Ταξιδιωτικός Απολογισμός 2018

viktoria

Member
Μηνύματα
168
Likes
436
ενταξει δεν και ακριβως ετσι,ολοι τα αγαπαμε τα ταξιδια αλλα κ τοσες χωρες δεν ειναι ευκολο να βγουν..υπαρχουν πολλοι που κανουν ταξιδια λογω δουλειας κ βασικα δεν τους θεωρω αληθινους ταξιδιωτες διοτι το κανουν για δουλεια κ εκ του ασφαλους διοτι πληρωνονται για αυτο..εχω φιλους ναυτικους εδω στην χιο κ μου το ,παιζουν πολυταξιδεμενοι επειδη βγαινουν σε μερικα λιμανια κ περνουν μερικες πορνες,αλλα ποτε δεν δινουν ουτε 1000 ευρω να παρουν την γυναικα κ να πανε πχ.μια ιταλια..τελος παντων καλα ταξιδια σε ολους
Το δικιο σου βουνο,τοσες μερες και τοσα χρηματα η Λατσης η εισοδηματιας η δουλευοντας αλλιως δεν βγαινουν και μην κοροιδευομαστε!!!
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.020
Likes
40.996
Απολογηθείτε. Μη ρωτήσει κανεις παλι "που τα βρισκετε τα λεφτα" μόνο :haha:.
Ειπα κι εγω, μηπως φετος δεν αρχιζαν τα σχολια.
Εξηγουμαι: αλλοι ταξιδευουν με δωρεαν εισιτηρια (πχ εγω), αλλοι οντως εχουν εισοδηματα τα οποια ελεγχει υποθετω η εφορια (και αν δεν το κανει, κακο δικο της, παντως το φορουμ δεν παιζει ρολο ελεγκτη), αλλοι εχουν υψηλο μισθο, αλλοι εχουν πλουσια πεθερικα, αλλοι δεν εχουν παιδια-σκυλια και αλλες υποχρεωσεις, αλλοι με πτησεις απο "τα καλαθια" των 5 ευρω, αλλοι σε χοστελ η φιλοξενουνται κ.ο.κ.
Ζουμε σε ανιση κοινωνια. Τα συμπερασματα για την οικονομικη κατασταση του καθενα δεν βγαινουν απο τον αριθμο των ταξιδιων.
Οποιος θελει να ακολουθησει, εδω ειμαστε να βοηθησουμε για φθηνοτερα ταξιδια.
 
Last edited:

Elena2508

Member
Μηνύματα
1.114
Likes
3.746
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Κάθε φορά που διαβάζω θέμα με τίτλο «Ταξιδιωτικός Απολογισμός έτους...» ή «Ταξιδιωτικός προγραμματισμός έτους...» με αγχώνετε!!! :eek: Αφού διαβάσω μερικές σελίδες ταξιδιωτικού απολογισμού των περισσοτέρων μελών του φόρουμ, μετά πέφτω σε κατάθλιψη για καμιά εβδομάδα τουλάχιστον!!:(
Σας θαυμάζω όλους εσάς που μπορείτε να οργανώνετε αυτά τα φανταστικά ταξίδια και "ζηλεύω" όλους εσάς που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας επιτρέπουν να τα πραγματοποιείτε.
Εγώ, λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων (κυρίως του συζύγου) δεν μπορώ να κάνω τα ταξίδια που θα ήθελα...
Το 2018 ήταν μια καλή ταξιδιωτική χρονιά για μένα που κινήθηκε στα συνηθισμένα πλαίσια…
Τον Ιούλιο πήγαμε με τη φαμίλια το καθιερωμένο οικογενειακό μας ταξίδι που περιελάμβανε roadtrip στην Ολλανδία για 8 μέρες και 2 διανυκτερεύσεις στις Βρυξέλλες. Είδαμε αρκετές πόλεις και χωριά της Ολλανδίας και το χαρήκαμε πολύ! (Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Χάγη/ Scheveningen, Delft, Zaanse Schans, Volendam, Edam, Hoorn, Utrecht, Kasteel de Haar, Kinderdijk).
Τον Μάρτιο κάναμε ένα εξαιρετικό τριήμερο στον χιονισμένο Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, Ν. Πέλλας και είδαμε την ευρύτερη περιοχή της Βεγορίτιδας.
Τον Αύγουστο για περίπου 2 εβδομάδες κάναμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές στη Χαλκιδική με εξορμήσεις σε διάφορες παραλίες.
Τον Οκτώβρη κατεβήκαμε Αθήνα για ένα σούπερ πολιτιστικό τετραήμερο!
Στις αρχές του Δεκέμβρη είχα ένα απρόσμενο τριήμερο ταξίδι στις Βρυξέλλες που μου έδωσε τη δυνατότητα να επισκεφτώ ξανά τη Γάνδη και να κλείσω κάποιες εκκρεμότητες με τα μουσεία των Βρυξελλών.
Τέλος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη κάναμε κάποιες πολύ όμορφες ημερήσιες οικογενειακές εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς (Δράμα, Ξάνθη, Λίμνη Σκρά /Πάϊκο Ν. Κιλκίς, Λίμνη Βόλβη και ευρύτερη περιοχή, κλπ).

Εύχομαι υγεία σε όλους σας και μια χαρούμενη ταξιδιωτική χρονιά με πολλά ταξίδια και νέες συναρπαστικές εμπειρίες!!



 
Μηνύματα
1.992
Likes
6.323
Το δικιο σου βουνο,τοσες μερες και τοσα χρηματα η Λατσης η εισοδηματιας η δουλευοντας αλλιως δεν βγαινουν και μην κοροιδευομαστε!!!
Αν έχεις Ρώσο ολιγάρχη για πεθερό, όλα γίνονται. Εναλλακτικά, γίνεσαι φίλος με τον φύλαρχο κάθε φυλής της Αφρικής, και σε κουβαλάνε στα χέρια. Άλλοι έχουν απλά λίρες, τα μηχανήματα κάνουν καλή δουλειά πλέον. Αλίμονο στους υπόλοιπους που μόνο αναρωτιούνται. :shock:
 

mysteredgar

Member
Μηνύματα
319
Likes
1.127
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Κιλιμάντζαρο
Καλά πήγε το 18 γενικά. Και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Έχω καταλήξει στο σημείο να μην λέω τίποτα και σε κανέναν μόλις ταξιδεύω για να μην ακούσω τα γνωστά σχόλια. Και ναι νομίζω είμαστε αρκετοι που δουλεύουμε και κόβουμε από αλλού για να καταφέρνουμε να ταξιδεύουμε. Και έξι μήνες πριν θα κλείσουμε τα εισιτήρια και σε χοστέλ θα μείνουμε και θα παλεύουμε με τα ΜΜΕ στην εκάστοτε χώρα. Ο καθένας ανάλογα με το πορτοφόλι του πορεύεται.

Ιαν : Αρμενία
Φεβ: Ισραήλ
Απρ: Ρόδος
Μαι: Μαδρίτη
Αυγ: Καππαδοκία,Κωνσταντινούπολη, Μόσχα, Αγ. Πετρούπολη
Δεκ: Ιαπωνία
 

s-travelholic

Member
Μηνύματα
55
Likes
346
Κρίνοντας από τον εαυτό μου, ούτε εισοδηματίας είμαι, ούτε σπόνσορα έχω, ούτε καν μίλια για δωρεάν εισητήρια μάζευα μέχρι πρότινος και θεωρώ πως αυτό που οπωσδήποτε χρειάζεται για να κάνεις πολλά ταξίδια είναι ο χρόνος. Το χρήμα είναι σχετικό, πολλοί το έχουν χωρίς να μπορούν να το χαρούν ενώ αντιθέτως με χρόνο και λίγα χρήματα μπορείς να κάνεις αρκετά ταξίδια.
Όταν το 2003 πήγα το πρώτο μου μακρινό ταξίδι στην Κούβα ( παρόλο που για τα τωρινά μου δεδομένα ήταν άκρως τουριστικό) , ένιωσα τέτοια πληρότητα που έκανα ένα χρόνο να μπω σε μαγαζί να ψωνίσω. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα που θεωρώ αναγκαία στην καθημερινότητα μου και τα ταξίδια είναι πλέον προτεραιότητα.
 

dimaq

Member
Μηνύματα
630
Likes
1.908
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΔΡΙΤΗ
Συμφωνω με s-travel holic, αλλοι εχουν χρονο αλλα δεν εχουν χρηματα κι αλλοι το αναποδο.Υγεια να εχουμε ομως,γιατι οπως ξερετε,πιστευω οι περισσοτεροι, το κακο ματι κ η ζηλια παραμονευουν. Το πως καταφερνει ο καθενας και τι προτεραιοτητες βαζει,για να μπορεσει να κανει ταξιδια,το ξερει μονο αυτος κ κανεις πιστευω δεν εχει δικαιωμα,χωρις να ξερει, να τον κρινει.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.487
Likes
28.954
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το δικιο σου βουνο,τοσες μερες και τοσα χρηματα η Λατσης η εισοδηματιας η δουλευοντας αλλιως δεν βγαινουν και μην κοροιδευομαστε!!!
Πειράζει που δεν κατάλαβα τίποτα; Ποιό βουνό; Ποιός Λάτσης; Ποιά δε βγαίνουν; Μπορείτε να καταγράψετε τη σκέψη σας σε απλά Ελληνικά;
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.697
Likes
6.676
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Αν υπαρχει μια ερωτηση που με τρελαινει ειναι
"που τα βρίσκεις τα λεφτα και ταξιδευεις ; "
Και αντε να την ακουσω απο ασχετους αλλά οταν την ακουω απο τον κύκλο μου που ξερουν τα οικονομικά μου και κυρίως τον τρόπο που ζω εκει τσαντιζομαι πολύ . Το θεωρω σιχαμένο και φθονερό .Βαριές κουβέντες λέω αλλά οταν βλεπω και τη φάτσα τους οταν το ρωτανε μου δίνω δίκιο .
Πρόσφατα τσακωθηκα και με το παιδι μου όταν τον ακουσα να λεει το ιδιο για καποιους κοινους γνωστους μας .


Να γραψω που πηγα το 2018 με την ευκαιρία .
Τον Μαιο λιγες μερες στην Σοφια και τη Φιλιππουπολη και γυρισα οδικα με παραμονη στη Θράκη , Λαρισα και Αθηνα

Το Σεπτεμβριο 6 μερες στη Λετονία .

Τον Νοέμβριο 2 εβδομαδες στην Αφρική

Μια χαρά ταξιδιωτικη χρονιά την θεωρω και μακαρι και εφετος να συνεχιστει ετσι .
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.351
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom