About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

lekond

Member
Μηνύματα
85
Likes
418
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τρομερή δουλειά στα στημένα η Αγγλία, στα οποία ευθύνονται πάνω από τα μισά γκολ της στο τουρνουά.

Α ρε αιώνιε χασογκόλη Στέρλινγκ, βάλτο να κλειδώσει το ματς.
 

gelf

Member
Μηνύματα
659
Likes
12.737
Κάνω την αυτοκριτική μου, σχετικά με το πρωινό μου post (α/α 323) περί Σουηδίας.
Αφήστε που ήμουν κουρασμένος από την πολύωρη κολύμβηση και με πήρε ο ύπνος στο δεύτερο ημίχρονο.
 

x7777

Member
Μηνύματα
873
Likes
3.406
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Θα το πάρουν οι άνευροι και άοσμοι Άγγλοι....
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το πέναλτυ του Μόντριτς είναι για να αρχίσεις να πιστεύεις σε μεταφυσικά φαινόμενα και πλανήτες που ευθυγραμμίζονται.

Σα να λέει το σύμπαν "θέλω να το πάρει η Κροατία".
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Και τώρα τι;

Κατά σειρά πιθανοτήτων βάζω Γαλλία, Βέλγιο, Αγγλία, Κροατία.. Με μικρές διαφορές όλοι μεταξύ 20 και 30%..
Καλό παιχνίδι το βραδινό λίγο βαρετό το απογευματινό.. Με πήρε και μένα ύπνος (πιθανόν και γω ενεκα μπάνιου) για κάνα τέταρτο στο πρώτο ημίχρονο και ξύπνησα ένοχα.. Μα να κοιμάσαι σε παιχνίδι ΠΠΚ;; ντροπής πράματα..
Πάντως μπράβο στους Ρώσους υπερέβησαν εαυτόν.. Οι Κροάτες νομίζω μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερη μπάλα.. Ίσως έχουν κουραστεί.. Ο Μοντριτς μεγάλο παιχνίδι πολλά τρεξίματα.. Ρισπεκτ..
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.659
Likes
50.481
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πολλά τα Χ στο Μουντιάλ, δεν έπρεπε να σταματήσω να τα παίζω, αλλά για κάποιο λόγο στα νοκ-άουτ προτιμούσα να παίζω πρόκριση των αουτσάιντερ όταν μου έκαναν κλικ κι όχι τις ισοπαλίες.

Από τις 4 που έμειναν η μόνη που θα με εκνευρίσει αν το πάρει είναι η Αγγλία: κακή ποιότητα, τσιγγούνικο ποδόσφαιρο, αντιπαθητικές φάτσες, ξυλοκοπιστάν και πρόκριση λόγω γελοίας κλήρωσης και τραυματισμών αντιπάλων. Ουστ. Σε σχέση με Αγγλίες του παρελθόντος στο ταλεντόμετρο είναι υπό του μηδενός, έκπληξη ο πολύ σοβαρός τερματοφύλακάς τους.

Μου αρέσει το Βέγιο, είναι πολύ σέξι μπροστά, καταπληκτικοί στις αντεπιθέσεις κι έχει και τουλάχιστον 2 παίκτες που ευχαριστιέσαι να τους βλέπεις με την μπάλα, για μένα είναι η πιο θεαματική ομάδα. Η αμυντική του λειτουργία όμως δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη κι ας έχει τερματόφυλακα με κάκαλα, χώρια ότι παρότι παίζουν κόντρα στα τελευταία λεπτά φαίνονται σκασμένοι.

Η Γαλλία είναι σταθερή, έχει ταλέντο, μέλλον, αγαπώ Γκριζμάν και μου αρέσει να βλέπω ομάδα με μαυρούληδες, ειδικά μέσα στη Ρωσία.

Οι Κροάτες είναι η ομάδα που θα ήθελα περισσότερο να το πάρει, είναι πραγματικά στιβαρή αλλά δεν παίζει καλά τελευταία, μεγάλη πτώση. Έχει βεβαια την τύχη να πέφτει πάνω στις Αγγλίδες, απέναντι σε κάποια από τις άλλες δύο θα είχε πρόβλημα. Χωρια ότι με εξιτάρει να το πάρει χώρα με πληθυσμό το 1/8 του Λονδίνου.

Νομίζω πως θα περάσει η Γαλλία (την έπαιξα κάτι ψιλά), αν και θα ήθελα να περάσει το Βέλγιο.
Στον άλλο ημιτελικό δεν καταλαβαίνω γιατί δίνουν φαβορί την Αγγλία, στην καλύτερη είναι 50-50.

Λοιπόν, να χάσει η Αγγλία κι όποιος θέλει να το πάρει.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Γαλλία..
τις περισσότερες πιθανότητες για μένα να το πάρει..πληρότητα και ταλέντο σε όλες τις γραμμές.. με έναν Μ'παπέ αφηνιασμένο που όταν πετάει τη μπάλα μπροστά αλλάζει άθλημα πάει στα 100 κοιτώντας στα μάτια ακόμη και τον μύθο τον Μπόλτ, με εναν Πογκπά με πολλά τρεξίματα και μάχες παντού (θέλω να πιστεύω ότι αυτός θα γίνει ο νέος ηγέτης), με έναν Γκριεζμάν με πολύ μυαλό στο παιχνίδι του... επιστρέφει και ο Ματουιντάρα.. ο Ζιρού δεν έχει κάνει ακόμα ούτε ενα σουτ (ε ποντάρετε για ένα γκολ αμα θέτε).. Λιορίς απίθανος.. η άμυνα όμως κάνει λάθη είναι η αχίλειος πτέρνα..

Βέλγιο..
πολλές παιχτούρες μαζί .. τι να πούμε.. Λουκάκου; εδω μιλάμε για τανκς που όταν τρέχει με τον αέρα που προκαλεί μπορεί να ρίξει αντίπαλο κάτω..(Γκριεζμάν πρόσεχε..βάλε καμιά πέτρα στη τσέπη).. Φελαϊνί;; απέδειξε τι κάνει στο ψηλό παιχνίδι..Αζάρ τεράστιος παίχτης μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο.. Ντε Μπρόινε;; η κάθετη και το βρωμόσουτο του δεν υπάρχει..Κουρτουά;; Ίσως ο καλύτερος τερματάς του ΠΠΚ.. Κομπανί;; εγγύηση και καθαρό μυαλό στην άμυνα, η εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ.. αα έχει και κάτι Μπατσουαγί, Γιανουζάι στον πάγκο. (για ώρα ανάγκης βρε αδερφέ)..

Αγγλία..
ίσως η πιο σοβαρή, η πιο νεανική και πιο επικίνδυνη Αγγλία μετά από αυτήν του '90 (εντάξει δεν είμαι τόσο μεγάλος να θυμάμαι και αυτήν του '66)..ωραία πιθανόν και κ@λοφαρδίστικα έφτασε εδώ αλλά τη Σουηδία την πέρασε σχετικά εύκολα.. ένα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να συμβούν.. έχει όμως και κάποιες μονάδες διόλου ευκαταφρόνητες, παρά το νεαρόν, όπως Χάρι Κέιν, Γουέλμπεκ, Στέρλινγκ (παρα την χασογκολία του) και Ράσφορντ ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.. Σίγουρα δεν είναι φόβητρο για Κροατία αλλά αν την υποτιμήσει η παρέα του Μόντριτς θα κλάψει πικρά.. Στα συν τους είναι ότι τρέχουν όλοι και στα πλήν τους ότι είναι οι πιο "άμπαλοι" της τετράδας.. Υπόψη δεν κερδίζουν πάντα οι πιο μπαλαδόρηκες ομάδες .. μην αρχίσω και αραδιάζω παραδείγματα..

Κροατία..

κατέληξε μεγάλο ερωτηματικό.. ζορίστηκε πολύ στα 2 τελευταία παιχνίδια με υποδεέστερες ομάδες και πέρασε στα πέναλτι.. Έχει τη καλύτερη μεσαία γραμμή του ΠΠΚ, ομάδα που ξέρει μπάλα αναμφίβολα αλλά κάποιοι παίχτες έχουν φτάσει στα όριά τους νομίζω, όπως ο Μάτζουκιτς για παράδειγμα αλλά και ο Ράκιτιτς.. Αν είχε λύσεις στο πάγκο ίσως να ήταν το φαβορί αλλά οι Άγγλοι θα τους βγάλουν τη γλώσσα στο τρέξιμο.. Μόνο αν προηγηθούν στο πρώτο 20λεπτο έχουν κάποιες ελπίδες.. αλλιώς μπαι μπαι όνειρο τελικού και κούπα..

Πάντως όπως και νάχει είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει πρόβλεψη.. έxει και ένα γαμ@@@νο σύννεφο μπροστά και δεν βλέπω.. βγάλε ένα διακοσάευρο (υπάρχει τέτοιο νόμισμα εε;;) . κουνα το στον αέρα να φύγει το σύννεφο και βάλτο μέσα στο κουτί.. ε πως θα κάνω το μεταπτυχιακό μου;;

Οι στατιστικές αναλύσεις, που άκουγα στο ραδιόφωνο αλλά δεν πρόσεχα την ανάλυση τους ιδιαίτερα, έλεγε τελικός Γαλλία-Αγγλία και Αγγλία κούπα .. Όμορφα και τσουρουκάδικα @Yorgos.. αλλά αν έχουν ευθυγραμμιστεί οι πλανήτες και συνωμοτεί το σύμπαν, όπως είπε και o Def , για να το πάρει η Κροατία εε τότε ας το πάρει .. ούτε ο Γιόντα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό..
Πολλοί γειτόνοι όμως μαζεύτηκαν στη τετράδα και να τους το πάρει κάποια από άλλο μαχαλά πολύ πάει.. Σας μπέρδεψα;; Ε καλά μπάλα είναι.. δεν θα σκάσουμε κιόλας..
 

yllos

Member
Μηνύματα
451
Likes
2.961
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Tης χρωστάει της Αγγλίας η ιστορία και εύχομαι ως γνήσιο αγγλόσκυλο να το πάρει. Από το κρατητήριο της Μπογκοτά, στο χέρι του Μαραντόνα, στο ματς στο Τορίνο από όλες τις πιθανές πόλεις στην Ιταλία μετά το Χέιζελ, στο γκολ του Λάμπαρντ που πέρασε 1,5 μέτρο την γραμμή... Ποιότητα και εμπειρία κοντά στο 6 και καμία σχέση με την εθνική δεκαετίας 80-90 μα με διαβολεμένο φορ και στημένα που αγγίζουν το τέλειο. Στον τελικό με Γαλλία. Γιατί ο Arthur Wellesley στην Τραφάλγκαρ αισθάνεται μόνος και πρέπει να αποκτήσει για παρέα τον Σαουθγκέιτ.

Υγ: Euro πήρε ο Τάκης Φύσσας που δεν ντριπλάρει ούτε 3χρονο σε αυλή σχολείου. Δεν χρειάζεται πάντοτε ποιότητα. Χρειάζεται απλά 1 φορά κάθε 50 χρόνια το ποδόσφαιρο να γυρίζει σπίτι του.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.754
Μέλη
38.881
Νεότερο μέλος
Pavlosvalia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom