Βιετναμ η Κουβα Δεκεμβριος - Ιανουαριος 2019 (15 μερες)

Mp!traveller

Member
Μηνύματα
6
Likes
1
Γεια σας κ απο μενα..! Μ αρεσει να διαβαζω οτι γραφετε στο φορουμ. Κι πληροφοριες ειναι πολυ χρησιμες και κατατοπιστικες! Μες στις διακοπες των Χριστουγεννων σκοπευουμε να κανουμε ενα ταξιδι μ τ αγορι μου. Σκεφτομαστε η Κουβα η Βιετναμ. Περυσι πηγαμε Σιγκαπουρη και Ταιλανδη και ειδικα Ταιλανδη π πηγαιναμε εκδρομες στα διαφορα νησακια οερασαμε καταπληκτικα. Η Κουβα παντα με συγκινουσε και ηταν προορισμος π ηθελα να παω αλλα και τα τελευταια χρονια ειναι και το βιετναμ στη σκεψη μ. Η αληθεια ειναι πως θελουμε κ ν δουμε πραγματα αλλα και να περασουμε μερικες μερες σε ομορφες εξωτικες παραλιες ξεκουραστα. Διαβασα αρνητικα σχολια γ την Κουβα για τις παραλιες της ενω γ τ Βιετναμ διαβασα για ενα νησι π αξιχει ν τ επισκεφτει κανεις αν θελει μπανια, το Που Κουοκ. Επισης τι καιρο θ εχει στ μερη αυτα ? Ειναι καταλληλη περιοδος για ταξιδι σε αυτα τα μερη? Αν εξαιρεσεις οτι θ χουν κοσμο κ οτι ειναι ακριβα λογω γιορτων. Στην
 
Μηνύματα
1.990
Likes
6.322
Δεν έχει φωνήεντα το πληκτρολόγιό σου στις μονοσύλλαβες λέξεις;
Όσο για τις παραλίες της Κούβας, μια ματιά στις ιστορίες όσων έχουν πάει, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν είναι αυτό που ψάχνετε ή όχι. Απλά η Κούβα είναι ιδιαίτερη, πρέπει να την αγαπήσεις γι' αυτό που έχει να σου δώσει, και να μην κινηθείς μόνο τουριστικά.
 

Mp!traveller

Member
Μηνύματα
6
Likes
1
Οκ ευχαριστω! Μαλλον καταληγουμε κουβα. Εχω βρει εισιτηρια με την Eurowings apo Γερμανια. Σκεφτόμαστε να παμε ελλαδα αβανα και επειτα αβανα νεα υορκη και να γυρισουμε απο εκει ξανα ελλαδα. Ειναι ευκολη η μεταβαση αβανα προς Νεα Υορκη? Θα παρω να ενημερωθω απο τις πρεσβειες αλλα εχω αχγωθει λιγακι γτ εχω διαβασει διαφορα. Υπαρχει πιθανοτητα να μη σ επιτρεψουν την εισοδο?
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.481
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ναι ευκολη η μεταβαση αβανα προς Νεα Υορκη?
Ναι.

Θα παρω να ενημερωθω απο τις πρεσβειες
Σωθηκες...
Υπαρχει πιθανοτητα να μη σ επιτρεψουν την εισοδο?
Θες βίζα η εστα για ΗΠΑ. Για Κούβα χρειάζεσαι μια βίζα για καθε εισοδο σου.
 

buffon85

Member
Μηνύματα
594
Likes
1.559
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
Οι παραλίες της Κούβας είναι μια χαρά απλά δεν σου πέφτει το σαγόνι. ( Πήγα βαραδεrο, Ανκόν (trinidad) και σε μια έξω από την αβανα (δεν μπορουσες να κολυμπησεις). Απλώς η Κούβα δεν είναι (για τους Έλληνες γιατί πχ για τους Καναδούς μάλλον είναι) προορισμός παραλίας. Αν θες να συνδυάσεις Κούβα με λίγη παραλία τέλεια. Αν θες να συνδυάσεις παραλία με λιγη Κούβα μάλλον θα βρεις κ καλύτερα.

Τώρα κ το phu quoc επισης δεν νομίζω ότι είναι κανένας παράδεισος. Είναι πολύ όμορφα και προσωπικα περασα 3 φανταστικες μερες (ελιωσα στην long beach) αλλα πχ αν διαβασεις trip advisor θα δεις πολλες αναφορες και φωτος για σκουπιδια και ετσι εμεις επιλεξαμε να μην κουνηθουμε απο long beach αφου περνουσαμε φανταστικα και ηταν καθαρα. βεβαια να πω το εξης, η θαλασσα ηταν πολυ ζεστη και ειχε (δεν ειμαι σιγουρη για το πως λεγεται) ψειρες, κατι βλακειες που πραγματικα σε τσιμπουσαν ΠΑΝΤΟΥ. το σκηνικο ομως μου αρεσε, φοινικες, λεπτη αμμος τετοια. αλλα και παλι σε 15 ημερες νομιζω θα συνδυασεις λιγη παραλια με πολυ βιετναμ.


για καιρο δεν ξερω, και στα δυο πηγα μαρτιο. η κουβα μας βγηκε αρκετα πιο ακριβη.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.729
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom