά μέτρα προστασίας....έχω κινδυνέψει δύο φορές, μία Θεσσαλονίκη και μία Αθήνα....αρνούμαι να κλειστώ στο σπίτι....θα πεθάνω πρίν την ώρα μου....οι κακοτοπιές είναι μέσα στο πρόγραμμα, ειδικά για μία γυναίκα....αλλά το να κλειστώ στο σπίτι για να είμαι ασφαλής είναι χειρότερο, τουλάχιστον για μένα !!!
Πολύ ωραία post, και της Tania Sassenach και της Aquarius. Και γω μονος στη Δονουσα αυτη τη στιγμη, πλην τις ωρες που κοιμαμαι, δεν ειμαι καθολου μονος :p :D Μιλαω, μου μιλανε, ειτε στα καφε/μπαρ, ακομα και στη παραλια. Τολμηστε το και δεν θα χασετε.
 

Robert

Member
Μηνύματα
114
Likes
256
Καλησπέρα σε όλους.Είναι το πρώτο μου post και το γράφω εδώ πέρα γιατί το 'ταξίδι μόνος' είναι κάτι που με απασχολεί κι εμένα.Καταλαβαίνω ότι πολλοί έχουμε το ίδιο πρόβλημα.Να έχεις την τεράστια όρεξη για ταξίδια,να έχεις τα λεφτά,αλλά να μην βρίσκεις ούτε ένα άτομο να πάτε μαζί.Η αλήθεια είναι ότι ένα μοναχικό ταξίδι,σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.Από τη μια χαίρεσαι που έστω και για λίγες μέρες θα αλλάξεις παραστάσεις,θα δεις ένα καινούριο μέρος,θα δεις αεροδρόμια,θα ανέβεις σε αεροπλάνα και λες μέσα σου 'το είπα και το έκανα'.Από την άλλη όμως σε κάποιες στιγμές του ταξιδιού,βλέποντας άλλες παρέες ή ζευγάρια,θα νιώσεις σίγουρα αυτό το 'κενό'.Μετά είναι και οι φωτογραφίες.Να έχεις εκατοντάδες μόνο με αξιοθέατα κι εσύ να είσαι μόνο σε κάποιες σέλφι.Και φυσικά είναι και η τιμή του μονόκλινου που ανεβάζει το κόστος του ταξιδιού για όσους δεν θέλουν χοστελ.
Εαν κάποιοι δεν κολλάνε σ'αυτά τα 'προβλήματα' και προσαρμόζονται εύκολα,τους συστήνω να ταξιδεύουν και μόνοι.Ναι,έχεις λίγη αγωνία παραπάνω,έχεις μοναξιά κάποιες στιγμές αλλά στο τέλος όταν μπαίνεις στο αεροπλάνο της επιστροφής εύχεσαι να είχες και 3-4 μέρες ακόμα.
 

Aquarius

Member
Μηνύματα
49
Likes
66
Και νόμιζα εγώ είμαι μόνος τελικά Είμαστε πολλοί! !!!
Κ εγώ μόνος ταξιδεύω Ναι είναι θέμα μόνο το εστιατόριο χωρίς παρέα .
Κι εγώ την ίδια αίσθηση είχα. Επίσης χαίρομαι που δεν είναι η μόνη. Ήδη για φέτος πήγα 1 ΕΒΔΟΜΆΔΑ Ιόνιο και ήταν υπέροχα! Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην ήταν, για τα Επτάνησα μιλαμε.
Αυτό που με αγχώνει ΕΜΈΝΑ- Και δεν το έχω επιχειρήσει ακόμη- Είναι ταξίδι στο εξωτερικό μόνη. Το να αποκρυπτογράφησω τον χάρτη του μετρο και να βρω τον δρόμο μου, μου φαίνεται άθλος! Εγώ είμαι Καλή στην οργάνωση των ταξιδιών και τα άφηνα αυτά για άλλους... Θα πρέπει να το ξεπεράσω η να πηγαίνω εκδρομές με γκρουπ. Μπλιαχ!
 
Last edited:

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.077
Likes
20.116
Επόμενο Ταξίδι
Τατζικιστάν
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γη του Πυρός
Ήδη για φέτος πήγα 1 ΕΒΔΟΜΆΔΑ Ιόνιο και ήταν υπέροχα! Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην ήταν, για τα Επτάνησα μιλαμε.
Μπράααααβο ! Καλά το πάς.- Συνέχισε !
Θα πρέπει να το ξεπεράσω η να πηγαίνω εκδρομές με γκρουπ. Μπλιαχ!
Προτείνω να το ξεπεράσεις και ο μόνος τρόπος είναι, να κάνεις τελικά αυτό που φοβάσαι να κάνεις ! Αν δεν σε σταματάει το οικονομικό, επιχείρησε το !
 

Fotini Ptp

Member
Μηνύματα
14
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Ποσό εύκολο η δύσκολο είναι για μια κοπέλα να ταξιδεύει μόνη της;
 
Last edited:

Bill7

Member
Μηνύματα
183
Likes
200
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ποσό εύκολο η δύσκολο είναι για μια κοπέλα να ταξιδεύει μόνη της;
Έχω δεί πολλές να είναι μόνες. Έχω δει πολλούς να είναι μόνοι. Τι μια νομίζεις είναι δύσκολο σε μια άγνωστη χώρα.. αρκεί να μελετήσεις καλά πριν φύγεις! Εγώ φέτος πήγα μόνος στο Βερολίνο καί δεν είχα προβλήμα.. φέτος θα το ξανακάνω για..ταυλανδη! Αν και έχω έναν φίλο που λέει ότι μπορεί.. αλλά κρατώ plan b!
 

Bill7

Member
Μηνύματα
183
Likes
200
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ναι αλλά από θέμα ασφαλείας;
Από θέμα ασφάλειας να ρωτήσεις φίλους που έχουν πάει εκεί! Εκεί που θες να πάς εξαρτάται. Όσο για ταυλανδη μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας..μονο ποιες περιοχές να αποφύγω.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.661
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom