Τουρκία Μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο Ατατούρκ

maria_maria

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Φτάνουμε στο Αττατούρκ στις 12 το βράδυ και θέλουμε να πάμε πλατεία ταξίμ. Να κλείσουμε ταξί από το booking ή από το ξενοδοχείο; ή μήπως το μετρό τους λειτουργεί 24ωρο; κι αν ναι, είναι ασφαλές άραγε; για πείτε καμιά ιδέα
 

Nicolas

Member
Μηνύματα
190
Likes
441
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Δες τα δρομολόγια του Havatas, αν θυμαμαι καλά εχουν μεχρι αργα λεωφορεία, δεν θα εχει και πολυ κίνηση στους δρομους οπότε και θα φτασει σχετικά γρήγορα.
 

maria_maria

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Nicolas, δυστυχώς τα Havatas σταματάνε στις 1 τα ξημερώματα και ξεκινάνε πάλι στις 4. Να γιατί ήταν φτηνό το εισιτήριο! χαχαχαχα Ψάχνοντας όμως είδα κάτι και άλλο. Το Ατατούρκ λέει κλείνει στις 29/10/18 και δίνει τη θέση του σε ένα άλλο αεροδρόμιο, το όνομα του οποίου δεν είναι γνωστό, αλλά θα το μάθουμε στα εγκαίνια στις 29 και -αν κατάλαβα καλά- η πτήση μου θα προσγειωθεί εκεί!! Τώρα που είναι το "εκεί" ακριβώς δεν ξέρω, αλλά η επιλογή ταξί είναι προφανώς μονόδρομος κι όλο αυτό μου κάνει και λίγο αγχωτικό παρόλο που είναι η τρίτη φορά που θα επισκεφτώ την Κωνσταντινούπολη...
 

yllos

Member
Μηνύματα
451
Likes
2.961
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Χρησιμοποιησαμε την Παρασκευη το βραδυ το efendi tour travel http://www.ataturkairporttransfer.com/ και μειναμε 100% ευχαριστημενοι.Οργανωμενοι,στην ωρα τους,στην πορτα του ξενοδοχειου.1-4 ατομα 36€ πηγαινε-ελα σε πριβε βανακι.Το προτιμησαμε απο το ταξι που θα εβγαινε 12-14€ γιατι εχουν γραφτει πολλα για τα ταξι στην Πόλη και δεν θελαμε δυσαρεστες εκπληξεις.
 

mysteredgar

Member
Μηνύματα
319
Likes
1.127
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Κιλιμάντζαρο
Στο καινουριο αεροδρομιο, το οποίο θα συνεχίζει να έχει τον κωδικό IST μόλις ολοκληρωθεί τo transition, θα μεταφερθούν όλες οι πτήσεις στις 31/12 σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις. Στις 29/10 θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται μόνο κάποιες εσωτερικές πτήσεις από την Turkish. Οπότε για σένα προσγειωση στο παλιο αεροδρομιο και αν δεν έχεις καθυστερήσεις, θα προλάβεις το Havatas. Το μετρό κλείνει στις 12.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.477
Likes
28.937
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το νέο αεροδρόμιο θα ανοίξει στο τέλος του έτους (πήρε παράταση, και εκτιμώ οτι θα πάρει κι άλλη).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.723
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom