About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

yllos

Member
Μηνύματα
451
Likes
2.961
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εχω να παιξω στοιχημα 6-7 χρονια.Εχω ενα φιλο παντως που τα παιζει ολα χ και πονταρει βασει της ακολουθιας Φιμπονατσι.Αμα κερδισει απο ενα ποσο κι επανω γυριζει το πονταρισμα δυο σταδια πισω.Αμα βγαλει τιποτα θα σας πω γιατι σε δυο χρονια εχει γιουρο.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.480
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εχω να παιξω στοιχημα 6-7 χρονια.Εχω ενα φιλο παντως που τα παιζει ολα χ και πονταρει βασει της ακολουθιας Φιμπονατσι.Αμα κερδισει απο ενα ποσο κι επανω γυριζει το πονταρισμα δυο σταδια πισω.
E από αυτά ζούμε στο ποδόσφαιρο...
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.480
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το Χ το έκανα cash out, το -2,5 δε γίνεται... σε αναμμένα κάρβουνα, είναι καλά τα λεφτά.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.480
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Tα τσεπώσαμε χοντρά. Αρχίζει και μου αρέσει αυτό το κωλοφαρδίστικο άθλημα.
 

gelf

Member
Μηνύματα
659
Likes
12.737
Παρακολουθώντας το ματς, δεν έκανα cash out το Χ. Οι Ισλανδοί τους είχαν κλείσει πολύ καλά. Βέβαια το πέναλτι του Μέσι ήταν κακοχτυπημένο.
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παρακολούθησα 20 λεπτά στον προθάλαμο του οδοντιάτρου το Β΄ημίχρονο του Μαρόκο - Ιράν εξαιτίας καθυστέρησης του οδοντιάτρου. Ε, μετά από αυτό το 20λεπτο παρακάλαγα να μπω για το σφράγισμα...
 

Nick_St

Member
Μηνύματα
136
Likes
2.236
Ταξίδι-Όνειρο
Venezuela
Βέβαια αυτό με τα Χ θέλει γερή κάβα. Στο προηγούμενο μουντιάλ για παράδειγμα έβγαλε την πρώτη ισοπαλία στο 13ο παιχνίδι. Γενικά το ποδόσφαιρο μακροχρόνια πιστεύω πως είναι συνώνυμο της χασούρας, τα καλά τα φράγκα είναι μπάσκετ, χόκει και κυρίως μπέιζμπολ. Για τα επόμενα ματς της ημέρας έχω ρίξει μόνο τις κάρτες στο Κροατία-Νιγηρία, επιρρεπείς και οι δύο, βοηθάει και ο Ρίτσι ο διαιτητής που είναι καρτάκιας. Και να δούμε αν στο live θα βγει τίποτα καλό.

Βγαίνει ο Αλέφαντος από μέσα μου τώρα όμως και αρχίζω την ελληνική καφενειακή προπονητική κουβέντα. Ο καρπουζάς πρέπει να σοβαρευτεί και να αρχίσει με Κουαρέσμα-Ζέλσον Μάρτινς στα άκρα στα επόμενα παιχνίδια αν θέλει να πετύχει κάτι καλό. Εκρηκτικότατοι παίκτες, άριστη τεχνική, αλλά προτιμάει Φερνάντες και Σίλβα επειδή έχουν καλύτερες επιστροφές και βοηθάνε αμυντικά.

Γαλλία και Αργεντινή όσο ατομική ποιότητα κι αν έχουν, με Ντεσάμπ και Σαμπάολι στον πάγκο δεν απαύτωσε κανείς. Κοιμήσηδες, μηδενική επιρροή στο παιχνίδι. Φλύαρες ομάδες, περιμένω να τις δω και στα επόμενα. Αυστραλία πάνω από 5 πάσες υπό πίεση δεν πρέπει να άλλαξαν σήμερα, πολύ πεσμένο το επίπεδο, έχουν γάτα προπονητή όμως που τακτικά πάντα είναι καλός. Ισλανδία ανέλπιστα καλή και το λέω αυτό επειδή την είδα στο τελευταίο της φιλικό τις προάλλες και ήταν κάκιστη απέναντι στα δεύτερα της Γκάνας. Βρε παιδιά, ήμουν ο μόνος που κάθε φορά που έλεγε ο σπίκερ τα ονόματα των Ισλανδών, μου ερχόταν στο μυαλό ο Χατζηγεωργίου στο μπάσκετ να λέει για τον Χλίνασον, ένα παιδί 2.16 που πριν 3 χρόνια κούρευε πρόβατα;

Το Περού προσωπικά μου αρέσει πολύ χωρίς να υπολογίζω την κερκίδα. Σκληροτράχηλη ομάδα, απίστευτο πάθος, λατινοαμερικάνικη αύρα, δίψα για διάκριση, εξαιρετικός προπονητής. Άφησε Γκερέρο στον πάγκο σήμερα και ξεκινάει με Φαρφάν, για να δούμε. Τους πιστεύω τόσο πολύ, που έχω πει σε όλη την Αθήνα να παίξει την πρόκριση του. Θα γίνει κανα αστείο, θα πάει άπατο το Περού και θα με κυνηγάνε μετά. Η Δανία τα περιμένει όλα από τον Έρικσεν, έχει συνοχή αλλά ποιοτικά δε βλέπω να υπερτερεί τρομερά κάπου σε σχέση με τους αγαπημένους λατίνους.

Από τις ομάδες που απομένουν, θέλω να δω τη Σενεγάλη καθώς έχει αρκετά καλό ρόστερ και ευελπιστώ να κάνει την έκπληξη, αναμένω παταγώδη αποτυχία της Σουηδίας και μια άκρως καλοδουλεμένη Σερβία. Και εννοείται δυναμική Κολομβία σε όλα τα επίπεδα.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.480
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Βρε παιδιά, ήμουν ο μόνος που κάθε φορά που έλεγε ο σπίκερ τα ονόματα των Ισλανδών, μου ερχόταν στο μυαλό ο Χατζηγεωργίου στο μπάσκετ να λέει για τον Χλίνασον, ένα παιδί 2.16 που πριν 3 χρόνια κούρευε πρόβατα;
Είμαστε δυο είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρεις.

Αυτοί στην ΕΡΑ επιμένουν πάντως ότι είναι καλοχτυπημένο το πέναλτι κι ότι τεντώθηκε ο γκολκίπερ. Δεν το είδα, δεν πολυαντέχω ποδόσφαιρο.
Βέβαια αυτό με τα Χ θέλει γερή κάβα.
Έχουμε φορτώσει, αν και ξεκίνησε καλά η φάση.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.400
Ευτυχώς το έχασε το, ανύπαρκτο, πέναλτι ο Μέσι, δυστυχώς δεν έδωσε αυτό που ήταν στον Pavon.
Λείπει ο Lanzini, το κέντρο γίνεται αργό με Mascherano-Biglia, άφησε και στον πάγκο Dybala-Lo Celso, ε δεν ήθελε πολύ. Α είδε και όνειρο με Higuain στα δεξιά να βγάζει σέντρες!

Γαλλία, δυστυχώς λείπει ο Payet και δεν έχει αντίστοιχο παίκτη με την ποιότητα του σε στημένα,διάβασμα παιχνιδιού,κάθετη πάσα. Και ο Pogba δεν είναι ηγέτης,άφαντος σε όλο το παιχνίδι.

Χθεσινά πέναλτι σαν αυτό που κέρδισε ο Ροναλντο πρέπει να σταματήσουν να δίνονται.
 

gelf

Member
Μηνύματα
659
Likes
12.737
@James, έχεις δίκιο, αλλά Μαρόκο και Ιράν τους έφαγε το Ραμαζάνι. Το ίδιο και οι Σαουδάραβες που μέρα μεσημέρι έβλεπαν τον έναστρο ουρανό της Μόσχας.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.722
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom