Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.507
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν ξέρω αν το έδειξε και μέσα που είναι με ανσανσέρ,κυλιόμενες σκάλες,χώρο να αλλάξει η μητέρα το παιδί,
δωρεάν ιντερνέτ κλπ.
Άσε ρε @panpan, που ούτε ενα μηχανάκι δεν έχουνε να ούμε οι άμπαλοι, ο χώρος για να αλλάξεις τα παιδιά μας μάρανε. Τα βασικά, τα βασικά να λέμε.
 

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.328
Likes
3.468
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Όσο οι οπαδοί κ οι διοικήσεις (αυτες ειναι χειρότερες) μετα απο τέτοια περιστατικά το μόνο που κάνουν είναι να δικαιολογούν τις καταστάσεις, να κάνουν το μαυρο/ασπρο , να λενε " ναι αλλα τοτε που εσεις ειχατε κανει αυτα εκεινα " κ γενικα να αποποιούνται ευθύνες (αγαπημένο σπορ απανταχου των ελλήνων) τοσο θα γίνονται τα ιδια κ χειρότερα

Ψαχνεις φιλε οπαδε/διοικουντα να μας πεις οτι το χαρτι της ταμειακης ηταν ελαφρυ (σε κατι τραγικα ραδιοφωνα βγαζουν ακομα κ καθηγητες να μας το αποδειξουν λες κ μονοι μας δεν το ξερουμε) , οτι ο Γκαρθια εκανε θεατρο , οτι την καρεκλα την πηρε ο αερας (πραγματικη δικαιολογια της ΠΑΕ Ηρακλης πριν καποια χρονια) οτι οτι οτι ... οτι στη Ριζουπολη ειχαν γινει χειρότερα, οτι στη Τουμπα πετανε απο Μαλαματινες εως σιδεροβεργες οτι στη Λεωφορο αιματοκυλισαν τον Ευθυμιαδη, οτι ο τιγρης τραβουσε οπλα, οτι ο τράκης βριζει κ κυνηγαει διαιτητες κ τον σπανουλη κλπ κλπ

Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι ΟΣΟ θα κανεις αυτη τη συγκριση κ θα μας λες οτι "ναι αλλα περυσι το κουτακι μπυρας ηταν βαρυτερο" κ θα δικαιολογεις τα αδικαιολογητα ΤΟΣΟ θα γινονται καθε χρονο αυτα κ αλλα

Τα δεδομενα ειναι απλα : Πεταξε ο τυπος αντικείμενο με σκοπο να πετυχει τον αντιπαλο παικτη/προπονητη --- τελος δε χρειαζεται να το συζηταμε αλλο .. δλδ αν πετουσε στυλο που ειναι ακομα πιο ελαφρυ αλλα αυτο το στυλο τον εβρισκε με τη μυτη στο ματι δε θα τον τραυματιζε ?
ΤΕΛΟΣ τιμωρια --- μονο ετσι καταλαβαινει ο κακομαθημενος
ΤΙΜΩΡΙΑ κ στην ομαδα αλλα κ στον οπαδο κ κανονικα θα πρεπει κ η ΠΑΕ να τραβηξει μια ωραια μηνηση στον τυπο για διαφυγοντα κερδη κλπ κ οχι να μας λενε "να ειναι σκληρα εργαζομενο παιδι" οταν τον ειχαν πιασει ΞΑΝΑ να πεταει φωτοβολιδες ευθειας βολης

Τον τιμωρησαν τοτε ή τρέξαν οι διοικούντες να αθωώσουν το "παιδι" ?
Well guess what ... αν τον ειχαν τιμωρησει τοτε πραγματικα με τιμωρια που θα πονουσε ΔΕΝ θα τολμουσε να ξαναπεταξει τπτ

Σκεφτείτε μονο αυτο όλοι οι κολλημενοι οπαδοι που λετε " ναι αλλα τοτε οι αλλοι" ....
Σε ματς της UEFA σε αναλογο περιστατικο θα υπήρχε τιμωρία ? Γιατι στην Ελλαδα σε τετοια ματς δεν γινεται ποτε τιποτα ?
Γιατι απλα εκει σε τιμωρουν κ επειδη δεν τους αρεσε το πανο που ανεβασες
Το μαθανε καλα αυτο κ ο Ολυμπιακος κ ο ΠΑΟΚ
Το έμαθε κ ο τρακης στο μπασκετ κ απειλει λεει να αποσυρει τον παο απτην ευρωλίγκα (ναι κ κατουρηθηκαν απτο φοβο τους εκει )

ΤΙΜΩΡΙΑ μονο ετσι γινεται --- και στην ομάδα κ στον οπαδο --- μια δυο τρεις τεσσερις θα αναγκαστει η ομαδα να συμμορφωθει κ να τσεκαρει ποιοι καθονται στα επίσημα πισω απτον παγκο της αντιπαλης ομαδας κ ο οπαδος θα το ξανασκεφτει να πεταξει αντικειμενο
Αλλιως θα γινονται τα πραγματα χειροτερα κ χειροτερα
Θα χαιρόμαστε που θα διοργανωνουμε τελικους κυπέλλου με παιδάκια , τελικους μετα απο 2 μηνες κεκλεισμενων των θυρων κ τελικους με πανο αντι για φιλάθλους
Γιατι αν εχουμε τελικο με οπαδους κ των δυο ομαδων θα γινονται αυτα που εγιναν στο Βολο που κατα τις διοικησεις των ομαδων φταίει η αστυνομια
Ε χεσε μας ρε φιλε .. νισαφι
ΤΙΜΩΡΙΑ μονο αυτο καταλαβαινει ο ελληναρας
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Φίλε @yllos να σε ρωτήσω πόσο χρονων είσαι;
Τι θες νας μας πείς; Ο Ίβιτς δεν μπορούσε να συνεχίσει το ματς και δικαίως διακόπηκε το ματς; Μιλάμε για τον Ιβιτς που λιγους μήνες νωριτερα φωναζε στο Καρασισκακη στους παίκτες του να φύγουν λόγω των καπνογόνων.
Και ο Γκαρσία μπορούσε να συνεχίσει και ο Ιβιτς μπορούσε, απλά ο Παοκ έπεσε θύμα της περσινης του πολιτικής (καταγγελίες παντου και περίπτωση Ιβιτς). Και οι δύο έκαναν θέατρο και εκμεταλλεύονται οι ομάδες τους έναν κανονισμό που δεν διαχωρίζει για ελαφριά, βαριά και πολύ βαριά σωματική βλάβη
Δεν έχω καμία διάθεση να μπω σε ουσιαστική αντιπαράθεση μαζι σου και με κανέναν άλλο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Όποιος καταλαβαίνει τι γίνεται καλώς, όποιος δεν καταλαβαίνει δικαίωμα του.
Απλά θα σου πω ότι ο γιατρός του αγώνα που λες είναι υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πήγε να τον εξετασει με το μπουφαν της ομάδας. Νομίζω ότι δεν ήταν και δεν θα μπορούσε να είναι αντικειμενικός. Αν θες διάβασε τι διαπίστωσε και ο ιατροδικκαστής που έστειλε ο Εισαγγελέας.
Και για να μην παρεξηγηθώ τόσο περσι ο Παοκ όσο και φέτος ο Ολυμπιακός μπορούσαν να συνεχίσουν.
Απλά επειδή το κακό έχει παραγίνει για εμένα για 2-3 χρονια θα πρέπει να εφαρμοστεί αυτόματη μείωση 5-6 βαθμών σε οιαδηποτε ρίψη αντικειμένου για να ησυχάσουμε και να πάψουμε να συζητάμε αν το κουτάκι ήταν άδειο ή γεμάτο, αν το ρολό ήταν ταμειακής ή χαρτί υγείας και ποιο ήταν πιο βαρύ ή ποιος την έχει πιο μεγάλη... Ελεος !
Για την Τούμπα δε γενικά σε παρακαλώ ας μην μιλήσουμε..
Αντε και πάρα πολλά έγραψα, διότι και εγώ το ελληνικό πρωτάθλημα το παρακολουθώ όσο ο φίλος @panpan από την Βαρκελώνη. Για να καταλάβεις την Κυριακή την ώρα του αγώνα έπαιζα bowling με τα παιδιά μου


ΥΓ. Το μηχανάκι είχε εισιτήριο; ΑΜΚΑ κα κάρτα φιλάθλου είχε;
 
Last edited:

yllos

Member
Μηνύματα
451
Likes
2.961
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Συμφωνω σε αρκετα και σίγουρα στην βαση της συζήτησης.Υπάρχουν και σημεία στα οποία διαφωνω.Δεν μπορεις να εξισωνεις μια μπυρα που εφυγε απο τα 3 μετρα με συγκεκριμένο σκοπό με ενα ρολο χαρτι των 80γρ. σε ενα κλιμα εισοδου ομαδων.Το αν φορουσε φορμα του Π.Α.Ο.Κ. ο δηλωμενος στη λιγκα γιατρος,που δεν ειναι και πρωτος γιατρος του της ομάδας αρα εχει το δικαιωμα να δηλωνεται ως γιατρος του αγωνα, ειναι κατι που επιβεβαιωνεται μονομερος.Δηλαδη μετα απο 20 λεπτα σταματησε να ειναι γιατρος του Π.Α.Ο.Κ. ή ο περσινος που μπαταρε τον Ίβιτς ήταν γιατρός του γηπεδου;Πορισμα εβγαλαν 2 ανθρωποι (ο ενας γιατρος του Διαβαλκανικου που εχει χορηγικη σχεση με τον Ολυμπιακο)που εκθετουν τον Γκαρσια για να ερθει να συμπληρωθει ενα πορισμα ιατροδικαστου 15 ωρες μετα που μιλαει για βλαβη.Χαρτακι που να χτυπαει στο «κεφαλι» και να αφηνει αμυχη στο χειλος που να χρειαστει κολαρο τελικα πρωτη φορα βλέπω. Θα μου πεις αμα φας μπυρα χρειαζεται να φυγεις με καροτσακι οπως ο Ιβιτς περυσι;Τα έχεις κι εσυ τα δίκια σου.Η αρχη της όποιας αντιπαραθεσης όμως ξεκινησε από τον χλευασμό της «εξυγίανσης» λες και φετος τα πραγματα δεν ειναι πολυ καλύτερα απο αλλες χρονιες με πολύ λιγότερα παράπονα απο τους βιασμους κάθε Κυριακης.
Το αν είναι κατακριταιο το γεγονος;Εχω ντραπει τόσες και τόσες φορες για πραγματα που εγιναν στο γήπεδο μου.Εχω ντραπεί για τον Ίβιτς,εχω αισθανθεί περιφανος που ο Γλύκος εφαγε πυρσο στην πλατη και επαιξε κανονικα.Για το περιστατικο της Κυριακης τι να σου πω;Ότι επεσαν 1000 τετοια συνολικα;Κατακρίνω το αποτέλεσμα και οτι θα μπορουσε 1 στο δις να την φαει ο οποιοσδηποτε στο ματι και όχι την πραξη(πεταω ενα ρολο στην εισοδο ή σε πανηγυρισμό)που σε αντίθεση με το μπουκαλι που εφυγε περυσι με συγκεκριμενο σκοπο δεν θελω να πιστεψω οτι ειχε σκοπο να βρει τον Γκαρσια.

Για την Τουμπα μπορεις να πεις ότι θελεις,πιθανοτατα δεν θα διαφωνησω πουθενα.Δεν νομιζω οτι εχει να ζηλέψει πάντως σε τιποτα το Καραισκάκης ή τη Λεωφόρο.Αλλωστε εδω οι καμερες λειτουργουν κανονικα.

ΥΓ:το μηχανακι ειχε εισιτήριο τρενου...ΑΜΚΑ δεν προλαβε να αφησει ο κάτοχός του βιαζόταν.
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ έχω άλλη απορία. Τι είδους άνθρωπος πρέπει να είσαι, που πας στο γήπεδο και πετάς οτιδήποτε μέσα? Δηλαδή δεν σε νοιάζει ότι μπορεί να κάτσει μια στραβή και να τυφλωθεί/σκοτωθεί ο άλλος? Και καλά οι αντίπαλοι (ποιος ασχολείται με αυτούς, σιγά), άμα πετύχεις κανέναν "δικό σου"? Δηλαδή όοολοι αυτοί που πετάνε κέρματα/κουτάκια/σκατουλάκια/σίδερα/τζάμια και διάφορα άλλα πάνε για να σκοτώσουν? Μάλλον ναι.
Δηλαδή εγώ, που με θεωρώ νορμάλ, δεν υπάρχει ποτέ των ποτών περίπτωση να πετάξω κάτι στο γήπεδο, αλλά ούτε να μπω μέσα να βαρέσω κάποιον. Είτε φίλαθλο είτε εργαζόμενο (αθλητή). Δηλαδή τι φάση όλο αυτό? Η πλειοψηφία που γεμίζει τα ελληνικά γήπεδα είναι κάτι μεταξύ δολοφόνων και ναρκομανών? Μάλλον ναι.

Και καλά, αυτοί που τους ανέχονται δεν μου κάνουν εντύπωση. Σε άλλες τους "δουλειές" τα ναρκωτικά πάνε και έρχονται, οι νεκροί πολλαπλασιάζονται και άλλα ωραία. Οπότε τα του γηπέδου είναι πταίσματα.

Για τιμωρίες δεν θέλω να ακούω. Σαν να κυνηγούν βουλευτές, άλλους βουλευτές για σκάνδαλα, αλλά έχουν παραγραφεί. Δεν έχει δύναμη κανένας υπουργός ή πρωθυπουργός (εδώ τουλάχιστον) να τιμωρήσει σοβαρά αυτούς που τους εξέλεξαν. Είναι πολύ απλό.

Άρα δεν βλέπω ιδιαίτερο λόγο να συνεχίζονται όλα αυτά. Και κλειδί να μπει δεν νομίζω να λείψουν και σε κανέναν. Εκτός ίσως από τους "υπέροχους λαούς", τα πρεζάκια δηλαδή που βγάζουν μεροκάματο (ή/και την δόση τους).
 

el de abajo

Member
Μηνύματα
202
Likes
586
.Για το περιστατικο της Κυριακης τι να σου πω;Ότι επεσαν 1000 τετοια συνολικα;Κατακρίνω το αποτέλεσμα και οτι θα μπορουσε 1 στο δις να την φαει ο οποιοσδηποτε στο ματι και όχι την πραξη(πεταω ενα ρολο στην εισοδο ή σε πανηγυρισμό)που σε αντίθεση με το μπουκαλι που εφυγε περυσι με συγκεκριμενο σκοπο δεν θελω να πιστεψω οτι ειχε σκοπο να βρει τον Γκαρσια.
προφανέστατα θα πρέπει να υπάρξει μηδενική ανοχή στις ρίψεις αντικειμένων...από τη άλλη όμως από που εκπορεύεται η βεβαιότητα της θέλησης του οπαδού του ΠΑΟΚ να πετύχει τον Γκαρθία πραγματικά δεν το καταλαβαίνω...όσο πιθανό είναι να το ήθελε άλλο τόσο πιθανόν είναι και να μην το ήθελε...κατακριτέο μεν που πέτυχε τον προπονητή του ΟΣΦΠ, το αντικείμενο αυτό δε, χρησιμοποιείται συχνά (καλώς ή κακώς, άλλη συζήτηση) για τη δημιουργία ατμόσφαιρας στα γήπεδα από όλους τους οπαδούς σε όλη την Ελλάδα. Από τη άλλη, δεν τίθεται θέμα ότι ο οπαδός του ΠΑΟ ήθελε να πετύχει τον Ιβιτς με το μπουκάλι μπύρας καθώς η ρίψη του ένα και μόνο στόχο είχε...
Σε κάθε περίπτωση δε μπορεί να κάνει μάθημα ποδοσφαιρικής δεοντολογίας η ομάδα που έχει πρωτοστατήσει στην εξάπλωση των κακώς κειμένων στο ποδόσφαιρο της χώρας...
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Συμφωνω σε αρκετα και σίγουρα στην βαση της συζήτησης.Υπάρχουν και σημεία στα οποία διαφωνω.Δεν μπορεις να εξισωνεις μια μπυρα που εφυγε απο τα 3 μετρα με συγκεκριμένο σκοπό με ενα ρολο χαρτι των 80γρ. σε ενα κλιμα εισοδου ομαδων.Το αν φορουσε φορμα του Π.Α.Ο.Κ. ο δηλωμενος στη λιγκα γιατρος,που δεν ειναι και πρωτος γιατρος του της ομάδας αρα εχει το δικαιωμα να δηλωνεται ως γιατρος του αγωνα, ειναι κατι που επιβεβαιωνεται μονομερος.Δηλαδη μετα απο 20 λεπτα σταματησε να ειναι γιατρος του Π.Α.Ο.Κ. ή ο περσινος που μπαταρε τον Ίβιτς ήταν γιατρός του γηπεδου;Πορισμα εβγαλαν 2 ανθρωποι (ο ενας γιατρος του Διαβαλκανικου που εχει χορηγικη σχεση με τον Ολυμπιακο)που εκθετουν τον Γκαρσια για να ερθει να συμπληρωθει ενα πορισμα ιατροδικαστου 15 ωρες μετα που μιλαει για βλαβη.Χαρτακι που να χτυπαει στο «κεφαλι» και να αφηνει αμυχη στο χειλος που να χρειαστει κολαρο τελικα πρωτη φορα βλέπω. Θα μου πεις αμα φας μπυρα χρειαζεται να φυγεις με καροτσακι οπως ο Ιβιτς περυσι;Τα έχεις κι εσυ τα δίκια σου.Η αρχη της όποιας αντιπαραθεσης όμως ξεκινησε από τον χλευασμό της «εξυγίανσης» λες και φετος τα πραγματα δεν ειναι πολυ καλύτερα απο αλλες χρονιες με πολύ λιγότερα παράπονα απο τους βιασμους κάθε Κυριακης.
Το αν είναι κατακριταιο το γεγονος;Εχω ντραπει τόσες και τόσες φορες για πραγματα που εγιναν στο γήπεδο μου.Εχω ντραπεί για τον Ίβιτς,εχω αισθανθεί περιφανος που ο Γλύκος εφαγε πυρσο στην πλατη και επαιξε κανονικα.Για το περιστατικο της Κυριακης τι να σου πω;Ότι επεσαν 1000 τετοια συνολικα;Κατακρίνω το αποτέλεσμα και οτι θα μπορουσε 1 στο δις να την φαει ο οποιοσδηποτε στο ματι και όχι την πραξη(πεταω ενα ρολο στην εισοδο ή σε πανηγυρισμό)που σε αντίθεση με το μπουκαλι που εφυγε περυσι με συγκεκριμενο σκοπο δεν θελω να πιστεψω οτι ειχε σκοπο να βρει τον Γκαρσια.

Για την Τουμπα μπορεις να πεις ότι θελεις,πιθανοτατα δεν θα διαφωνησω πουθενα.Δεν νομιζω οτι εχει να ζηλέψει πάντως σε τιποτα το Καραισκάκης ή τη Λεωφόρο.Αλλωστε εδω οι καμερες λειτουργουν κανονικα.

ΥΓ:το μηχανακι ειχε εισιτήριο τρενου...ΑΜΚΑ δεν προλαβε να αφησει ο κάτοχός του βιαζόταν.
Βασικά πρέπει να συμφωνήσουμε ότι κάθε ρίψη πρέπει να τιμωρείται αυστηρά μπας και ησυχάσουμε.
Στις συγκρίσεις το χάνεις μάλλον λόγω της προσμονής σου να πανηγυρίσεις το πρωτάθλημα.
Για τον γιατρό δεν σου είπα ότι ήταν παράνομος αλλά από το 2004 δουλεύει για τον ΠΑΟΚ. Οπότε μόνο αντικειμενικός δεν μπορούσε να είναι και ούτε ήταν δουλειά του να γνωματεύσει αν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Δουλειά του ήταν να δει αν έχει σωματική βλάβη. Η ιατρόδικαστης τον εξέτασε το ίδιο βράδυ και όχι 12 ώρες μετά
Ο Ίβιτς πέρσι είχε εκδορά κεφαλής και έλεγε ότι ζαλίζεται ο Γκαρσία είχε αμυχή και είπε ότι έχει ναυτία . Αντικειμενικά και οι δύο είχαν όλως ελαφρά σωματική βλάβη και τα φούσκωσαν υποκειμενικά περι ζαλης ναυτία κλπ
Τα αλλά περί βάρους κλπ είναι αστεία όπως σου είπα, όπως και τα περί λειτουργικού. Εκείνη την στιγμή είχε τελειώσει το πέταμα στα πέταλα και ένας ανεγκέφαλος από τα επίσημα πέταξε το εν λόγω ρολο προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού . Ειναι ξεκάθαρο αν θες το καταλαβαίνεις αν δεν θες δικαίωμα σου.
Βάσει νόμου και κανονισμού η τιμωρία πρέπει να είναι ίδια.
Τα αλλά περί εξυγίανσης τα προσπερνώ γιατί αν ανοίξω το θέμα μπορεί να γίνει χαμός.

Cl ποτέ έχει ρε παιδιά ;
 
Last edited:

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.507
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
από τη άλλη όμως από που εκπορεύεται η βεβαιότητα της θέλησης του οπαδού του ΠΑΟΚ να πετύχει τον Γκαρθία πραγματικά δεν το καταλαβαίνω...
Από το ότι ο ίδιος είχε ξανασυλληφθεί για ρίψη φωτοβολίδας με πιστόλι. Ε εντάξει, δηλαδή όλοι πάνε να δημιουργήσουν απλά ατμόσφαιρα κι αυτός είναι ο μόνος άτυχος στην Ελλάδα που τα ρολά και οι φωτοβολίδες του πετυχαίνουν στόχο;
 

el de abajo

Member
Μηνύματα
202
Likes
586
το ένα περιστατικό δε μπορεί να αποτελέσει τεκμήριο καταδίκης για το άλλο...ειδικά όταν το άλλο περιστατικό είναι είναι ένα ρολό που πέτυχε τον Γκαρθία στο τελείωμα του...ούτε κουτάκι, ούτε πέτρα, ούτε κέρμα, ούτε τίποτα από τα συνήθη αντικείμενα που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς στα γήπεδα (και στην Τούμπα πολλάκις) για να χτυπήσουν κάποιον αντίπαλο...
 

yllos

Member
Μηνύματα
451
Likes
2.961
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Από το ότι ο ίδιος είχε ξανασυλληφθεί για ρίψη φωτοβολίδας με πιστόλι. Ε εντάξει, δηλαδή όλοι πάνε να δημιουργήσουν απλά ατμόσφαιρα κι αυτός είναι ο μόνος άτυχος στην Ελλάδα που τα ρολά και οι φωτοβολίδες του πετυχαίνουν στόχο;
Δεν ισχυει οτι ο συγκεκριμενος εχει συλληφθει ξανα οπως αναφερθηκε στα μεσα αρχικα.

Επαναληπτικοι CL τις 2 επομενες εβδομαδες.
 

el de abajo

Member
Μηνύματα
202
Likes
586
Δεν ισχυει οτι ο συγκεκριμενος εχει συλληφθει ξανα οπως αναφερθηκε στα μεσα αρχικα.[/QUOTE
σωστά....αυτό από την άλλη δεν είναι και τεκμήριο αθωότητας...ένα είναι το θέμα...ο ΟΣΦΠ κατέβηκε για να φύγει από το γήπεδο με το τίποτα και ένας κάγκουρας του έδωσε το δικαίωμα να το κάνει...απλά το έκανε με τόσο άκομψο τρόπο που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.
 

yllos

Member
Μηνύματα
451
Likes
2.961
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
σωστά....αυτό από την άλλη δεν είναι και τεκμήριο αθωότητας...ένα είναι το θέμα...ο ΟΣΦΠ κατέβηκε για να φύγει από το γήπεδο με το τίποτα και ένας κάγκουρας του έδωσε το δικαίωμα να το κάνει...απλά το έκανε με τόσο άκομψο τρόπο που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.
Φυσικά δεν ειναι τεκμήριο αθωότητας απλά το παραθετω,αλλωστε τωρα εχει πλεον παρελθον.
Κρίμα γιατί παρά τα μαύρα του τα χάλια πιστευω ότι θα ήταν ένα ωραίο ματς.
Δεν πειραζει,θα εχουμε την ευκαιρία μας του χρόνου.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.325
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom