Ιταλία Μπολονια-βερονα-βενετια-φλωρεντια

Lostmangr

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
γεια σας παιδια πριν λιγες ωρες κλεισαμε αυτο το ταξιδι!!!θα φυγουμε απο θεσσαλονικη για μπολονια απο μπολονια με τρενο βερονα απο βερονα θα παμε βενετια!!!και απο βενετια με τρενο φλωρεντια(και απο φλωρεντια θα παμε για λιγες ωρες πιζα μονο για δουμε τον πυργο)...ηθελα να ρωτησω ομως καποια πραγματα απο θεσσαλονικη φτανουμε μπολονια 23:40 το βραδυ και δεν ξερω αμα θα εχει λεωφορεια για το κεντρο της μπολονιας???αν γινεται θελω να μου πειτε μεροι που πρεπει να παω σε ολες αυτες της πολεις δεν θα νοικιασουμε αμαξι γιατι αποφασησαμε να μενουμε στο κεντρο της καθε πολης και για αυτο κλεισαμε μονο ξενοδοχεια στο κεντρο (αν εχετε καποιο καλο κατα νου σας πεστε μου γιατι δεν τα πληρωσαμε λογικεσ τιμες οχι πανω απο 100)θα παμε απο 10 αυγουστου εως 17!!!παρακαλω ακουω τα παντα απο τρενα φαγητα μπαρ αξιοθετα και οτι υπαρχει σε αυτες της πολεις :p
 
Last edited:

yllos

Member
Μηνύματα
451
Likes
2.960
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού

Lostmangr

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Εκείνη την ώρα που θα φτασεις μονο ταξι θα βρεις λογικα στα 15-20€ για το κεντρο.Ενα κομματι της εκδρομης σου το εκανα κυριως Βενετια-Βερονα αν θες ρίξε μια ματια εδω:https://www.travelstories.gr/community/threads/bologna-venice-verona-bergamo.57226/
αν ειναι 15 20 καλα ειναι μην ειναι παραπανω!!!γιατι θα εχουμε και 4 μικρες βαλιτσες δεν υπαρχει λεωφορειο τετοια ωρα εεε?
 

Lostmangr

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Παιδιά δεν έχεις κάνεις πληροφορίες για της πόλεις που θα πάμε ???
 

yllos

Member
Μηνύματα
451
Likes
2.960
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Διάβασε την ιστορία που σου έστειλα. Διάβασε και τις υπόλοιπες που έχουν γράψει χρήστες. Έχει πάρα πολύ καλές ιστορίες για τις πόλεις που θέλεις και αν έχεις απορίες γράψτες εδώ και όποιος μπορεί και ξέρει θα σου απαντήσει. Έτσι αόριστα δεν νομίζω να γράψει κανένας σεντόνι για κάθε πόλη.
 

maria91

Member
Μηνύματα
2.070
Likes
1.941
Google search tripadvisor foursquare...το τι σ αρεσει και ειναι καλο ειναι υποκειμενικο στο καθενα..μπορει να σου προτεινω ενα εγω και για σενα να ναι χαλια!
 

alvadi

Member
Μηνύματα
553
Likes
2.802
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μεξικό
Μπολόνια που πήρα ταξί κατά την διάρκεια της ημέρας από το κέντρο προς το αεροδρόμιο μας κόστισε 20 €, μεγάλο ταξί με πολλούς χώρους, αν θυμάμαι καλά χωρούσε και καροτσάκι ΑΜΕΑ. Το ξενοδοχείο ήταν κεντρικό και μας βόλεψε, το λέγανε cavour και κόστιζε €60,00 τον Φεβρουαριο.
 

Lostmangr

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Παιδιά αύριο φεύγω για το ταξίδι που σας έλεγα αν είναι κάποιος εδώ να με βοηθήσει σε κάτι...
 

Thponer

Member
Μηνύματα
38
Likes
5
Καλησπέρα σας

Έχουμε σκοπό να πάμε τέλη Απριλίου Ιταλία. Λέμε να πετάξουμε για Ρώμη για φτηνό εισιτήριο. Από εκεί να πάμε με τρένο Φλωρεντία, να κάτσουμε 2-3 μέρες. Μετα τρένο για Μπολόνια άλλες 2 μέρες. Και τέλος Βενετία 3 μέρες και επιστροφή Αθήνα από εκεί. Είναι εφικτό όλο αυτό ή θα μας βγει πολύ κούραση;
 

Saefmar

Member
Μηνύματα
48
Likes
56
Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχεις. Αυτο που περιγραφεις ειναι το ταξιδι μου τελη Μαρτιου - Αρχες απριλιου.

Εκλεισα με aegean για ρωμη. τρενο για φλωρεντια (1μιση ωρα). 2 μιση μερες στη φλωρεντια γιατι ειναι πραγματικα μικρη πολη τρενο 2μιση ωρες αλλα απο τι μου ειπαν ξεκουραστο ταξιδι για βενετια.

Βενετια 3 βραδια. υπεραρκετα για να την περπατησεις και να νιωσεις την αυρα της πολης.
Εχω ξαναπαει στη Βενετια. παω τοσο ομως για να παω και Μπουρανο- Μουρανο - Τορτσελο.

Επειδη εχω ριξει απειρο ψαξιμο εδω και 20 μερες:

1) Δεν συμφερει για Αθηνα- Μπολονια γιατι δεν εχει πρωινες πτησεις παρ'οτι ειναι πιο Κοντα στη Φλωρεντια απο τη Ρωμη αρα ερχεται μια η αλλη.

2) Στη Βενετια ΜΗΝ μεινεις στο Μεστρε. Μεινε μεσα να απολαυσεις την διαμονη.

3) Κλεισε απο πριν τα εισιτηρια για τα βασικα μουσεια.

4) Μην παρεις πολλες βαλιτσες μεσα στη Βενετια.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.561
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom