12 Χρόνια Travelstories

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.150
Likes
14.438
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Αναπολώντας τα παλιά, αδυνατώ (τι πρωτότυπο) να θυμηθώ πώς σερφάροντας το διαδίκτυο έπεσα πάνω στο φόρουμ. Σίγουρα ήταν κάπου το 2009 όταν έγραψα και την πρώτη ταξιδιωτική ιστορία για τη Μπουρκίνα Φάσο.
Μετά χάθηκα.
Με ξεκούνησε από τα χαμένα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, μέσω του virtualtourist που ήμουν πιο ενεργό μέλος η @Rosa μας :love0054:, η οποία μιλώντας μου με τα θερμότερα λόγια αναθέρμανε το ενδιαφέρον μου για το φόρουμ (ως εκ τούτου την θεωρώ πνευματική μου μητέρα :) ). Πόσταρα σχεδόν αμέσως την δεύτερη ταξιδιωτική μου ιστορία και μετείχα για πρώτη φορά σε συνάντηση μελών (στην Craft).
Το μικρόβιο των ταξιδιών το είχα (δεν είμαι νιός άλλωστε) και πριν την εγγραφή μου.
Μέσω όμως του φόρουμ γνώρισα αξιολογους ανθρώπους, αντάλλαξα εμπειρίες (κάποιες τις μοιράστηκα μέσω των ιστοριών μου), έδωσα και δέχθηκα πληροφορίες για μελλοντικά ταξίδια, πέρασα και περνώ όμορφες στιγμές σαν βρεθούμε, ταξίδεψα μαζί τους.
Για μένα το κομμάτι των ταξιδιωτικών ιστοριών παραμένει πάντα εκείνο που αγαπώ περισσότερο. Είτε ως συγγραφέας είτε ως αναγνώστης.
Κλείνω με την ελπίδα ότι παλιά αξιόλογα μέλη, με σημαντική συνεισφορά, που είναι πλέον ανενεργά, να επιστρέψουν.
 
Last edited:

vanessachai

Member
Μηνύματα
44
Likes
94
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Χρόνια πολλά travelstories!! Εγώ βοηθήθηκα με το ταξίδι που έκανα το 2014 στη Ρώμη και έκτοτε έγινα φαν! Λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχω πολυταξιδέψει αλλά μόλις επέστρεψα από Αμβούργο και είδα ότι μόνο ο sif είχε μερικές πληροφορίες την έγραψα την ιστοριούλα μου! Ανυπομονώ για τις επόμενες!
 

Στάθης

Member
Μηνύματα
504
Likes
979
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισλανδία
Χρόνια πολλά και ελπίζω το δωράκι να το κερδίσει κάποιος που το έχει "ανάγκη".
 

Στάθης

Member
Μηνύματα
504
Likes
979
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισλανδία
Ανάγκη το έχουμε όλοι ρε φίλε αλλιώς θα γράφαμε στο κυνηγεσία και κυνοφιλία!
Το ίδιο ανάγκη το έχει ένας άνεργος ή χαμηλόμισθος με κάποιον που είναι οικονομικά άνετος?
 

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.296
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Ανακάλυψα το φόρουμ όταν για πρώτη φορά έκλεισα εισιτήριο με Ryanair απο Άραξο Λονδίνο και πίσω σε τιμή πάτο και έψαχνα τρόπο να φτάσω στο αεροδρόμιο του Άραξου από Πάτρα. Θυμάμαι πως ο @North66 μου πρότεινε στην ανάγκη να πάω με το υπηρεσιακό λεωφορείο των πιλότων της πολεμικής αεροποριας και μου ήρθε μια εικόνα κάπως έτσι
Τελικά βρήκα λεωφορείο και δε χρειάστηκε να φτάσω ως εκεί. Αλλά από τότε έμαθα να οργανώνω πολύ οικονομικότερα ταξίδια και να κάνω περισσότερα σε ετήσια βάση. Δεν μετράω μόνο το ότι τριπλασίασα τον αριθμό των χωρών που επισκέφτηκα, γιατί είμαι από αυτούς που πηγαίνουν και ξαναπηγαίνουν στις ίδιες χώρες. Αλλά ότι τα ταξίδια μου έγιναν καλύτερα.
Χα, χα! Το θυμάμαι αυτό το σκηνικό...Σε είχα διαβάσει!
Χρόνια πολλά, Travelstories!
Μακροσκελές ήταν το πρώτο μου μήνυμα το 2013...
https://www.travelstories.gr/community/threads/Σκύρος.30959/page-12#post-499874
...λόγω ενθουσιασμού μου καθώς μόλις είχα γυρίσει από την αγαπημένη πλέον Σκύρο...Ψάχνοντας πληροφορίες για αυτή σας "πρωτοσυνάντησα"!
Δε θα πω πως το Travelstories με "έκανε" να πραγματοποιήσω κάποιο ταξίδι αλλά σίγουρα τα ταξίδια μου σε Ρώμη, Φλωρεντία, Άνδρο, Τζια, Αίγινα, Αγκίστρι - και πολλά άλλα που δε μου έρχονται τώρα - οργανώθηκαν και πέτυχαν και χάρη σε αυτό! Και φυσικά με "έκανε" και ακόμη με "κάνει" να ονειρεύομαι πολλά-πολλά ταξίδια για τα οποία διαβάζω από άλλα μέλη...
 

aretibis

Member
Μηνύματα
5
Likes
18
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΠΕΡΟΥ
Χρόνια πολλά στο φόρουμ μας! Τυχαία ανακαλυψα το φόρουμ οταν εψαχνα πληροφοριες για Ιρλανδία και αργότερα για άλλα ταξίδια. Το σημαντικό ειναι πως ακομα κι αν δεν καταφερνουμε να πραγματοποιούμε ολα τα ταξιδια που ονειρευόμαστε, μέσα από το φόρουμ ταξιδεύουμε νοερά και αισθανόμαστε τον ιδιο ενθουσιασμό με τους συμφορουμιτες μας που αφιερώνουν το χρονο τους για να γράψουν τις ιστορίες τους. Ευχομαι να διαβάσουμε κι άλλες πολλές ταξιδιωτικές ιστορίες( ολόκληρες βέβαια :lol::lol:).
 

sofianaxos

Member
Μηνύματα
792
Likes
273
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Τραβελστορις σε ευχαριστουμε για όλα αυτά τα χρόνια που μας ταξιδεύεις. Για όλες τις πληροφορίες που έχουμε αποκομίσει από εσένα. Συνέχισε έτσι
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.687
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom