ΗΠΑ Νέα Υόρκη Χριστούγεννα

Vicks

Member
Μηνύματα
636
Likes
1.908
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Τα εισιτήρια δεν πρόκειται να πέσουν και τα Χριστούγεννα η Νέα Υόρκη έχει πολλή ζήτηση.
Η διαμονή είναι ακριβή, δεν υπάρχει αμφιβολία, εξαρτάται και πόσο κέντρο θέλετε να μείνετε, είχα γνωστούς που πήγαν και έμειναν Αστόρια. Εγώ Απρίλιο στην Times Square έδινα 200€/βραδιά αλλά ήταν η τρίτη φορά που πήγαινα και είχα αποφασίσει πως θα μείνω κέντρο. Πρόκειται πάντως για ακριβό ταξίδι, για εμάνα ήταν το ακριβότερο που έχω κάνει ως τώρα.
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.571
Καλημέρα σχεδιάζουμε να παμε για Χριστούγεννα Νέα Υόρκη από 15/12 -27/12 .Aεροπορικα δεν έχω κλείσει ακόμα βρίσκω Emirates απευθείας με γύρω στα 460ευρω το άτομο είμαστε 2 ενήλικες+ 2 παιδια.ΝΑ τα κλείσω η να περιμένω μήπως κατεβεί η ιμη?Και κάτι άλλο έχει κανείς να μου προτείνει καποιο ξενοδοχείο γιατί από όσα βλέπω είναι πανάκριβα και είναι στην ουσία ένα μικρο δωμάτιο.
Γνώμη μου είναι να κλείσεις τα εισιτηρια πριν ανέβουν! Δεν εχω δει την emirates να τα ριχνει κάτω από 400 ευρώ και μάλιστα σε άκυρες περιόδους.. Εμείς πήγαμε περίπου με τα ίδια τον ιούνιο. Και είναι απευθείας η πτήση, βασικό αφού ταξιδεύετε με παιδιά. Αν ανέβει μετά θα βρισκεις με τα ίδια ή και περισσότερα χρήματα για πτήσεις με στάση.. Η τιμή είναι καλή για απευθείας. Αν δίνει αυτή τη τιμή η σελίδα της emirates μπορεις να κοιτάξεις και σε σάιτ από πρακτορεία (ελληνικά κατά προτίμηση) και να κλεισεις από εκεί 20-30 ευρώ λιγότερα/ανά άτομο. Μετά με τον κωδικό αεροπορικής που σου δίνουν κάνεις κανονικά τσεκ ιν από το επίσημο σάιτ.
Τα ξενοδοχεία είναι όντως πολύ ακριβά, πάντα, και στις τουριστικές περιόδους ακόμα ακριβότερα. Αν οι τιμές είναι απαγορευτικές μπορείς να κοιτάξεις ξενοδοχεία και στην περιοχή της Astoria που να είναι δίπλα σε στάση μετρό. Θα είστε στο κέντρο του Μανχάταν σε 15-20 λεπτά. Επειδή θα είστε και με παιδιά καλό θα είναι να είστε σε κεντρικό σημείο και να μη χρειάζεται περπάτημα γιαυτό έγραψα δίπλα σε μετρό. Γενικά στις κριτικές των ξενοδοχείων διαβασε τι λένε για το θέμα της ασφάλειας, κυρίως αν επιλέξετε κάποια περιοχή εκτός Μανχάταν.
Μέσα στο Μανχάταν είναι λίγο πιο οικονομικά τα ξενοδοχεία στην china town - Bowery και αυτά που είναι αρκετά βόρεια, αλλά καλύτερα να επιλέξετε κάποιο μέχρι και το τέλος του central park και όχι βορειότερα..
 

georgeHARB

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
για αξιοθέατα ποια είναι για παιδιά που αξίζει να δουν?:) ηλικίες είναι 9 & 11. για arbnp που κοιτάζω έχει καλύτερες πρόσφορες και είναι πιο μεγάλα δεν έχω ξανακλείσει μεσώ αυτής της εφαρμογής και είμαι λίγο διστακτικός,και κατι τελευταίο οι δώδεκα μέρες είναι οκ για Νεα Υόρκη? :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.619
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom