Ιταλία Φλωρεντία - Βενετία

Saefmar

Member
Μηνύματα
48
Likes
56
Τελικά έκλεισα 5 βράδια Τελη Μαρτίου - Αρχές Απριλίου με Aegean.

Αθήνα - Ρώμη για να ειμαι πιο κοντά στη Φλωρεντία με το τρένο. (1.3 ωρα)

Φλωρεντία 2 μερες. Τρενο για Βενετια (2.3 ωρες)

Βενετία 3 μερες. Εκδρομη στο Μπουρανο και επιστροφή απο Βενετία .

Ελπίζουμε σε ηλιόλουστο καιρο.

Καλα ταξιδια σε όλους
 
Last edited:

Akis Button

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλημερα-Καλησπερα προκειται να παω για 6 ημερες Βενετια και φλωρεντια και θα ηθελα να μου προτείνεται τοποθεσοες δια μονης ωστε να ειναι σχετικα οικονομικά και λοντα στα αξιοθεατα.Ευχαριστω πολυ!!!
 
Μηνύματα
8
Likes
0
Καλησπέρα, με λένε Αγγελική και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ψάχνω φθηνό ξενοδοχείο στη Βενετία και στη Φλωρεντία για το Μάιο μέχρι 110 Ευρώ τη βραδιά. Αν είναι στο κέντρο της πόλης θα το προτιμούσα. Όσα έχω δεί κάπως φθηνά έχουν χάλια κριτικές. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει μαλακό στρώμα επειδή έχω πρόβλημα στη μέση μου. Όταν θα πάω θα γράψω και τη δική μου ταξιδιωτική ιστορία.
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.235
Likes
1.931
Ονειρεμένο Ταξίδι
παντου
Πες μας τις μέρες ακριβώς για να το δούμε
 
Μηνύματα
8
Likes
0
Καλησπέρα φεύγουμε με volotea απο Αθήνα 12 Μαΐου και φθάνω Βενετία στις 20:25. Θα μείνουμε μέχρι 16 Μαΐου με τον άντρα μου στη Βενετία και μετά λέμε να πάμε με τρένο στη Φλωρεντία θα μείνουμε εκεί από 16 Μαΐου μέχρι 18 Μαΐου που έχουμε κλείσει επιστροφή για Αθήνα. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε με τα ξενοδοχεία και το τρένο για να πάμε στη Φλωρεντία. Ευχαριστώ.
 
Μηνύματα
8
Likes
0
Αυτό που με απασχολεί εκτός από το μαλακό κρεβάτι που θέλω επειδή έχω πρόβλημα είναι ότι φτάνουμε αργά το βράδυ στις 8:30 και διάβαζα στις κριτικές των ξενοδοχείων για Βενετία ότι σε χρεώνουν επιπλέον 30 Ευρώ από την κανονική τιμή αν κάνεις αργά check in.
 

Saefmar

Member
Μηνύματα
48
Likes
56
Αυτο φανταζομαι δεν υπαρχει στα χαρακτηριστικα. θα πρεπει να συνεννοηθεις κατευθειαν με το ξενοδοχειο πριν το κλεισεις.
 
Μηνύματα
8
Likes
0
Φθάνουμε βράδυ στη Βενετία. Δεν είχε πρωινή πτήση. Αν μείνω στο Μέστρε για πιο φθηνά, διάβασα ότι δεν έχει βραδινή συγκοινωνία για Βενετία. Τα λεωφορεία και τα βαπορέτα σταματάνε γύρω στις 7. Ισχύει αυτό; Θέλω βοήθεια. Το πρώτο βράδυ στο Μέστρε έχει κάτι να κάνεις, αν δεν βρώ φθηνό ξενοδοχείο στο κέντρο;
 
Μηνύματα
620
Likes
2.831
Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νεπάλ
Το ξενοδοχείο που έχεις κλείσει από άποψη τοποθεσίας είναι μία χαρά. Έτσι και αλλιώς δεν θα βαρεθείτε ποτέ να περπατάτε στο κέντρο της Βενετίας.

Όσο αφορά το αν είναι καλό το ξενοδοχείο, δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά το 8,5 που έχει στο booking και τα σχόλια των Ελλήνων που έχουν μείνει εκεί, πρέπει να σε καλύπτουν αρκετά. Για το στρώμα δεν νομίζω ότι θα σου απαντήσει κάνεις, ούτε καν ο ίδιος ο ξενοδόχος.

Για την μεταφορά από την Βενετία στην Φλωρεντία θα σου πρότεινα την παρακάτω εταιρία που έχει καινούργια, πολύ καθαρά και ταχύτατα τρένα.

https://biglietti.italotreno.it/Booking_Acquisto_SelezioneTreno_A.aspx

Βέβαια οι τιμές τώρα είναι περίπου στα 24€, αν τα έκλεινες νωρίτερα θα έβρισκες και με 14€.
 
Last edited:
Μηνύματα
8
Likes
0
Ευχαριστώ. Αυτό που θέλω να πω για να το ξέρουν και όσοι θα πάνε στο μέλλον είναι να κοιτάτε πάντα την ώρα που λέει το ξενοδοχείο για το check in. Από σχόλια που διάβασα όταν λέει μέχρι 6 το απόγευμα αν πάτε μετά την ώρα αυτή δεν θα βρείτε κανένα. Διάβασα ότι έφτασαν μετά την ώρα που έγραφε στο site πήραν τηλέφωνο και δεν απαντούσε κανείς. Περίμεναν έξω μέχρι το επόμενο πρωί. Δεν θυμάμαι σε ποιο ξενοδοχείο στη Βενετία το διάβασα. Τηρούν αυστηρά το ωράριο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.786
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom