Κάρτες Ν26 και Monese

alexvaleras

New Member
Μηνύματα
1
Likes
4
Καλησπέρα, παρακολουθώ χρόνια το φόρουμ και έχω βοηθηθεί από όλους σας τόσο για ταξίδια όσο και για χρηστικές πληροφορίες.

Από το φόρουμ έμαθα για την Revolut και τώρα που έπεσαν στην αντίληψή μου δύο παρόμοιες τράπεζες/κάρτες, θέλησα να τα μοιραστώ μαζί σας.

Αρχικά, θα μιλήσω για την N26 .
Πρόκειται για μία κάρτα παρόμοια με την Revolut:
ο λογαριασμός είναι δωρέαν, και δίνει 5 δωρεάν αναλήψεις από ΑΤΜ στην Ευρώπη ανά μήνα και δωρέαν συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, χωρίς κρατήσεις παρά μόνο τη χρέωση για την μετατροπή συναλλάγματος.

Επιπλέον, μέχρι αρχές Δεκέμβρη, εάν συνδέσετε την κάρτα N26 ως κύρια κάρτα χρέωσης στα πατίνια Lime, έχετε έκπτωση 50% σε όλες τις χρεώσεις (ξεκλείδωμα και χρέωση χρήσης) ανεξαρτήτως ποσού και για απεριόριστες φορές έως τον Δεκέμβρη. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Τέλος, η N26 πλεονεκτεί έναντι της Revolut καθώς διαθέτει και Web Application για να βλέπετε τις συναλλαγές σας μέσω υπολογιστή, και όχι μόνο μέσω του app στο κινητό.



Η δεύτερη κάρτα για την οποία θα σας πω είναι η Monese.
Και αυτή είναι παρόμοια με την Revolut, με τον δωρεάν λογαριασμό να δίνει δωρέαν αναλήψεις έως 200 ευρώ τον μήνα στην Ευρώπη.
Επίσης, δεν έχει χρέωση για αγορές σε άλλο νόμισμα μέχρι 2000 ευρώ το μήνα.
Πλεονεκτεί έναντι της Revolut όσον αφορά στις χρεώσεις συναλλάγματος, καθώς χρησιμοποιεί σταθερή τιμή ισοτιμίας της Mastercard, και δεν αυξάνεται η τιμή ισοτιμίας τα Σαββατοκύριακα όπως συμβαίνει στην Revolut.
Τέλος, η Monese συνεργάζεται με τα avios της British Airways. Mπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Avios απευθείας μέσω του app της Monese, να βλέπετε τα avios σας αλλά και να κερδίζετε avios με τις αγορές με την κάρτα Monese σε επιχειρήσεις όπως avis,hilton, asos, tesco, trainline, agoda, aliexpress UK κ.α.


Έχω προσθέσει τα link της κάθε εταιρείας για να δείτε και μόνοι σας περισσότερες πληροφορίες,
σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όποια ερώτηση έχετε!
 
Last edited by a moderator:

Klair

Member
Μηνύματα
2.210
Likes
25.753
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Έχω ήδη την Revolut, αλλά πρόσφατα έφτιαξα λογαριασμό και στην N26 και απ' όσο γνωρίζω τρέχει αυτό το διάστημα μία προσφορά μέσω της οποίας η σύσταση ενός νέου φίλου στην κάρτα δίνει 15€ δώρο μετά την πρώτη αγορά, τόσο στο νέο μέλος που εγγράφεται, όσο και στο μέλος που το συστήνει.
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.218
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom