About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

tupacgr13

Member
Μηνύματα
283
Likes
597
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Γενικά το Βέλγιο κατά τη γνώμη μου είναι πιο ώριμο από ποτέ. Έχει πολλούς παίκτες εργάτες που παίζουν για την ομάδα (π.χ. Λουκάκου, Ντεμπελέ) και νομίζω αυτή η ομάδα έχει δέσει πολύ. Η άμυνα τους είναι δεμένη με Κομπανί, Φερτόχεν και τον Αλτερβάιλερ(που είναι free agency άρα θα σκοτωθεί για να πάρει μεγάλο συμβόλαιο κάπου). Τέρμα κουρτουά επίσης μια χαρά. Ο αζάρ και ο ντε μπρούιν είναι καλύτεροι από ποτέ. Τα δύο πολύ μεγάλα αρνητικά που μπορώ να τους καταλογίσω είναι πρώτον ότι δεν έχουν παίκτες που να έχουν ηγηθεί σε πορείες κατάκτησης άλλων τίτλων με εθνικές ομάδες ή ενός τελικού champions league για παράδειγμα(πέρα από τις κατακτήσεις εθνικών πρωταθλημάτων που έχουν πολλοί από αυτούς). Το δεύτερο και κυριότερο είναι ο προπονητής. Πολύ μεγάλο θέμα σε τέτοιες διοργανώσεις. Και ο μαρτίνεζ δεν έχει εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο. Η μεγαλύτερη ομάδα που έχει προπονήσει είναι η έβερτον. Οπότε δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει αν βρεθεί πίσω στο σκορ για παράδειγμα σε ένα πολύ μεγάλο ματς. Πάντως πιστεύω να πάνε καλά γενικά. Καλοί παίκτες, καλό σύνολο, καλά παιδιά(στην πλειοψηφία).

Σχετικά με την Αργεντινή(τους υποστηρίζω με πραγματικά μεγάλη αγάπη) δεν ξέρω είναι πολύ μεγάλο ερωτηματικό. Χάνει το μουντιάλ ο Ρομέρο οπότε ο τερματοφύλακας δεν ξέρουμε αν στέκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο πλέον. Η άμυνα γενικά ασύνδετη στα περισσότερα ματς και με πολύ μέτριους παίκτες ίσως πλην οταμέντι. Εντάξει ίσως να έχει τον καλύτερο πλέι μέικερ της ιστορίας αλλά και αυτός χρειάζεται καλούς παίκτες δίπλα του για να αναδείξει το παιχνίδι του. Βλέπεις τον Ικάρντι εκτος 23άδας για κάτι που έκανε πόσα χρόνια πριν, ο Ντιμπάλα εκτός ενδεκάδας και ένα σωρό προβληματικούς χαρακτήρες να πρέπει να σηκώσουν μια πολύ βαριά φανέλα όπου όλοι περιμένουν στη γωνία να ασκήσουν κριτική. Επίσης ο όμιλός τους. Εμείς ξέρουμε ότι οι Κροάτες και οι Ισλανδοί είναι πολύ δεμένες ομάδες με πολύ χαμηλό προφίλ. Αυτοί το ξέρουν ? Εγώ προσωπικά φοβάμαι να μην τεθεί και θέμα πρόκρισης από τον όμιλο κιόλας. Πρώτο ματς με τους Ισλανδούς. Σε περίπτωση στραβής θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά απέναντι στους Κροάτες που οι δύο κεντρικοί τους(Μόντριτς, Ράκιτιτς) έχουν σηκώσει τα 5 τελευταία champions league. Θα δείξει, αλλά αν με έβαζες να διαλέξω ένα από τα μεγάλα φαβορί για να φύγει πρώτο θα ψήφιζα μετά λύπης την Αργεντινή.

Ουφ, ο πυρετός είναι στα ύψη πλέον. Δεν θυμάμαι άλλη χρονιά με τόσες καλές ομάδες. Άντε επιτέλους να ξεκινήσει αυτή η πανδαισία γιατί έχουμε χάσει τον ύπνο μας.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Για το Βέλγιο όπως τα λέτε.. αν όχι τώρα τότε πότε;; μεγάλες μονάδες απο τις μεγαλύτερες αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι και σπάνια παίξαν ομαδικά..

Μεγάλο ερωτηματικό η Βραζιλία και η Αργεντινή για μένα, πιστεύω να πάνε καλά και ειδικά η Βραζιλία πρέπει να πήρε μεγάλο μάθημα στο προηγούμενο ΠΠΚ.. Αγγλία ως συνήθως έξω ίσως και απο 16άδα, Γερμανία κουτσά στραβά 4άδα , Ισπανία την έχουν κάποιοι και φαβορί δεν το πολυπιστεύω, η Κροατία ίσως κάνει κάποια έκπληξη να πάει ψηλά (θα τό θελα), απο Αφρική και Ασία δεν πιστεύω να έχουμε καμιά διάκριση αλλά δεν πρέπει και αυτοί κάποτε να κάνουν ένα μπαμ τύπου Καμερούν (Ροζέ Μιλά θυμάστε οι παλιότεροι;;).

Πορτογαλία αν κάνει καμιά εξυπνάδα και βγάλει έξω τον Ρονάλντο ο καρπουζάς σε κάποια σημαντικά παιχνίδια όπως στον τελικό του EURO 2016 μπορεί να κάνει κάτι..

Τέλος η Γαλλία (Oh mon cheri) μακάρι αλλά δεν υπάρχει η μεγάλη προσωπικότητα για να την οδηγήσει..

Βασικά θάθελα να το σηκώσει ο Μέσι αν όχι τότε Γαλλία και αν όχι τότε ας το πάρει όποιος θέλει (αρκεί να μην είναι η Γερμανία) εκεί θα κολλήσουμε τώρα..

Αντε ρεεε δεν μπορώ να περιμένω..

ΥΓ Λακαζέτ πιθανόν λόγω τραυματισμού που είχε και έμεινε κάποιες εβδομάδες έξω για αυτό να μη τον πήρε ... αλλά και για τον Παγιέ (τον πάω πολύ) και κρίμα .. για Νζοζί μεγάλη παιχτούρα καλά κάνει πιστεύω, ο Ζιρού όσο και να είναι στατικός κλ είναι ο Ζιρού .. ο Τοβέν έκανε καλά παιχνίδια τελευταία ερωτηματικό όμως..
 

milt94

Member
Μηνύματα
48
Likes
103
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Vamos Argentina !! Τελευταία ευκαιρία του εξωγήινου Μεσσι-α να σηκώσει την κούπα. Ξεκουράζεται αρκετό καιρό τώρα, οπότε πιστεύω ότι θα "κουβαλήσει" όπως πάντα άλλωστε και όλη την ομάδα.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.659
Likes
50.481
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ίσως περιμένει το Μουντιάλ για να δει αν ο πάγκος της Γαλλίας αδειασει.. Προσωπικά βλέπω Γαλλία τελικό με βαση με την έρευνα της επαναληψης της 12ετιας...θα την παραθεσω αναλυτικά...
Aπ 'ο,τι λένε στα ισπανόφωνα μέσα ήταν ειλημμένη απόφαση επειδή τα έκανε μαντάρα, άσχετα αν κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ:η Ρεάλ έπαιζε άθλια φέτος, έμεινε...18 βαθμούς πίσω από τη Μπαρτσελόνα, αποκλείστηκε στο κύπελλο από τη Λεγανές, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να αποκλειστεί με τραγική εμφάνιση... α τελικά δεν αποκλείστηκε χάρη σε ένα πέναλτι μαϊμού και πήρε τον τελικό τραυματίζοντας τον καλύτερο αντίπαλο παίκτη και χάρη σε ένα κλόουν που ντύθηκε τερματοφύλακας. Όλη τη χρονιά έπαιξε κακό ποδόσφαιρο, ο Ζιζού αμφισβητήθηκε και τα άκουσε και εξ ιδίων από τον Φλορεντίνο Πέρεθ ειδικά μετά την πρόκριση με το πέτσινο πέναλτι όπου τακτικά ξεφτιλίστηκε, στα αποδυτήρια ποτέ δεν του έδιναν σημασία (οι φήμες ότι ο Ράμος έβγαζε εντεκάδες φάινεται πως αληθεύουν) και το κλίμα ήταν τόσο κακό στα αποδυτήρια και εκτός αυτών (ο μάνατζερ του Μπέιλ είχε πάρει διαβεβαιώσεις 2 φορές μέσα στη χρονιά πως ο Ζιντάν θα απολυόταν) που ο Ζιντάν προτίμησε να κάνει ηρωική έξοδο. Φεύγει νικητής και πάει να ησυχάσει χωρίς να έχει τον κάθε Ρονάλντο, Μπέιλ και Ράμος να τον κάνει ό,τι θέλει, ενώ αν έμενε ξέρει ότι θα συνέχιζε να κάνει τη Φιλιππινέζα και θα πλήρωνε το μάρμαρο στην πρώτη στραβή από έναν πρόεδρο που μείωνε την προσωπικότητά του συνεχώς. Ε, δεν ήθελε και πολύ.

Στο Μουντιάλ χεστήκαμε ποιος θα το σηκώσει, αλλά θα ευχαριστηθώ όπως όλοι οι λατίνοι κάθε ήττα της Αργεντινής και θα χαρώ να δω και την Αίγυπτο να μαζεύει τεσσάρες γιατί ήταν ανυπόφοροι και τις δυο φορές που επισκέφθηκα τη χώρα τους οι Αιγύπτιοι. Αγαπάμε Περού και Ουρουγουάη για μη ποδοφαιρικούς λόγους και θα μου άρεσε να το πάρει κάποια ομάδα με πολλούς μαύρους μέσα στη Ρωσία για να πάθουν συγκοπή πολλοί από τους οικοδεσπότες.
 
Last edited:

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Η Αίγυπτος είναι Σαλάχ και χωρίς αυτόν τις έχει σίγουρες τις 4αρες..

@Yorgos αυτό με την Αργεντινή που λες είναι ότι έχουν μια μεγάλη έπαρση νομίζω και γι αυτό τους μισούν οι υπόλοιποι..

Ο Μέσι πραγματικά ξεκουράζεται αφού στα τελευταία παιχνίδια τον έβαζε αλλαγή ο Βαλβέρδε αλλά το έβλεπες και απο τον τρόπο που έπαιζε έκανε συντήρηση δυνάμεων χωρίς εξάρσεις στο παιχνίδι του..

Τα έχει όλα ο Μεσι ως ποδοσφαιριστής αλλά του λείπει κάτι για να είναι ο ηγέτης .. Είναι χαμηλών τόνων και δεν δείχνει ότι είναι ο κουμανταδόρος της ομάδας αυτός που "ντοπάρει" με το νεύρο του τους συμπαίκτες του.. ότι δείχνει το δείχνει καθαρά ποδοσφαιρικά.. Δεν έχει την "αλητεία" του Μαραντόνα που πιστεύω χρειαζόταν σε αυτό το επίπεδο.. Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι στην ουσία μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Ισπανία..

Άσχετο... Είμαστε σε ποδοσφαιρικό "πόλεμο" με το ΙΡΑΝ;;
 

tupacgr13

Member
Μηνύματα
283
Likes
597
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Εγώ θα υποστηρίξω την Σερβία και την Αυστραλία. Άμα φτάσει καμία στη φάση των 16 θα είμαι πολύ χαρούμενος. Από εκεί και πέρα αν διάλεγα κάποιες ομάδες που δε θα ήθελα να το πάρουν με τίποτα θα ήταν η Ρωσία, Αγγλία, Βέλγιο και Πολωνία. Από εκεί και πέρα κρίμα που θα λείπει από το μουντιάλ η εντελώς υποκειμενικά καλύτερη ομαδάρα αυτού του πλανήτη, η αγαπημένη μας Ελλάδα :clap:. Άσε που είμαι σίγουρος ότι θα λείψει στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα ο "αειθαλής άρχοντας του κέντρου" Αλέξανδρος Τζιώλης.
 

yllos

Member
Μηνύματα
451
Likes
2.961
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Φέτος είναι η χρονιά της Αγγλίας.Ειπα να γελάσουμε λίγο.Εύχομαι ο σαλαχ να σερβίρει και ο Ουάρνταρος να τα καρφωνει και να πιασει πολλα λεφτα.Απο κει και πέρα συμπάθεια σε οτι λατινοαμερικάνικο αλλά και σε ισλανδια για να δουμε αν θα ειναι ψηλα για δευτερη διοργανωση.Απο κει και περα ευχομαι ο καρπουζας να φαει 5 απο Μαροκο και 5 απο Ιραν να τελειωνουμε.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384

Ναι αρχίζει .. και κάποιες φορές οι οικοδεσπότες δεν τα καταφέρνουν στις πρεμιέρες.. απο ότι ακούω έχει προβλήματα με τραυματισμούς η Ρωσία οπότε ένα χ δεν είναι απίθανο..

Αύριο δεσπόζει το Ισπανία - Πορτογαλία με τους φουριας ρόχας να μένουν χωρίς προπονητή 2 μέρες πριν την έναρξη αφού η ΡΕΑΛ τον πήρε στη θέση του Ζινταν (νόμιζα μόνο εμείς τα κάνουμε κάτι τέτοια) και αναλαμβάνει ο Ιέρο ο οποίος μόνο ακαδημίες από ότι ακούω έχει προπονήσει..


Το πλήρες πρόγραμμα εδώ..
 

yllos

Member
Μηνύματα
451
Likes
2.961
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Υπερθέαμα σήμερα πιστεύω με το Ρωσία-Σαουδική Αραβία. Αύριο γερή δόση και το Σάββατο με 4 ματς θα τετραγωνίσουμε τον κύκλο, δηλαδή τα μάτια μας.
 

NightcoreKing

Member
Μηνύματα
241
Likes
567
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο_Καλοκαίρι :P
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια!
θα πονεσουν τα ματια μας (σας-εγω δεν θα το δω το σημερινο) ..ξεκαθαρα οτι πιο ακυρο το σημερινο ματς σε εναρξη Μουντιαλ!

Οσο για τα φαβορι για μενα top3: Γερμανια,Ισπανια,Βραζιλια...και μετα Γαλλια,Αργεντινη

Αυτα κ ειμαι σιγουρος οτι θα πεσω μεσα :rolleyes::haha:
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Καλά όλα τα παιχνίδια αποκλείεται να τα δούμε όπως και νάχει .. όσο και να σκίσαμε τη γάτα :D θα φάμε κανα τηγάνι στο κεφάλι στο τέλος.. :)

Οι ερωτευμένοι ας αφήσουν το ποδόσφαιρο και ας βλέπουν μόνο φάσεις έχουν καλύτερη "δουλειά" να κάνουν..
Οι χρόνια παντρεμένοι ας βάλουν καμιά ποδιά και ας πλένουν και κανα χαλί.. η καλή διαγωγή μετράει πολύ αυτές τις μέρες .. α κάντε και καμιά έκπληξη κανα βράδυ (μιλάμε για κανα αδιάφορο παιχνίδι ε είπαμε εντάξει μην τα δώσουμε και όλα). :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.740
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom