Θάσος

thanosth

Member
Μηνύματα
3.356
Likes
6.701
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Happy Slam, AO
αν και πολύ δυσβατο το μέρος από την στεριά, η Γκόλια, είναι κάτι μοναδικό και αξέχαστο, για μακροβουτηχτάδες και όχι μόνο ...
ενας ακομη λόγος για να ξαναεπισκεφτει κανεις την υπέροχη πάντα Θάσο. ;)

φωτό και λεπτομερής περιγραφή προσεχώς :cool:
 

Παυλίνκο

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Πολυ πληρης περιγραφη... με ενεπνευσε για να σκεφτω τη θασο για φετος. Εχουμε μονο 4 μερες απο θεσ/νικη, σιγουρα δεν θα προλαβουμε να δουμε τοσες παραλιες. Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν επιτρεπεται καθολου σε καποια παραλια(με φυσικη σκια) το ελευθερο καμπινγκ. Θελω να πω αν εχει κανεις εικονα αν κυνηγανε ή οχι.

ευχαριστω
 

Ellen23

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
5. ΠΕΥΚΑΡΙ
Η παραλία είναι λίγο πριν τον Ποτό, σε ήσυχο μέρος, καθαρά νερά, (όπως σε όλο το νησί άλλωστε), με ψιλό βότσαλο μέσα και έξω από την παραλία

6. ΠΟΤΟΣ
Τo hot spot του νησιού. Μεγάλη παραλία με πάρα πολλά beach bars και ξαπλώστρες. Ταβέρνες, θαλάσσια σπορ και ότι άλλο τραβάει η ψυχή σου. Αν είναι γεμάτη θα παίζει λίγο στρίμωγμα αλλά η θάλασσά του αποζημιώνει.

7. ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Οργανωμένη παραλία και ήσυχη σχετικά. Άμμος μέσα και έξω από τη θάλασσα. Έχει μπαρ για καφεδάκι.

8. ΛΙΒΑΔΙ
Αρκετά δύσβατη (εκτός αν άλλαξε κάτι φέτος), και όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Σίγουρα στο νησί θα βρείτε πολύ καλύτερες. Δεν είναι οργανωμένη, οπότε ότι χρειάζεστε καλό είναι να το έχετε μαζί σας.

9. ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ
Πολύ μικρή παραλία γεμάτη ξαπλώστρες. Δυστυχώς δεν έχω άποψη για τα νερά γιατί όσες φορές προσπάθησα να πάω είχε τόσο κόσμο που δεν ήθελα να κάνω μπάνιο σαν την σαρδέλα.
Στη παραλία σαλιαρα μπορω να πάρω δικια μου ομπρέλα;
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.800
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ονειρεμένο Ταξίδι
α του Κενταύρου
θα την προτείνατε τη Θάσσο και με 2 πολυ μικρά παιδιά ?
Γιατί να μην την προτείνουμε; Τι δυσκολία περιμένεις να βρεις για τα 2 παιδιά; Ό,τι χρειαστείς υπάρχει.
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
θα την προτείνατε τη Θάσσο και με 2 πολυ μικρά παιδιά ?
Το νησί προσφέρεται για οικογένειες με μικρά παιδιά, αφού η θάλασσα στις περισσότερες παραλίες είναι ρηχή. Κατά συνέπεια παραθερίζουν πάρα πολλές οικογένειες, κυρίως από Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία και άλλες γειτονικές μας χώρες, αλλά και Έλληνες. Τα περισσότερα διαμερίσματα διαθέτουν και μικρή κουζίνα, οπότε μπορείτε να προετοιμάζετε και κάποια μικρά γεύματα για τα παιδιά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι στις περισσότερες παραλίες οι ξαπλώστρες είναι τόσες πολλές που με δυσκολία μπορείς να περπατήσεις κατά μήκος της ακτής χωρίς να πατήσεις κάποιον λουόμενο.
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
Στη παραλία σαλιαρα μπορω να πάρω δικια μου ομπρέλα;
Υπάρχει μόνο ένα πολύ μικρό σημείο στο οποίο σου επιτρέπουν να βάλεις την πετσέτα ή την ομπρέλα σου και, κατά συνέπεια, πρέπει να πας πολύ νωρίς για να το καταφέρεις. Σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, πριν ή μετά τη "Σαλιάρα" (ανάλογα με την κατεύθυνση που κινείσαι), υπάρχει και το Πόρτο Βαθύ. Και οι δυο παραλίες είναι πανέμορφες, με τυρκουάζ νερά. Νομίζεις ότι είσαι στην Καραϊβική! Να σημειώσω επίσης ότι στη "Σαλιάρα" η μουσική από το beach bar είναι πάρα πολύ δυνατή, σε σημείο που να μην μπορείς να μιλήσεις με το διπλανό σου. Το παρκάρισμα επίσης μπορεί, ανάλογα με την ώρα που θα είσαι εκεί, να είναι ένα πρόβλημα και στις δυο παραλίες, παρόλο που υπάρχει αρκετός χώρος.
 

EviTan

Member
Μηνύματα
424
Likes
2.885
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα
Πρέπει να μπει σε αυτή τη λίστα και η παραλία Αρσανάς, είναι δίπλα από το Λιβάδι, απλά στο χωμάτινο δρόμο στην τελευταία στροφή αντί για δεξιά που πάει Λιβάδι, στρίβεις αριστερά. Είναι ολίγον δύσβατο, αφήνεις το αμάξι σε ένα ύψωμα, και κατεβαίνεις από το δρομάκι μέσα στα πεύκα, υπάρχει πέτρινη σκάλα που σε οδηγεί στην παραλία. Υπέροχη, ήσυχη, υπήρχε και μια ταβέρνα/μπάρ παλιά εκεί, αλλα χθες που ήμουν εκεί ήταν κλειστό, δεν ξέρω αν ξανανοίξει. Επίσης υπάρχει πηγή με κρύο γλυκό νερό, κάποιοι τι έπιναν κιόλας!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.594
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom