Αργεντινή Βολιβία Βραζιλία Παραγουάη Ο γύρος του κόσμου με Vespa!

Μηνύματα
51
Likes
436
Πέρυσι είχα κάτσει μια βδομάδα και είδα όλα τα βιντεάκια σου, με μακράν πιο εντυπωσιακή την περιπετειώδη διάσχιση του Κονγκό (νομίζω πρέπει να μοντάρεις και να δημοσιεύσεις περισσότερη Αφρική γενικότερα) και να σου πω την αλήθεια απογοητεύτηκα όταν τελικά έφτασες στη Ν. Αφρική και αποφάσισες να μη συνεχίσεις την 'ανάβαση' της Αφρικής απ' την ανατολική μεριά όπως νομίζω έλεγες στα αρχικά σχέδια αλλά να προχωρήσεις στη Ν. Αμερική. Σκέφτεσαι κάποια στιγμή να επανέλθεις Αφρική;
Στην Αφρική (και ειδικά στο Λ.Δ.Κονγκό) όχι μόνο θέλουμε να γυρίσουμε, αλλά θέλουμε να ζήσουμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα!

Μετά απ'τη Νότια Αμερική, κατά 99% σειρά έχει - ξανά - η Αφρική :)
 

North66

Member
Μηνύματα
4.297
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
Νομίζω έχει και συνεπιβάτη, δε ταξιδεύει σόλο, δε καταλαβαίνω γιατί του μιλάς στον ενικό
Γιατί αν ήσουν πιο προσεκτική κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αποχώρησε ο αρχικός συνταξιδιώτης του, άλλαξε συνταξιδιώτες, ταξίδεψε μόνος του και στο τέλος κατέληξε με την τωρινή συνεπιβάτισσα. Και επειδή νομίζω ότι αυτό το ταξίδι ήταν ιδέα του και όχι της συνεπιβάτισσάς του, θα προτιμήσω τον ενικό.
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.853
Likes
14.086
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Γιατί αν ήσουν πιο προσεκτική κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αποχώρησε ο αρχικός συνταξιδιώτης του, άλλαξε συνταξιδιώτες, ταξίδεψε μόνος του και στο τέλος κατέληξε με την τωρινή συνεπιβάτισσα. Και επειδή νομίζω ότι αυτό το ταξίδι ήταν ιδέα του και όχι της συνεπιβάτισσάς του, θα προτιμήσω τον ενικό.
Άντε καλά. Εγώ δεν ήξερα ότι τα παιδιά είναι μέλη του φόρουμ. Τα παρακολουθώ από αλλού και τα γνωρίζω μόνο ως συνταξιδιώτες. Και θα τους ευχηθώ να παραμείνουν και για πάντα συνταξιδιώτες!
 

North66

Member
Μηνύματα
4.297
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
Αν υπάρχει κάποια διαφωνία σε ότι έγραψα ή αν κάτι ακούστηκε λάθος, μπορούν οι δύο ταξιδιώτες να απαντήσουν δημόσια εδώ και να με διορθώσουν μιας και φυσικά είναι δικό τους το ταξίδι. Eπίσης αφού έχουν εκδώσει και βιβλίο με τα ταξίδια τους, θα γνωρίζουν ότι κάθε αναφορά είναι καλή διαφήμιση έστω και κριτική αναφορά. Γιατί το χειρότερο είναι να μην ασχολείται κανείς με αυτό που κάνεις.
 
Μηνύματα
51
Likes
436
Χαίρετε κι από εμάς. Όπως μαρτυρά και το user name που έχουμε επιλέξει για το συγκεκριμένο φόρουμ, νιώθουμε πως μας εκφράζουν καλύτερα τα τρία πρόσωπα του πληθυντικού. Άλλωστε, η αρχική ιδέα (που ακόμη κι αυτή δεν ανήκε σε ένα μόνο άτομο) ήταν ανέκαθεν μια πρόκληση, ανοιχτή και εύπλαστη όσο και η ίδια η ζωή. Πέρα από το δικαίωμα που διατηρούμε στον αυτοπροσδιορισμό, ίσως θα ήταν μάλλον ατελές να δει κάποιος αποκλειστικά τη σκοπιά του ενός σε αυτό το ταξίδι, αγνοώντας τον ρόλο που παίζει ο άλλος. Δε μετράμε τη ζωή μας με χιλιόμετρα, αλλά με εμπειρίες. Ταξιδεύουμε, δημιουργούμε, εξελισσόμαστε παρέα, κρατώντας και ταυτόχρονα ανταλλάσσοντας τις πλευρές εκείνες του καθενός που μας πάνε (τον έναν πλάι στον άλλο) από κοινού μπροστά. Ίσως ένα όμορφο παράδειγμα γι' αυτό να είναι και το βιβλίο μας, που αναφέρθηκε. Ωστόσο, την παρούσα συζήτηση θα προτιμούσαμε να την κρατήσουμε για όλα αυτά που έχουμε αποφασίσει να μοιραζόμαστε ελεύθερα στα ηλεκτρονικά μέσα. Το ταξίδι μας - δε χρησιμοποιούμε πληθυντικό γιατί εδώ αναφερόμαστε στο συγκεκριμένο ταξίδι, τον γύρο του κόσμου με βέσπα - είναι κομμάτι της ζωής δύο ανθρώπων κι ελπίζουμε να βγουν πολλά ακόμη δημιουργικά πράγματα απ' αυτό.

ΥΓ1 Για το τυπικό της υπόθεσης, το αρχικό ταξίδι ήταν ιδέα τριών ανθρώπων και καθόλου δεν έμοιαζε με αυτό που όντως έγινε (κι εξακολουθεί να γίνεται). Η δημιουργία βίντεο ήταν κυρίως ενασχόληση ενός. Τον δέκατο μήνα μπήκε η Αλεξάνδρα στο παιχνίδι και 5 χρόνια μετά ο ενικός - αν υπήρξε ποτέ - ανήκει στο βαθύ παρελθόν. Άλλωστε ανεξαρτήτως σχέσης, προτιμούσαμε ανέκαθεν τους πληθυντικούς. Νιώθουμε πως γινόμαστε καλύτεροι με την επιρροή των ανθρώπων που συναντάμε στο διάβα μας, όχι μόνοι.

ΥΓ2 Θα χαρούμε πολύ να παραμείνει αυτό το θρεντ μια όμορφη συνομιλία, μια ανταλλαγή εμπειριών και σκέψεων με ανοιχτά μάτια και μυαλά. Αν κάτι είναι σημαντικό για εμάς, είναι αυτό.

Καλούς δρόμους!
Φιλιά από την Παραγουάη!
 
Μηνύματα
51
Likes
436
Το πρώτο μας βίντεο απ' την Παραγουάη είναι εδώ!

Ήταν τόσες οι εμπειρίες μας τους τελευταίους 5+ μήνες, που δεν χωρούσαν σε 1 μόνο βίντεο, γι' αυτό κάναμε μια μίνι σειρά 9 επεισοδίων. Οπότε για τις επόμενες βδομάδες μείνετε συντονισμένοι για καινούργιο υλικό :clap:


Σε αυτό το επεισόδιο τρώμε ρύζι με καυτερό, στεγνώνουμε κάλτσες στη σχάρα του Κίτσου κι ανακαλύπτουμε το μοναδικό βουνό της Παραγουάης!

Να περνάτε καλά,
Στέργιος & Αλεξάνδρα
 
Μηνύματα
51
Likes
436
World-βεσπάκηδες (και μη)
Το 2ο βιντεάκι απ' το ταξίδι μας στην Παραγουάη είναι online κι έτοιμο για να το δείτε!
Σε αυτό το επεισόδιο κάνουμε την πρώτη μας προσπέραση, ένα παιδάκι μας κοιτάει που τρώμε και πλένουμε τα ρούχα μας στη χύτρα ταχύτητας.


Πάρτε ποπ κορν και απολαύστε Παραγουάη.
Πολλά φιλιά από Νότια Αμερική,
Στέργιος & Αλεξάνδρα
 
Μηνύματα
51
Likes
436
Καλησπέρα στην παρέα!
Το 3ο βίντεο της Παραγουάης είναι στον αέρα.
Σε αυτό το επεισόδιο τραμπουκίζουμε αγελάδες, μια αράχνη παγιδεύεται στο κοντέρ και βγάζω σέλφι με έναν βάτραχο.


Καλά ταξίδια σε όλους,
Αλεξάνδρα & Στέργιος
 
Last edited:
Μηνύματα
51
Likes
436
Άντε φτιάξε φούιτ στην Παραγουάη τώρα... Και χωρίς τρόμπα :mad:

Το 4ο βιντεάκι από το ταξίδι μας στην Παραγουάη είναι γεγονός!
Σε αυτό το επεισόδιο η Αλεξάνδρα περπατάει, τρώμε πιτόγυρα και παθαίνουμε λάστιχο.


Τα φιλιά μας από Νότια Αμερική :)
 

s_gogos

Member
Μηνύματα
7
Likes
6
Το 5ο επεισόδιο
του ταξιδιού μας στην Παραγουάη
ανέβηκε στο YouTube :xalara:

Σε αυτό το επεισόδιο
  • μας προσπερνάει μια ακρίδα με 4 ρόδες
  • κάνουμε μπάνιο σε λίμνη
  • και η τουαλέτα μας δεν έχει πόρτα :haha:


Να περνάτε καλά!
 
Μηνύματα
51
Likes
436
Κόσμε έχουμε καινούργιο βιντεάκι!!
Σε αυτό το επεισόδιο:

-Πλάθουμε κουλουράκια
-Κάνουμε Πάσχα με τα φιλαράκια μας στην Ασουνσιόν
-Και η Αλεξάνδρα φοράει μια σαμπρέλα στο κεφάλι της


:clap:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.661
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom