Βουδαπεστη-Κρακοβια Οδικως

Βουδαπεστη-Κρακοβια Οδικως

  • 1

    Votes: 0 0,0%
  • 2

    Votes: 1 100,0%

  • Total voters
    1

pettakos

Member
Μηνύματα
43
Likes
16
Την επομενη εβδομαδα που θα βρεθουμε συν τοις αλλοις στη Βουδαπεστη και ο επομενος προορισμος ειναι η Κρακοβια, μελετωντας τις χιλιομετρικες αποστασεις η λογικη λεει ακολουθωντας τον αυτοκινητοδρομο μεσα απο την Σλοβακια, Τσεχια, olomouc εισοδος στην Πολωνια περιπου 660Km. Η αλλη λυση επαρχιακων ως επι το πλειστον δρομων, ειναι παλι προφανως μεσα απο την Σλοβακια, συνολο διαδρομης 396 Km. Υπαρχει σημαντικη διαφορα, δεν θα σταθω στις ωρες του ταξιδιου, αλλα στην δυσκολια της διαδρομης. Υποθετω περνωντας τα ορη tatra στη βορεια Σλοβακια θα υπαρχει τουριστικο ενδιαφερον. Ποσο δυσκολος μπορει να ειναι αυτος ο δρομος? Καποιος που να εχει παρελθουσα εμπειρια?
 

japetus

Member
Μηνύματα
580
Likes
1.071
Την είχα κάνει τη διαδρομή παλιά, πάνε πολλά χρόνια, χρησιμοποιώντας μέσα μεταφοράς. Ειδικά τα Τάτρα ήταν πολύ όμορφα θυμάμαι... Είχα πάει με τρένο Βουδαπέστη-Κρακοβία και επέστρεψα με λεωφορείο για Ζακοπάνε όπου έμεινα μια μέρα στο βουνό, από εκεί για Κόσιτσε και από κει μινιμπας/ταξί για σύνορα, ωτοστοπ για Μίσκολτς και τρένο για Βουδαπέστη.
 

NOSTIMON HMAP

Member
Μηνύματα
219
Likes
87
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
Έκανα τη διαδρομή Κόσιτσε-Ζακοπάνε (γιατί ερχόμουν από Τιμισοάρα) και πέρασα από ένα ορεινό πέρασμα πάνω από το Ποπραντ. Ωραία διαδρομή, όπου μέσα στο βουνό δεν κατάλαβα που και πότε άλλαξα χώρα και διάρκειας 4-5 ωρών. Νωρίς το απόγευμα έφυγα από Κόσιτσε και στις 9 κατέληξα σε ξενώνα (ψώφιος) 35 χλμ από Ζακοπάνε.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.230
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom